Glastrends
U zegt glas... wij hebben het te koop! Een website met enkel glaswerk. Van vazen, schalen, naar engeltjes en presse papiers. Bloemen, zandlopers, enz.enz.enz. Als het gemaakt is van glas, dan hebben wij het te koop! En alles is op voorraad. Snelle verzending en goed verpakt! Daar staan we om bekend. Uiteraard is het ook mogelijk om de artikelen in het echt te bekijken in onze showroom in Winschoten.
9,5
Filter 3185 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2507 met beschrijving

• Darwin
    Geverifieerde klant van Glastrends

Product snel ontvangen en heel netjes verpakt. Komt duidelijk overeen met wat op de site staat.

• thierry baudot
    Geverifieerde klant van Glastrends

ik heb hier een heel grote en prachtige presse papier gekocht heel vlotte levering en vriendelijke zaakvoerders alvast bedankt

• Hoe beoordeel je Glastrends?

• Anko
    Geverifieerde klant van Glastrends

Snelle levering en zorgvuldig en goed ingepakt.

• Jetty Drenth
    Geverifieerde klant van Glastrends

Mooie kwaliteit Diamond Painting en goed werkende pen.

• De Pils
    Geverifieerde klant van Glastrends

Heel mooie engelen, zeer tevreden!

• Wilma Bosman
    Geverifieerde klant van Glastrends

Heel zorgvuldige verzending van een kwetsbaar product. Zeer tevreden.over de service!

• Hannie van Heijster
    Geverifieerde klant van Glastrends

Ik ben heel tevreden over Glastrends. Het bestellen en afleveren van de producten ging soepel en snel. En ik ben heel blij met mijn prachtige kerstdecoraties.

• Catharina de Vries, glasbloemen
    Geverifieerde klant van Glastrends

Snelle levering. Bestelling voldoet aan verwachting.

• Joke van Zonneveld
    Geverifieerde klant van Glastrends

Mooi product snelle levering.

• Ashton
    Geverifieerde klant van Glastrends

Snelle levertijd, veilig en netjes verpakt. Dank aan Glastrends!

Antwoord van Glastrends

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling van 4 sterren voor de aankoop van de Tuindecoratie Specht, Small Groen – Handgemaakte Glassculptuur bij Glastrends.nl. Fijn om te horen dat de levertijd naar wens was en dat het artikel veilig en netjes verpakt is aangekomen. Dank voor het delen van deze ervaring met Glastrends.

• Ton Beijk
    Geverifieerde klant van Glastrends

Heel mooi product, erg snel geleverd en heel veilig verpakt. Tot de volgende keer!

Antwoord van Glastrends

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling van 5 sterren voor de aankoop van de Glazen Vaas Manto Ovaal – Vrolijke GlasArt in Pasteltinten bij Glastrends.nl. Het is fijn om te horen dat het product zo goed bevalt en dat de levering snel en veilig verliep. Waardering als deze betekent veel. Graag tot een volgende keer.

• Ria Van Houwelingen
    Geverifieerde klant van Glastrends

Ik heb mooie kerstvogels besteld, Duitse mondgeblazen en er komen nog meer in de boom. Ik word vriendelijk te woord gestaan en ik weet zeker dat de klant koning is.

Antwoord van Glastrends

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling van 5 sterren voor de aankoop van de Kerstboomversiering vogeltjes bij Glastrends.nl. Wat fijn om te horen dat de Duitse, mondgeblazen kerstvogels zo goed bevallen en dat er zelfs meer een plaats krijgen in de boom. Het doet goed te vernemen dat het telefonische contact als vriendelijk is ervaren en dat de service naar wens is. De waardering wordt zeer op prijs gesteld.

• Lea
    Geverifieerde klant van Glastrends

Zeer snelle levering. Erg tevreden over producten.

Antwoord van Glastrends

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling van 5 sterren voor de aankoop van de GlasArt Sculptuur Debbi – Zeegroene Elegantie met Goudglitters en het Glassculptuur Decoratieobject Viridis – Blauw-Groen Transparant Glas bij Glastrends.nl. Wat prettig om te horen dat de levering zo snel was en dat de producten goed bevallen. Waardering als deze wordt zeer op prijs gesteld.

• Jan
    Geverifieerde klant van Glastrends

Mooi product en heel goed ingepakt.

Antwoord van Glastrends

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling van 5 sterren voor de aankoop van de 2 x Handgemaakte Glazen Engel Wit met Blauwe Glitter-Sneeuwvlokken bij Glastrends.nl. Het is fijn om te horen dat de engelen mooi zijn en dat de verpakking naar wens was. Uw waardering wordt zeer op prijs gesteld.

• Myriam van Leent
    Geverifieerde klant van Glastrends

De levering was snel, mooi ingepakt.Een zeer mooi theelichtje 🥰

Antwoord van Glastrends

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling van 5 sterren voor de aankoop van de DreamLight Amore Waxinelichthouder Ufo Medium – Rood en Roze bij Glastrends.nl. Fijn om te horen dat de levering snel en goed verpakt was en dat het theelichtje zo goed bevalt. Uw waardering wordt zeer op prijs gesteld.

• Hennie Van den Akker

Geweldige ontvangst

Antwoord van Glastrends

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling van 5 sterren voor de aankoop van de DreamLight Pavos Waxinelichthouder Maxi – Pauwenoog & Bladgoud, LED bij Glastrends.nl. Wat fijn om te horen dat de ontvangst zo goed bevallen is. Uw positieve ervaring wordt zeer gewaardeerd.

• Sabine M.
    Geverifieerde klant van Glastrends

Heldere website, goede communicatie, goed product

Antwoord van Glastrends

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling van 5 sterren voor de aankoop van de Donkerblauwe Kleurstof Set (2x 5ml) voor Donderglas – Diepe Kleur bij Glastrends.nl. Fijn om te horen dat de website overzichtelijk is, de communicatie goed verloopt en het product naar wens is. Uw feedback wordt zeer gewaardeerd.

• Joke Engel
    Geverifieerde klant van Glastrends

Mooie waxinehouder, ziet er chic uit.
    Netjes verpakt en snelle levering.
    Ik ga er zeker nog een keer wat bestellen!

Antwoord van Glastrends

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling van 5 sterren voor de aankoop van de DreamLight Pavos Waxinelichthouder Contessa – Pauwenoog & Bladgoud bij Glastrends.nl. Fijn om te horen dat de waxinelichthouder mooi en chic oogt, en dat de levering snel en netjes verpakt was. We kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn!

• jp Snoeij
    Geverifieerde klant van Glastrends

Snelle levering zeer tevreden over het product.

Antwoord van Glastrends

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling van 5 sterren voor de aankoop van de Glazen Haan Carlo, Lenteweide bij Glastrends.nl. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product naar wens is. Uw positieve ervaring wordt zeer gewaardeerd.

• j koorevaar
    Geverifieerde klant van Glastrends

Duidelijk communicatie en goed verpakt geleverd

Antwoord van Glastrends

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling van 5 sterren voor de aankoop van de Glazen Vaas ColorConfuso, Rond bij Glastrends.nl. Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat de vaas goed verpakt is geleverd. Uw feedback wordt zeer gewaardeerd.