Goudenkranen.nl

Goudenkranen.nl

Wij van Goudenkranen.nl streven ernaar om de grootste en meest uitgebreide collectie gouden kranen van de Benelux te hebben.

In ons assortiment vind u een 3-tal gouden kleuren, namelijk:

Gepolijst goud(ook wel glanzend goud genoemd)
Geborsteld goud( ook wel mat goud genoemd)
Rosé goud
Mocht u een artikel zoeken wat wij niet in onze webwinkel hebben staan? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor u op zoek.
De zekerheden van https://www.goudenkranen.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.