Goudbarenkopen.nl

Goudbarenkopen.nl

Goudbarenkopen.nl is een webwinkel die uitsluitend online goudbaren verkoopt vanaf 0,1 gram tot maximaal 20 gram. Wij hebben geen winkel, showroom of afhaalbalie waar u terecht kunt. Onze missie is om goud eenvoudig én toegankelijk te maken voor iedereen die op zoek is naar bescherming van zijn/haar spaarvermogen tegen de alsmaar dalende rente en de blijvende hoge inflatie. Investeer slim en neem ook een beetje goud op in uw portefeuille.
De zekerheden van https://www.goudbarenkopen.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zei kunnen een juridische uitspraak bieden.