Glastrends
U zegt glas... wij hebben het te koop! Een website met enkel glaswerk. Van vazen, schalen, naar engeltjes en presse papiers. Bloemen, zandlopers, enz.enz.enz. Als het gemaakt is van glas, dan hebben wij het te koop! En alles is op voorraad. Snelle verzending en goed verpakt! Daar staan we om bekend. Uiteraard is het ook mogelijk om de artikelen in het echt te bekijken in onze showroom in Winschoten.
9,5
Filter 3100 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2422 met beschrijving

• Maria
    Review voor Glastrends

Prachtige vaas op stander besteld, uitstekend verpakt ontvangen.

• JR
    Geverifieerde klant van Glastrends

Hele snelle levering, duidelijke omschrijving en verzending via PostNL is ook best fijn :)

• Hoe beoordeel je Glastrends?

• Els Aalders
    Geverifieerde klant van Glastrends

Snelle en veilige levering. Jammer dat na extra betaling, Post NL doodleuk zegt dat je niet thuis was, wat wel het geval was, dus pakket elders moeten ophalen

• LA
    Geverifieerde klant van Glastrends

Heel leuk en mooi kikkertje van glas, besteld als cadeau! Het werd snel en uitstekend verpakt bezorgd.
    Intussen hebben wij het gegeven en het viel zeer in de smaak. Heel tevreden!

• Graziella Cappellari
    Geverifieerde klant van Glastrends

Snelle levering en fijn dat het product nog steeds te koop is.

• Joop van der Waart
    Geverifieerde klant van Glastrends

snelle levering prima verpakt.

• Greta
    Geverifieerde klant van Glastrends

Snelle levering, mooie glasvogels ontvangen

• Gina
    Geverifieerde klant van Glastrends

Prachtig, precies zoals op de foto! Snelle levering, goed verpakt, alles perfect!

• M DeVries
    Geverifieerde klant van Glastrends

Wij hebben voor mijn verjaardag een handgemaakt glassculptuur Stier XXL besteld. Keurige bevestiging ontvangen en een levering op de 10e etage! Dit voor de opvallend lage verzendkosten van € 3,= voor een pakket van bijna 10 kilo. Vakkundig verpakt met voor indien nodig een schadeformulier bijgesloten. Ik ben er zeer blij mee en deze stier is echt ook een eyecatcher in de kamer. Hierbij mijn zeer gewaardeerde dank voor de uitstekende verzorging en afhandeling aan GLASTRENDS.

• JB

• henk blaauw
    Geverifieerde klant van Glastrends

Mooie prijzen en goede service

• Eric Van Gestel
    Geverifieerde klant van Glastrends

Prachtig product , net echte snoepjes !

• Marjan van den Heuvel

Prachtig glazen kunstwerkje

• Ada en Hans
    Geverifieerde klant van Glastrends

Een geweldige goede service, een prachtige vaas gekocht voor een goede prijs. We zijn heel te vrede zoals alles verlopen is.

• Willy De hart

Snel in huis

• Didier Fifi

Mooi glaswerk

• Gregor Mucha
    Geverifieerde klant van Glastrends

Hartelijk dank voor de snelle en perfect verpakte levering!

• Cees Kok
    Geverifieerde klant van Glastrends

Prachtig beeld, alles klopt qua planning en levering.
    Uitstekend verpakt.
    Kan gewoon niet beter.
    Chapeau !

• Marco Schuurmans
    Geverifieerde klant van Glastrends

de eerste levering was niet helemaal volgens de verwachting maar na een belletje en email is dit zeer netjes opgelost door direct levering van een nieuwe vergezeld met een retour sticker voor de eeste levering.

• Dick De boer

Snelle levering. Prima kwaliteit