GoMaxx.com
Na overname zijn we gestart met het bouwen en vernieuwen van de huidige webshops. Wij verkopen artikelen uitsluitend via onze webshop GoMaxx.com en autoStootLijsten.nl. Ons productaanbod bestaat uit zorgvuldig samengesteld assortiment van gerenommeerde merken zoals H&R, Carshades, Bonrath, K&N filters, Climair, koni, Race chip, Foliatec, Meguiars.
Wij geven persoonlijk advies en denken met u mee over de mogelijkheden. Stuurt u ons een email dan beantwoorden wij deze doorgaans dezelfde dag nog.
Op www.gomaxx.com vindt u veel universele autoartikelen. Hier vindt u toegang aan onze styling-site met veel autospecifieke auto-accessoires.
Rick
Netjes en op tijd bezorgd. Prima product dat aan verwachtingen voldoet.
Michel Hermans
Onderstaande woorden van kritiek neem ik terug .
Ik dacht een 4-delige set windvangers voor mijn auto te kopen maar wat bleek.....voor 71,40 had ik alleen de voorste 2.
Nu via andere website een 4 delige set gekocht voor 65 euro.
Ik heb in mijn teleurstelling een beetje te kritische review achter gelaten en heb ondertussen wat mail contact gehad en daarom neem ik mijn woorden terug.
Heb alleen wel een tip gegeven dat ze het duidelijker aangeven dat het alleen om de voorste windvangers ging ipv alle 4.
Op de foto stonden ze namelijk wel alle 4 en dat was de onduidelijkheid .
Gomaxx bedankt voor jullie mail om mij toch even excuus aan te bieden en van mijn kant ook mijn excuus !
Hoe beoordeel je GoMaxx.com?
Frank Adriaansen
snelle levering
Ron van der Winden
Snel geleverd
henri spoormakers
zoals beschrijving en past precies
Bryan Koeiman
Verkeerde speakers voor mij auto gestuurd , en nu weet ik niet hoe ik moet het terug sturen
Antwoord van GoMaxx.comBeste Bryan, Bedankt voor je bestelling. Jammer van je 1 sterren review. Wij hebben de speakers opgestuurd die jij hebt besteld. De retourinformatie kan je op de website vinden of je mag ons een mail sturen met je vraag.
Met vriendelijke groet, Gomaxx -
Snel geleverd
Bjorn Bronswijk
Mooie survic
Andries Dansen
goed product!
Robert de Man
Prima service van begin tot eind!
Axson Poulina
Zeer goede service en mooie spullen
Leon Derksen
Gekregen wat ik besteld heb, bezorgd zoals beloofd. Kwalitatief goed Engels product.
Rick
Om 18:00 uur een rubber kofferbakmat besteld. Dag erna netjes thuis geleverd, precies zoals beloofd. Prijs was ok!