Glazenschuifwandxl.nl
FHW
lijkt prima produkt voor goede prijs. thuisbezorgd door firma zelf ivm kwetsbaarheid . allemaal goed georganiseerd en zorgvuldig behandeld.
Frank Lammertink
Er bleken 6 van de 9 glazen krom, waarvan 2 extreem krom. Deze worden binnenkort omgewisseld. Prima service. Wel jammer dat ik de het niet ineens af kan maken en later extra werk mee heb,
Hoe beoordeel je Glazenschuifwandxl.nl?
Willem
Mooie prijzen en goede levering
Antwoord van Glazenschuifwandxl.nlBedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijzen en de levering. Veel plezier met uw glazen schuifwand! -
Dennis Klamer
Snelle levering, goede materialen, goed te doen in zelf te monteren
Marianne Eerligh
Strakke schuifwand, perfect passend
Marcel Gossen
Geen enkel probleem gehad. Netjes en compleet geleverd. Chauffeurs was vriendelijk en heeft hard gewerkt. Eenvoudig zelf te monteren. Eerste 2 wanden staan en ziet er goed uit.
Antwoord van Glazenschuifwandxl.nlBedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat alles netjes en compleet is geleverd en dat u tevreden bent over onze chauffeur. Goed om te lezen dat de montage soepel verloopt en dat de eerste wanden al staan en er mooi uitzien.
Succes met de rest van de montage en veel plezier met het eindresultaat! -
Timmer- en montagebedrijf Wim Roovers
Levering precies volgens afspraak, rails en geleiders samen met het glas netjes verzorgt en verpakt.
Antwoord van Glazenschuifwandxl.nlBedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat de levering precies volgens afspraak is verlopen en dat alles netjes en goed verpakt bij u is afgeleverd. Veel plezier met uw glazen schuifwand! -
Martheyn
Prachtige schuifwanden en rails en zo ontvangen. Vriendelijk geholpen door de heren tijdens de levering.
Helaas was er met kleur iets niet helemaal goed gegaan, maar na contact met de helpdesk is ook dit keurig opgelost.
Aan te raden materialen en winkel/bedrijf.Antwoord van Glazenschuifwandxl.nlBedankt voor uw mooie en uitgebreide review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de schuifwanden en de levering. Ook goed om te lezen dat het probleem met de kleur naar tevredenheid is opgelost door onze serviceafdeling.
Bedankt voor uw aanbeveling en veel plezier met uw glazen schuifwand! -
ZAP
Het beste service zoals afgesproken was. Super tevreden van de glazenschufwanden! Bedankt!
Antwoord van Glazenschuifwandxl.nlBedankt voor uw enthousiaste review!
Geweldig om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent met de glazen schuifwanden. Geniet ervan! -
smeding Beheer BV
Beste prijs en vlotte afhandeling
Jos Verboom
Snelle levering en top advies
Antwoord van Glazenschuifwandxl.nlGeweldig om te horen dat de levering vlot verliep en dat het advies als top werd ervaren. Veel plezier met uw glazen schuifwand!
jeffry Lucas
super
Léon de Louw
Van bestellen tot en met levering, TOP!
Goede materialen en een zeer vriendelijke en behulpzame bezorger.Antwoord van Glazenschuifwandxl.nlBedankt voor uw mooie review!
Geweldig om te horen dat u tevreden bent over het hele proces, van bestellen tot levering, en dat onze bezorger zo behulpzaam was. Veel plezier met uw glazen schuifwand! -
bart
heel vriendelijk geholpen in de showroom door een jongeman en samen een bezorgmoment afgestemd. de schuifwanden zijn goed geleverd en zijn van mooie kwaliteit. zeker een aanrader.
Antwoord van Glazenschuifwandxl.nlBedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u vriendelijk geholpen bent in de showroom en dat de levering soepel is verlopen. Geweldig dat u tevreden bent over de kwaliteit van de schuifwanden. Dank voor uw aanbeveling! -
W
Zeer goede materialen en netjes optijd geleverd
Erik
Wat een geweldig bedrijf en mensen met het hart op de juiste plek werken hier. Super goed geregeld allemaal. En niet onbelangrijk een uitstekende kwaliteit. Ik zal een volgende keer weer bij jullie bestellen. Dank je wel
Antwoord van Glazenschuifwandxl.nlWat een mooie review, bedankt voor het delen!
Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over ons team en de kwaliteit van onze producten. We kijken ernaar uit om u bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn! -
Jan van der Winden
Goede prijs en snelle levering en drie glaspanelen snel vervangen i.v.m. krom zijn.
Antwoord van Glazenschuifwandxl.nlBedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs, de snelle levering en dat het vervangen van de glaspanelen soepel is verlopen. Veel plezier met uw glazen schuifwand! -
bastiaan milder
Alles goed gegaan en geleverd
Roland Vd Vorstenbosch
Mooie
Guus Verwilligen
Snelle levering!! Goedkoopste van Nederland. Zeer tevreden
Antwoord van Glazenschuifwandxl.nlBedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze prijs. Veel plezier met uw glazen schuifwand!