Goedkooproken
van StigtThans
Zelfde prijs als de winkels,mijn vloei.En veelverzend kosten.Maar snel in huis en kreeg een aansteker kado.djw
Patsy
Heel snel en correct geleverd
Hoe beoordeel je Goedkooproken?
De Weerdt
Super snelle levering naar België. Maandag besteld dinsdag in huis
Y
Wouters
. Makkelijk bestelproces, goede service, snelle verzending, TOP!
cha
heel snel geleverd
Antwoord van Goedkooprokenwat goed om te lezen dat u de bestelling snel in huis had.
De Pauw
Snelle levertijd
Antwoord van Goedkooprokenwat fijn om te lezen dat de bestelling snel was bezorgd.
pliepje
goed en goedkoop en veel keus de website is duidelijk eneenvoudig
Antwoord van Goedkooprokenbedankt voor uw positieve review.
goed om te horen dat u tevreden bent over onze website! -
Maria
Prima prijs en snelle levering
Antwoord van Goedkooprokenwat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze prijs en de verzending.
rood
goed en optijd
Antwoord van GoedkooprokenWat goed om te lezen dat u de bestelling goed en op tijd heeft ontvangen
Persoon88
Snelle levering en ik was zeker tevreden over de kwaliteit van de artikelen: aanstekers en metalen sigarenkoker.
Antwoord van Goedkooprokenbedankt voor uw positieve review.
Wat goed om te lezen dat u tevreden bent met de artikelen en dat u het pakketje snel in huis had. -
TT
Prima snelle levering
Antwoord van GoedkooprokenFijn om te lezen dat u tevreden bent over de bezorgtijd.
AZ
artikelen geleverd, maar afspraak was Postnl, werd echter geleverd door dhl
Antwoord van Goedkooprokenbedankt voor uw review
wat vervelend dat dit mis is gegaan.
Het komt soms voor dat de verzendservice wordt aangepast i.v.m. de levertijden die de bezorgservice aangeeft
een brievenbuspakketje doet er bij PostNL bijvoorbeeld langer over dan via DHL -
de Vries
Antwoord van GoedkooprokenFijn dat u de bestelling snel heeft ontvangen.
Westerink
Snel en goed. Wel veel bezorgkosten 7 euro maar verder goede winkel goed spul en snel geleverd
Antwoord van GoedkooprokenFijn dat u de bestelling snel heeft ontvangen.
Joop
Goed geregeld met bestellen en daarna vlot geleverd ! Prima. 👏
Antwoord van GoedkooprokenFijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service.
Jacq
Snelle levering, duidelijke website!
Antwoord van GoedkooprokenFijn dat u onze website duidelijk vind en u uw bestelling snel in huis had
Bron
Snelle levering van besteld product
Antwoord van GoedkooprokenGoed om te horen dat u de bestelling snel heeft ontvangen.
peter
Bestel altijd bij deze shop altijd goede levering daarom 5 steren.
mvg peterAntwoord van GoedkooprokenWat fijn dat u zo tevreden ben over onze shop!
van de Mortel
Antwoord van GoedkooprokenWat goed om te horen dat uw bestelling snel is afgeleverd.