Glaskunst Art
Alles wat u in ons aanbod tegenkomt is ambachtelijk vervaardigd. Bekijk snel de grootste collectie glas & kristal op de website van Glaskunst Art.
Ruth The
Uitgebreide en juiste informatie over een artikel en de foto's geven een artikel goed weer. Snelle levering. Doordat de artikelen erg goed verpakt waren, zijn ze ongeschonden aangekomen. Er werd snel gereageerd op een mail met een vraag van mijn kant.
Antwoord van Glaskunst ArtGoedendag,
Hartelijk dank voor uw review, en veel (kijk)plezier met uw aankoop!
Lisette ter Huurne
Snelle reactie bij stagnering levering. De levering is niet gelukt maar dit lag absoluut niet aan Glaskunst Art maar aan de externe bezorgdienst. Glaskunst Art doet nu haar best om de levering alsnog te leveren. Wel te laat voor de verjaardag maar dit ligt NIET aan Glaskunst Art. Alle vertrouwen dat de schaal alsnog wordt geleverd. Glaskunst art heeft een collage foto gemaakt van het product om als pre-cadeau view te geven.
Hoe beoordeel je Glaskunst Art?
Rob Schutte
adequate beantwoording van vragen en pakket snel in huis
Antwoord van Glaskunst ArtGeachte heer Schutte,
Dank voor uw review, en hopelijk viel het glasgeschenk in de smaak.
Graag tot een volgende keer!
Winfried Van der Sluijs
snelle verzorging en zeer goed ingepakt en verzonden
Antwoord van Glaskunst ArtGeachte heer Van der Sluijs,
Dank voor uw beoordeling, en graag tot een volgende keer!
Piet Brand
Prachtige producten, aantrekkelijke aanbiedingen en een uitstekende klantenservice
Antwoord van Glaskunst ArtGeachte heer Brand,
Dank voor uw review en graag tot een volgende keer!
jacqueline leijser
Staan je te woord via telefoon, doen belofte in dat gesprek en komen het direct na. Top service dus!!@
Paul van Goch
Betrouwbare webshop met een mooi assortiment glaskunst. Ik heb nu drie keer besteld bij Glaskunst Art. De bestellingen zijn steeds op tijd verzonden. Er wordt echt moeite gedaan om de spullen zo goed mogelijk te vepakken om schade te voorkomen. Niettemin is mijn eerste bestelling met een kleine beschadiging aangekomen. De after sales was vervolgens goed bereikbaar. De service is vriendelijk, snel en adequaat. Ik ben heel tevreden over deze winkel.
Antwoord van Glaskunst ArtGeachte heer Van Goch,
Wederom bedankt voor uw bestelling, ook voor uw mooie review en graag tot een volgende keer!
Petra Van der Meulen
Zeer snelle levering, uitstekend verpakt
Antwoord van Glaskunst ArtGeachte mevrouw Van der Meulen,
Dank voor uw review en graag tot een volgende keer!
Maria Overweg
Uitstekende service. Prima prijs/kwaliteit-verhouding.
Johan Schaap
Op geplande datum bezorg