GlasGigant.nl
John
Op tijd geleverd! Alles naar wens!
Harrie
Ondanks foutief afleveradres bij bestelling is de ruit perfect op de juiste plek afgeleverd. Top
Hoe beoordeel je GlasGigant.nl?
Stefano
Goed product. Vrij hoge verzend en handeling kosten. 25euro
Dennis
Ze hebben alles netjes afgeleverd op de afgesproken datum. Ik ben er heel blij mee. Goede service
Jan Leijzer
Erg vriendelijke chauffeur die het glazen tafelblad naar de tuin bracht.
Gerard Franke
Geweldige service, er was een gedeelte niet bezorgd, zonder gezeur direct nagestuurd. Kreeg het ook nog 2 keer.
Deze mocht ik ook houden. -
Jac van gils
Echt goede service !
André
Top service, 2* dat ik er glas besteld
Super kwaliteit, snel geleverd en top service mbt bezorging. Vriendelijke behulpzame bezorger -
willem
prima prijs en zeer goede service. alles geleverd
zoals afgesproken en keurig neergezet
Toon
Geweldige service en volgens afspraak
geen
Een vergissing in de verzending werd correct en snel opgelost.
Chris
neuslat ziet er prima uit.
Henk v A
Midden januari 2026 besteld en op 10 februari 2026 al geleverd. De informatie voorziening is uitstekend. De levering was prima, exact in het aangegeven tijdspad.
LH
Snelle en goede levering van de door mij bestelde ruit.
Snelle levering , goede communicatie
Josje Wesdorp
Fantastische service, netjes en snel afgehandeld. Geleverd materiaal is van hoge kwaliteit.
Ben
Netjes afgeleverd top
H
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
Arno
Helaas geen goede ervaring met GlasGigant. Twee van de drie vacuümglas panelen van onze zelfbouw lichtstraat waren al binnen zes maanden na aankoop lek. Tot onze verbazing werd dit niet onder garantie opgelost, omdat het volgens GlasGigant om “liggend glas” zou gaan.
Als tegemoetkoming werd slechts 10% korting aangeboden op vervangend glas, wat alsnog neerkomt op ongeveer €1000,- aan kosten. Dat voelt erg teleurstellend, zeker gezien de korte tijd waarin het probleem is ontstaan. Jammer dat er zo weinig verantwoordelijkheid wordt genomen voor een duidelijk kwaliteitsprobleem. -
Janny
Grweldige service, informatie was correct en de medwerker was erg vriendelijk.