Glaasjebubbels.nl

Glaasjebubbels.nl

Wij bieden mooie champagnes aan die rechtstreeks van lokale boeren uit de champagnestreek afkomstig zijn. Wij verkopen geen grote merken maar alleen lokale champagnes die met veel passie en liefde door de champagne boeren zijn geproduceerd.
De zekerheden van https://www.glaasjebubbels.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In 2017 zijn we met toeval in contact gekomen met een champagneboer uit het dorp Chavot-Courcourt die ons met zo veel passie en enthousiasme kon vertellen over hun champagnes. Sinds dat moment is er een mooi contact ontstaan en komen we een aantal keer per jaar bij hem langs. Zo is het idee ontstaan om dit mooie product met een mooi verhaal vol passie en ambacht naar Nederland te halen en aan te bieden op de Nederlandse markt. Op deze manier helpen we de lokale champagne boer en delen wij onze passie over dit mooie product.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.