Glazenschilderijen.nl

Glazenschilderijen.nl

✔ Welkom bij de specialist in originele en schitterende glasschilderijen. ✔ Kies uit onze brede collectie van 2.500+ glasschilderijen. ✔ Prachtige fotokunst; perfect geschikt voor elk interieur!
9,8
Filter 1148 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1128 met beschrijving

• Gert-jan De Clerck
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Goede service met vooraf een duidelijke beschrijving hoe het schiderij op te hangen.heel makelijk ophangsysteem.schilderij echt eyecather in de kamer

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Veel dank voor deze positieve review! Ontzettend fijn om te horen dat je blij bent met het glasschilderij en de wijze van ophangen. Graag tot een volgende keer!

• Andre Collyns

Correct geleverd

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Bedankt voor je review! Fijn te horen dat alles naar wens is gegaan.

• Hoe beoordeel je Glazenschilderijen.nl?

• Alfred
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Op tijd bezorgd. Schitterend schilderij een aanwinst in onze woonkamer.

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering naar tevredenheid is verlopen. En dat je blij bent met de 'aanwinst'! Graag tot een volgende keer.

• Ronald Woerlee
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Het schilderij ziet er goed uit mooier dan op het plaatje en de verpakking was ook zeer goed

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Dank voor je review. We besteden veel zorg aan een extra stevige verpakking, dus fijn dat dit ook positief ontvangen wordt. Geniet van je glasschilderij!

• A Brouwer
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Mooi schilderij, optijd geleverd en goed verpakt.

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je blij bent met het resultaat en bestelproces! Geniet ervan!

• Cees Verheuvel
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Netje verzorgd En heel te vrede

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Bedankt voor de 5-sterrenreview. We zijn blij dat je tevreden bent.

• JDv
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Had het schilderij eigenlijk te vroeg besteld, maar na een e-mail kreeg ik een telefoontje dat het zeker mogelijk was om het bij jullie te bewaren superfijn en goede service

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Geniet van je glasschilderij en graag tot een volgende keer!

• Marianne Elshout
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Netjes en op tijd aangekomen en niet instukjes.

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Bedankt voor jouw beoordeling! Fijn om te horen. Geniet van je glasschilderij!

• Leonie
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Goede mail wisseling met duidelijke uitleg dat ze je gekozen schilderij niet op voorraad hebben en dus eerst moeten maken waardoor het iets langer duurt. Netjes mail wanneer het klaar is en verzonden word en de kwaliteit is super!! Super blij met mijn schilderij!!

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat je blij bent met de kwaliteit! En dank voor het compliment over alle communicatie/berichtgeving. Graag tot ziens!

• Petra
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Super service, prachtig schilderij en goed materiaal er bij geleverd gekregen waardoor ophangen heel makkelijk gaat. Echt een aanrader!

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Veel dank voor deze mooie aanbeveling en leuk om te horen dat je zeer tevreden bent met het glasschilderij! Daar doen we het allemaal voor! Geniet ervan.

• Martine Leeuw
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Prachtig:) goede service en netjes geleverd

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat je het prachtig vindt!

• Brigitte
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Goed verpakt, mooi glasschilderij.

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Dank voor je positieve review. We besteden veel zorg aan een extra stevige verpakking, dus fijn dat dit ook positief ontvangen wordt. Geniet van je glasschilderij!

• M Bos
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Alles was super goed! De bestelling, het contact en de levering waren super! Ook de mails tussendoor waren helemaal super! Oftewel het hele plaatje was super!!!

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij om te horen dat onze communicatie en service je zo goed bevallen is. Geniet van het resultaat aan de muur!

• N.C.M. van der Zande Garcia

Het is prachtig.

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

We zijn blij te horen dat je het glasschilderij prachtig vindt - daar doen we het voor. Geniet ervan!

• gerry van fulpen
    Review voor Glazenschilderijen.nl

fantastisch ben er zo blij mee was keurig ingepakt helemaal top echte aanrader bij jullie te kopen echt heel mooi

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Zeer bedankt voor jouw enthousiaste beoordeling en warme aanbeveling! Geniet van je glasschilderij en graag tot een volgende keer!

• Gamal Hadouchi
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Mijn mooie besteld glas schilderij was snel geleverd. Ontbrak de ophang set in de verpakking. Ik heb op vrijdagavond een melding over via e-mail gemaakt, zaterdag ochtend kreeg ik een hele snelle reactie van Remco via e-mail dat de achtergebleven ophang set met post nl verzonden was.
    Heel goed service omdat zelfs in het weekend wordt gereageerd!

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Dank voor je positieve review. Wat fijn te horen dat wij de ontbrekende ophangset snel hebben kunnen oplossen voor je. Nu kan je echt gaan genieten van je glasschilderij. Veel plezier ermee!

• bob

Service is 100 % ga zo door

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Kijk, daar worden we blij van! Bedankt voor de waardering! Geniet ervan en graag tot een volgende keer.

• Corina Arendse
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Prachtige schilderen. prima service.
    Uitstekende levering.

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Bedankt voor je enthousiaste review. Het altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Geniet van je glasschilderij!

• wout van vuuren

goed verpakt het schilderij

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Bedankt voor je review! Graag tot een volgende keer!

• Anja Karregat
    Review voor Glazenschilderijen.nl

Alles ging perfect !! Goed op de hoogte gehouden.
    Mijn moeder woont op de 2 e etage maar daar werd het goed afgeleverd.
    En het schilderij staat prachtig, verrijking in de huiskamer.

Antwoord van Glazenschilderijen.nl

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat de levering en communicatie goed bevallen is. Geniet van het resultaat!