Glazenschuifwandxl.nl
Remie van Himbergen
netjes geleverd
TPJ Lubbers
Via familie op deze website gekomen, het geeft een overzichtelijke productinfo en duidelijke richtlijnen om de bestelling in te vullen.
Levering en service zijn goed, men wordt netjes en vakkundig te woord gestaan. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe schuifwanden. -
Hoe beoordeel je Glazenschuifwandxl.nl?
Gerjan
Gewoon goed zoals men verwachten kan, bestellen en wachten tot het geleverd word. Installatie ging goed, goed lezen en je fiets um zo in elkaar
Paul Spapen
Top prijzen en goede kwaliteit
Robbert-Jan Siereveld
Netjes afgeleverd(levertijd ongeveer 4 weken). Alles compleet zonder beschadigingen. Deuren lopen goed. Chauffeur heeft geholpen bij het lossen.
Martin Jansen
Prima service, keurig op tijd, vriendelijke chauffeur, flexibel met wijzigingen.
Will Heijden
goed al een moeilijk te bell
Jeannette Borst
Mooi geleverd Echt blij mee
Angela Akkerman
Prima prijs en eenvoudig te plaatsen wel met 3 man de ramen zijn zwaar natuurlijk, waarom 4 sterren ik vind het Arbo technisch niet verantwoord dat de bezorger alleen is en niet elke klant kan helpen tillen , ja je hebt al extra man nodig bij het plaatsen maar dat kan je dan plannen met de mensen die je hebt je hebt die niet altijd bij het bezorgen gelijk.
Henk Draadjer
Top alles was perfect
Robert Schrauwen
De levering kan beter. Het glas wordt onverpakt bezorgd. Ook komt er maar 1 bezorger waardoor dus geacht wordt dat je helpt met alles uitladen. Nu heb ik een vrouw die daar de hand niet voor omdraait maar als je wat ouder bent of schouderklachten hebt kan dat echt niet!
Dennis
bestelproces makkelijk en duidelijk. Duidelijke communicatie over levering. De levering zelf verliep ook perfect. Vriendelijke bezorger die alles wilde uitleggen en zeer goed geholpen heeft met het verplaatsen van de glazen panelen. het product zelf ook erg mooi, montage is eenvoudig zelf te doen. Een echte upgrade van ons tuinhuis en voor een hele goede prijs.
A.D.
Zijn goed geleverd wat ik allemaal heb besteld.
Hoekstra
Duide
Giovanna
Mooie prijzen, producten en goede service
Sjoerd Janssen
Kwalitatief goede onderdelen. Goede prijs. Duidelijke handleiding en filmpje op YouTube. Zeer tevreden met het resultaat.
Linda de Wit
Mooi materiaal met zorg verpakt en geleverd zoals ingepland. We hebben nog gebeld om de maten goed op te kunnen meten waardoor ons project goed is geslaagd.
Gerrit Nagel
Super service!!
Paul
Bereid je erop voor dat je alle glasplaten zelf het tillen bent. kostenbesparend om maar 1 chauffeur op pad te sturen voor dit soort zware leveringen. (19 glasplaten van 240cm bij 100cm) Levering niet compleet, weken later nalevering, toen weer niet compleet…. Alsof we zelf niet ook vanalles georganiseerd hebben voor de montage.. We zijn blij met het eindresultaat, maar je koopt in principe bouwpakketjes van mensen die weinig aan je hebben na het moment dat je betaald hebt. Als je een maand op je levering wacht, dan verwacht je compleetheid. Absoluut verbeterpunten voor dit bedrijf.
Antwoord van Glazenschuifwandxl.nlDank u wel voor uw uitgebreide feedback. We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring niet volledig naar wens was, ondanks dat u tevreden bent met het eindresultaat.
Graag lichten we enkele punten toe:
Onze glazenschuifwanden bieden wij aan tegen een zo scherp mogelijke prijs, terwijl we tegelijkertijd een hoge kwaliteit willen blijven garanderen. Om deze prijs-kwaliteitverhouding te kunnen behouden, leveren wij met één chauffeur, ook bij grotere en zwaardere orders. Een tweede chauffeur meesturen zou de kosten aanzienlijk verhogen, waardoor we onze scherpe prijzen niet meer kunnen aanbieden.
Wat betreft de naleveringen:
Hoewel wij alles in het werk stellen om elke bestelling volledig en in één keer te leveren, komt het — zeker bij een volume van meer dan honderd leveringen per week — helaas voor dat onderdelen vertraagd raken of dat er iets ontbreekt uit aanvoer vanuit onze leveranciers. Dit blijft een menselijk en logistiek proces, maar wij nemen uw opmerkingen hierin zeer serieus.
We streven er altijd naar om onze service te verbeteren en waarderen het dat u tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Fijn om te horen dat het eindresultaat naar tevredenheid is, en we hopen u in de toekomst te kunnen laten ervaren dat wij wel degelijk voor onze klanten klaarstaan — ook na de aankoop. -
Hans aan 't Goor
Mooi product en een snelle levering