Schomaker Meubels
M
Supermooi dressoir. Heel blij mee.
Kleine beschadiging van de onderkant vd achterwand, maar geen bezwaar aangezien dit enkel in de kast zichtbaar is. Vooraf per mail duidelijk aangegeven dat het dressoir een trapje op moest ivm spli-level woning, bezorgers desondanks zeer verbaasd, maar toch naar binnen gedragen. Al met al zeer tevreden. -
Eric van der Drift
Na lang zoeken vond ik bij Schomaker de kast en het zwevend tv meubel. Ik heb nog overwogen om eerst in de winkel te gaan kijken, maar het was te ver rijden. Op hoop van zegen dus. Het was puzzelen waar de uitsparingen moesten komen, maar ik werd goed geholpen. Na 6 weken (op tijd!!) werd de bestelling geleverd door 2 zeer vriendelijke heren en hadden wij een wauw moment. Mooi afgewerkt en precies zoals besteld. Top. De meegeleverde mal om het zwevende meubel op te hangen kwam uitstekend van pas.
Hoe beoordeel je Schomaker Meubels?
Frans Bosman
Uitstekende service, prijs/kwaliteit dik in orde. Aflevering stipt. Enige minpuntje was een klein deukje in de tafelrand dat ik te laat zag. Verder: heel tevreden.
Paul Zwiers
Het is even spannend om online een aankoop te doen van de TV wandmeubel. De afstand was te groot om de showroom te bezoeken.
Het gehele bestelproces beloofde al veel goeds. De levering en hulp van de chauffeurs bevestigden dat het bedrijf service hoog in het vaandel heeft staan.
En de kwaliteit van het meubel was boven verwachting en zeer mooi afgewerkt. Geen standaard fabriekswerk van goedkoop spaanplaat maar massief eiken meubel compleet met mallen om zowel het meubel als de koof te kunnen monteren.
Top kwaliteit product van een top bedrijf. We kunnen niet anders zeggen.
Tini
Mooie tafeltjes en fijne service
Kirsten Bronsvoort
Goed mailcontact. Prachtige tafeltjes! Kleur van tafels komt goed overeen met het eerder opgestuurde kleurstaaltje.
Rineke
Mooie kwaliteit, goede communicatie en fantastische aflevering
Tamara Van den Heiligenberg
Mooie meubels! Echt kwaliteit.
Super blij mee. Enig puntje van kritiek is dat er op de tekening waarop je de uitsparingen voor je ka -
Anne
Vanuit een prachtig plaatje op de website staan er nu twee hele mooie tafeltjes in de kamer. De weg van A naar B verliep heel soepel. Ik ben uiterst tevreden.
Q
Fijne site om te bezoeken. Je kunt proefstaaltjes bestellen,die zijn ook snel binnen. Na bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de levering. Ook dit ging netjes,kwamen op afgesproken tijd en heel blij met mijn tafeltje.
Henk en herma
Dressoir op maat laten maken, geleverd in oktober 2024 met rv poten plus zes lades en dit alles op de millimeter gemaakt, super strak en de houtnerven
lopen perfect in elkander over, deze firma is super flexibel als het over de leverings data moet gaan. Waar vind je deze kwaliteit en service nog, Top,top. -
Ferdi Hengst
100% tevreden!
Wij hebben het TV meubel op basis van een online afbeelding, per post ontvangen kleurstalen en telefonisch advies over de indeling en plaatsing van de gaten ten behoeve van de bekabeling besteld. We hebben het op maat gemaakte meubel na ongeveer 2 weken keurig thuisbezorgd gekregen door 2 vriendelijke heren. Instructie voor het ophangen + de bijgeleverde montage materialen zijn uitstekend!
Echt heel erg tevreden over het hele proces en bovenal met het prachtige hangende meubel 😀 dank! -
Ellen en Frits
Afgelopen vrijdag werd het door Schomaker prachtige gemaakte tv-meubel afgeĺeverd door Gerrit en Jaccob, een vrolijk en klantvriendelijk stel. Prima instructie hoe het wandmeubel op te hangen. Na 4 lagen Skylt hangt de mooie kast. Wij zijn er blij mee!
Bas Sneijder
Prachtige kast! Op maat gemaakt en geleverd door het bedrijf zelf. Er zat zelfs een sjabloon bij om hem op te hangen. Super goede service en zeer hoge kwaliteit!
John Soek
Erg mooi zwemmend TV meubel, keurig afgewerkt. Een aanwinst in ons huis
Serge van Bergen
Een bedrijf dat zijn afsprake nakomt. Wij zijn blij met ons meubel. Top kwaliteit.
Rene Dalen
moest iets langer wachten dan de levertijd van 2 tot 4 weken uiteindelijk was het 6 weken. Ook prima.
Elise Van Campen
Goede service. Mooi materiaal
Jaap Telleman
Kan op dit moment nog niet beoordelen maar wij hebben alle vertrouwen
in de nieuwe tafels. -
M.E hu
Wij zijn heel erg blij met onze Salontafeltjes! We hebben heel erg lang gezocht. De kwaliteit sprak voor zichzelf, echt een hele mooie warme uitstraling. En nog betaalbaar ook!