Gewoon Sfeervol

Gewoon Sfeervol

GewoonSfeervol.nl is de meubel webshop van Schomaker Meubels (Meubelmakerij sinds 2008 en CBW Erkend). Stel je meubel online samen of vraag een offerte voor maatwerk. Jouw meubel zoals jij dat wenst. Dat is het grote voordeel van een online meubelwinkel met eigen werkplaats.

Wij leveren o.a. (zwevende) TV meubels, tuinmeubels, (industriële) bijzet-, salon- en eetkamer- tafels en andere massief eiken en notenhouten meubels. Vind je niet het meubelstuk dat je wenst? Wij maken meubels op maat. Of het nu gaat om een aanpassing op een bestaand ontwerp of een geheel nieuw meubelstuk. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.
De zekerheden van https://gewoonsfeervol.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest