Goudbarenkopen.nl

Goudbarenkopen.nl

Goudbarenkopen.nl is een webwinkel die uitsluitend online goudbaren verkoopt vanaf 0,1 gram tot maximaal 20 gram. Wij hebben geen winkel, showroom of afhaalbalie waar u terecht kunt. Onze missie is om goud eenvoudig én toegankelijk te maken voor iedereen die op zoek is naar bescherming van zijn/haar spaarvermogen tegen de alsmaar dalende rente en de blijvende hoge inflatie. Investeer slim en neem ook een beetje goud op in uw portefeuille.

De zekerheden van https://www.goudbarenkopen.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.