Glasdiscount.nl
BLH Bolk
uitstekend product en prima prijs , snelle en correcte levering
Ruut
Bestelling keurig op de aangegeven tijd bezorgd. De chauffeur Jip herkende ik nog van een vorige keer, buitengewoon vriendelijke jongeman die me toen ook nog hielp bij het plaatsen van het grote, zware ruit in het kozijn. Topper!
Hoe beoordeel je Glasdiscount.nl?
Hijlco
super, netjes afgeleverd vriendelijk personeel
BvBeers
Alles is goed verlopen. Bestellen is overzichtelijk en werkt prima. Communicatie is goed en levertijden kloppen. Zelfs ff gebeld door chauffeur voor levering. Prijs is marktconform. Producten goed, afmetingen kloppen, kwaliteit goed, netjes pp geslepen rondom en verpakt afgeleverd. Niks op aan te merken.
Jacques
Correct product op maat geleverd
A
Ik had een fout gemaakt met de bestelling. Heb ze daarover gebeld en hebben actie ondernomen met de desbetreffende leverancier en ze hebben kosteloos in orde gemaakt echt top service zoals het hoort.
Minne
altijd weer goed en snel geholpen door glasdiscound.nl top
K. Oudendijk Glas en Montage.
Vast aanspreekpunt, goed contact.
Alles verloopt vlekkenloos. En er wordt goed gecommuniceerd. -
WF
Super mooi product, snel geleverd conform afspraak. Telefonisch technisch advies gehad binnen 3 min. juiste persoon en goed advies
Rob kuijs RKM Service
Snelle levering en fijne bezorgers
Johannes
Snelle levering en vriendelijke bezorger. Top
Jaap Molema
Top levering
Jan van den Akker
Nog steeds tevreden over het geleverde glas en service.
Jean
Snelle levering, was getoogde raam en mooi de randen geslepen. Perfect gemaakt
Cor
Prima geinformeerd en bestelling keurig afgehandeld en bezorgd in het afgesproken tijdvak, ook de bezorger was behulpzaam en vriendelijk.
Niels
snelle correcte levering, werd ook netjes net voor levering gebeld dat ze komen. Super service
Nedim Sagir
Goed netjes vragen beantwoord
Natalie
Excellent customer service, delivered on time, reasonably priced!
Henk van Dam
Ik heb 45 jaar in het glasvak gezeten en heb nog nooit meegemaakt of gehoord , dat als je een besteld ruitje isolatieglas bij het magazijn in Loenen op wil halen, dat je dan
€ 15, 00 ophaal kosten moet betalen.
Dat zou voor mijn ruitje 30% meerprijs zijn.
Ik vind dit pure oplichting.
Ik ben dus klaar met de glasdiscount/ glasgigant. -
Blankvoort
Ga absoluut niet met dit bedrijf in zee! Na een foutieve levering 3 weken geleden, zitten we nog steeds met een halve veranda. We bellen en mail continu, maar ze reageren nergens op. Ze komen hun afspraken niet na en zijn alles behalve servicegericht. We zijn nu genoodzaakt om juridische stappen te zetten om alles geleverd te krijgen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, wat een ontzettend slecht bedrijf!