Glass and More

Glass and More

webwinkel met zelfgemaakte sieraden van glas, natuursteen, epoxy. Ook maak ik herinneringssieraden of objecten in de vorm van een Hemeltraan.
De zekerheden van https://www.glassandmore.eu
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Elk sieraad of glaswerk is met veel liefde samengesteld. Het is zo mooi om van je hobby, je passie, je werk te maken. Ik vind het heerlijk om een hanger voor iemand op maat te maken. Het is vaak een uitdaging om precies die wens van een klant te verwoorden in een mooie hanger of glasobject. Ik probeer steeds weer nieuwe technieken of materialen uit om iets unieks te kunnen bieden. Sinds kort hoort het samen maken van een glasherinnering ook tot de mogelijkheden, hoe mooi om van een herinnering iets tastbaars te maken.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.