Glazenachterwanden.nl
Van Baal
Wat een service! Onze glaswand kwam gebroken aan. Helaas niet op tijd gekeken of het heel was, dus een nieuwe besteld. Werden we opgebeld of het klopte dat we hetzelfde besteld hadden. Toen ons verhaal verteld. Kregen een hele nieuwe toegestuurd en we hoefden er maar 1 te betalen. De kosten voor de 2e glasplaat werden volledig teruggestort. Ik kan glazenachterwanden van harte aanbevelen voor de service en de kwaliteit.
Herman Bastiani
Kylian heeft ons perfect geholpen van ontwerp tot de levering. Super geholpen en enorm tevreden over de glasplaat.
Hoe beoordeel je Glazenachterwanden.nl?
Kor de Jong
Vriendelijke mensen, goed ingemeten, mooie glazen achterwanden in onze keuken voor een prima prijs. Wij zijn heel erg tevreden en raden dit bedrijf zeker aan.
C. Koster
Goede service, vriendelijke mannen, denken "out of the box", nemen de tijd, zorgvuldig. Enige puntje:de communicatie tot de afspraak levering, kan beter, staan er open voor en pakken het op, dus prima.
H. Leijendekker
Geweldig en uitstekende uitvoering van de bestelling en het plaatsen van de achterwand. Kan dit bedrijf echt aanraden! Top gedaan !!
F. Ballhaus
Een glazen achterwand, perfect op maat, met een haarscherpe foto er op. Jefrrey gaat pas weg als-ie helemaal is afgekit en piekfijn staat te glinsteren (in je keuken, zoals bij mij). Het kost wat, maar dan heb je ook wat !
R.Cuijpers
Alles is naar onze wens gemaakt en aangepast. We hebben onze eigen foto en woordwolk divers malen aangepast. Zeer tevreden over het plaatsen en de afwerking.
N. Jobse
Prima product. Netjes verpakt verzonden.
R. Schippers
Goede inmeet service, vriendelijk en een kwalitatief heel mooi en goed product!
Anoniem
Goede prijs en super service!
J. Swartsenburg
Vriendelijk en leveren wat ze afspreken
P. Stienstra
Goede prijs/kwaliteit en zeer prettig & snel contact
E. Zoomer
Mooie kwaliteit, goede service
C. Jansen
Vriendelijk en hulpvaardug contact;
snelle en accurate levering. TOP!! -
S. Warmerdam
Prachtig product, prima service en fijne communicatie, voor een goede prijs.
N. Melker
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Vriendelijke, kundige mensen die uitgebreid de tijd voor je nemen. En het eind resultaat?
Geheel naar onze zin. Ziet er keurig afgewerkt uit! -
Y.Bakker
Goede service, duidelijke communicatie, mooi product.
A.Tuast
Super mooi product, geweldige service en top kwaliteit.
Echt een aanrader. -
Van Diepen
Perfect geleverd
Antwoord van Glazenachterwanden.nlDank u wel voor uw beoordeling en voor de mooie foto. Het scherm heeft u mooi opgehangen. Ik ben blij dat u tevreden met de glazen achterwand.
C.Lub
ik ben zeer tevreden,hoe alles verlopen is.snel en nauwkeurig werk geleverd.