Goedkopestoffen.com
Nicky Janssen
Super, besteld onder spoed en met goede communicatie snel geleverd!!
Nicole Van den Berg
Zoals altijd! Perfect!
Hoe beoordeel je Goedkopestoffen.com?
May
Ik wou nog iets aan m’n bestelling veranderen en dat ging super vlot, de levering was even vlot en de persoonlijke extraatjes maakten het af. Hier koop ik nog!
Ann Van Lembergen
Mooie prijzen. Stoffen komen volledig overeen met de beschrijving en de kleuren op het scherm
Inia Geeraerts
Berry
Een vriendelijk kaartje bij mijn bestelling.
Danielle van der Plaats
Goede service. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Celine
Zoals altijd goed service bij vragen en weer top de bestelling ontvangen.
Anaïs Bienvenu
Bonjour, je n’ai toujours pas recu ma commande 😟
Looza
Een super leuke coupon met kleurrijke strepen, net genoeg voor een buiten bankje!
Bo
Heel mooie stof, met persoonlijke touch geleverd. Duidelijke communicatie en heel gebruiksvriendelijke site. Ook zeer handig dat er verwezen wordt naar bijpassende stofjes en garen. Levering ging vlot, goed verpakt... echt niets negatiefs op te merken! Herhalingsaankoop: 100% zeker.
Shannon Jongman
Top winkel !
Sigrid
Wat een fijne ervaring!! Telefonisch goed bereikbaar, zelfs op een zaterdag. Wat heerlijk dat bij vragen rondom mijn “probleem” (ik was ongeduldig en had de bevestigingsmail niet goed de gelezen.. 😇) ik een opgewekte, geduldige en meedenkende medewerker direct aan de telefoon kreeg. Claudia heeft in een handomdraai een mooi gepersonaliseerde cadeaubon voor mijn schoonzus gemaakt! Super blij met het resultaat! Dank je wel voor je hulp!
grietje Nijman kapitein
1 vraag is nooit te veel super goed kwaliteit.
Anne Dubbers
Mooie stoffen en super snelle bezorging.
Wederom bedankt
Jessie Claessen
Heel goed verzorgd , en mooie kwaliteit
Ilse Van Essen
Top service, zelfs even een belletje om wat te overleggen. En prachtige stoffen, ook eigen ontwerp!
Tasja
Ingrid Van den Boom
Snel, netjes, extra staaltjes stof, heel erg leuk.
Luana Da Silva
De beste winkel