Goudhaartje
Maria
Top service
Iris Groenendijk
Snelle service en heel zorgvuldig verpakt!
Hoe beoordeel je Goudhaartje?
Ine Kosters
Supersnelle verzending, artikelen zoals verwacht plus aardige attentie!
Inge
Prachtige diademen. Zitten heel mooi en heel snel geleverd. Ben er helemaal blij mee.
Smit
Snel verzonden maar het product is van lage kwaliteit. Verpakking viel direct uit elkaar, haar krijt blijft
Antwoord van GoudhaartjeBedankt voor de feedback. Wat vervelend dat het product niet aan de verwachtingen voldoet. Wij willen dit graag oplossen. Niet goed = geld terug. Wij horen graag terug of je hier gebruik van wilt maken. Mail naar: info@goudhaartje.nl
Loes van Tilborg
Goede service en mooie kwaliteit!
Sengul Serindag
Hele goede service en prachtige product
Anoniem
Goede service.
R.M.
Snelle levering, goed product
mil
Goede service!
Antwoord van GoudhaartjeBedankt voor de feedback. Wat jammer dat de kwaliteit is tegengevallen. Niet goed = geld terug. Wil je hier gebruik van maken? Mail dan naar: info@goudhaartje.nl
Remco
Het is presies wat ik verwachte, handzame haareleastiekjes. Wat wel jammer is dat ze na een aantal keer gebruiken witte elastieken draadjes eruit komen.
Paula Pijsel
Snel geleverd, goede kwaliteit
Stefanie
Diadeem en speldje besteld, snel geleverd en de artikelen zagen er mooi uit!
Paula Van de Wijngaart
Leuke spullen voor het haar en snel geleverd!
Annelies
Snelle levering.Keurig verpakt met nog een verrassing erbij!! Volop keuze op de site!!
Monique
Veel keuze en redelijke prijzen. Snelle service.
Amber van Wel-Monsieur
Snel geleverd, product zoals omschreven, zelfs gratis crunchie erbij. Top
Fredy
Het artikel viel tegen, maar binnen 12 uur nadat ik daar een berichtje over had gestuurd had ik het volledige aankoopbedrag al weer op mijn rekening staan. Heel netjes dus!
Hennie
Goed product , snelle levering
Arran
Veel te kiezen, snelle levering met vriendelijk woord.