Goedkopestoffen.com
Daisy Derksen
Top service, goede producten. Ik bestel m’n stoffen altijd hier! Zeer tevreden!!
Charlot
Super service, snelle verzending!
Hoe beoordeel je Goedkopestoffen.com?
Lola Lou
Mooie prijzen, goede service !
Demelza Lo Piano
Fijn aanbod, altijd goed geholpen en altijd snel verzonden.
Emma Stam
Super fijne stoffen, snel en fijn contact en snelle verzending. Heel tevreden!
Mariska
Mooie stoffen, goede service en altijd snel verzonden. Ik ben een tevreden terugkerende klant!
Ine Wobben-Berger
Altijd weer snelle levering! Mooie stoffen en ik vind de verzamelservice geweldig!
Annette Marcellis
Zoals altijd perfect! Mooie stoffen en snelle levering
Myriam
Van de 2 lappen hydrofiel stof die ik besteld heb was er 1 goed en 1 heel scheef geknipt, zodat ik de 2e lap niet meer kan gebruiken. De reactie van de firma is zoals verwacht, zij treffen geen schuld want geknipt met een elektrische schaar en die kan niet scheef knippen. Zij wijten het aan de krimp na het wassen, maar dat heeft niets te maken met de manier waarop het geknipt is. Dan worden enkel de maten anders.
Ingrid De Backer
Snelle levering, mooie stoffen
Judith
Super service! Altijd snel verzonden en leuk een persoonlijk kaartje erbij 😍💕👏🏻
Karlijn van Raaij
Snelle levering. Super mooie stofjes weer. Super webshop met fijne service!
Ilonka Bos
Snelle levering, mooie stoffen!
Erica De Boer
Leuke gevarieerde collectie, snel verzonden, bij vragen snel antwoord
Anne Verdijk
Super fijn contact en snelle levering
Laura
Bestelling werd goed en snel geleverd. De voorgestelde suggesties om stoffen en garen met elkaar te matchen zijn heel handig en het matcht inderdaad goed met elkaar.
Bibi
Mooie prijzen en hele goede service
Talitha
Prachtige stoffen voor nette prijzen, snelle service. Ook heel blij met de plotservice.
Evelien
Ook dit keer weer een snelle levering en prachtige stoffen!!!!
Monica
Prachtige stoffen, veel keuze en goede kwaliteit. Snel verzonden en als PostNL meewerkt snel in huis.