Goudzaken
Zac
Zeer vriendelijk personeel
Niet overhaast en er wordt echt geluisterd naar je vragen -
Paul
Ben goed geholpen, personeel is vriendelijk en verleend goede service!
Hoe beoordeel je Goudzaken?
Lianne
Ik had in december '25 mijn bestelling 'koper' geplaatst ... en was er duidelijk 'op tijd' bij :-) . Mooie prijzen voor mooie spullen ... op 5 februari '26 in Eindhoven opgehaald, na inplanafspraak ... goede service en vriendelijke/hulpvaardige medewerkers. Heel fijn zaken doen. De levertijd was aan de lange kant, maar dat bleek voor de prijs alleen maar gunstig. Ik ben blij met de medewerkers, contact telefonisch/mail altijd snelle reactie; zeer positief dus. Voor de toekomst véél succes! Ik kom zéker nog 'ns terug.
Jeroen
Goud besteld, en per email gevraagd of mijn bestelling bij hun goed lag tot ik het op kon halen. Bij het afhalen bleek meer dan de helft mijn order geannuleerd te zijn. Erg teleurstellend en er werd ook geen oplossing geboden. Ik had de kleine lettertjes beter moeten lezen.
Bert Muis
ondanks alles ze proberen service te verlenen boven alles..
Antwoord van GoudzakenDag Bert,
Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Het is momenteel inderdaad vrij hectisch in de edelmetaalmarkt, maar ons hele team zet zich elke dag in om iedereen zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Wij waarderen het enorm dat je dit inziet en dat je vertrouwen in ons blijft houden. Graag tot een volgende keer!
Pieter van Goudzaken -
Jennifer Warring
Goede communicatie, bereikbaarheid en afhandeling 👌
Antwoord van GoudzakenGoedendag Jennifer,
Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven. Hartelijk dank voor de positieve review en het vertrouwen in ons! Wij werken dagelijks aan het optimaliseren van onze service, zodat de klant helemaal tevreden is. Mocht je ons willen laten weten wat wij nog beter hadden kunnen doen voor 5 sterren, vinden wij dat heel fijn en waardevol om te horen!
R.
Perfect geholpen
Antwoord van GoudzakenGoedendag,
Wij zijn blij dat je de tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Hartstikke bedankt voor de waarderende terugkoppeling! Wij hopen je nog eens van dienst te kunnen zijn, graag tot ziens!
Eric Groen
Goed advies en prettige communicatie.
Antwoord van GoudzakenGoedendag Eric,
Yoram van Goudzaken -
R.J.T. Allart
Prima is alles afgehandeld. Goede service
Daan van Goudzaken -
Menyar Hamad
Perfect service, the staff are friendly and attentive.
Antwoord van GoudzakenDear Menyar,
Thank you so much for these kind words, we really appreciate it! We are glad to hear that you had a good experience with us and hope to be of service to you again in the future.
Kind regards,
Pieter from Goudzaken -
Andreas Frangopoulos
uitstekende service, vriendelijke ontvangst, professioneel advies, alles top verlopen...thanks tot de volgende keer.
Antwoord van GoudzakenHallo Andreas,
Wij zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Bedankt voor de mooie woorden, wij waarderen je feedback enorm! Graag tot ziens!
Govert van Goudzaken -
Wesley Ho
Vriendelijke service en top producten!
Antwoord van GoudzakenDag Wesley,
Goed om te horen dat je een aangename ervaring met ons hebt gehad. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Lennard van Goudzaken -
J
Goede klantenservice, had een vergissing gemaakt tijdens aankoop. Ik heb telefonisch contact opgenomen met Goudzaken.nl. Werd vervolgens te woord gestaan en geholpen. Top!
Antwoord van GoudzakenGoedendag,
Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven. Hartelijk dank voor de positieve review en het vertrouwen in ons! Fijn dat wij je telefonisch goed hebben kunnen helpen!
Pieter van Goudzaken -
Harald
Snel reactie en keurige levering
Antwoord van GoudzakenBeste Harald,
Wij zijn blij dat je de tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Hartstikke bedankt voor de waarderende terugkoppeling en graag tot een volgende keer!
Martin Hristov
Prima zaak om te bestellen snel geleverd
Antwoord van GoudzakenHallo Martin,
Heel waardevol dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen, bedankt! Wij zijn blij dat je tevreden bent en waarderen je vertrouwen in ons.
Daan van Goudzaken -
Jay
Super! Ook de bezorgdienst. Goed geregeld.
Antwoord van GoudzakenHallo Jay,
Wij waarderen je reactie enorm. Dat je zo tevreden bent met onze service is precies waarvoor we het doen. Bedankt voor je vertrouwen!
Andreas Frangopoulos
alles top verlopen, zeer vriendelijk, professioneel en aangenaam contact gehad, en zeer tevreden van de aankoop.
Thanks en tot de volgende keer...Antwoord van GoudzakenGoedendag Andreas,
Hartelijk bedankt voor je mooie review! Wij vinden het fijn dat je onze persoonlijke, professionele service zo waardeert. Wij hopen je nog eens van dienst te kunnen zijn. Mocht je vragen hebben, voel je vrij om contact met ons op te nemen. Graag tot ziens!
Govert van Goudzaken -
Tour
Mooie prijzen en een goede service!
Antwoord van GoudzakenBeste Tour,
Yoram van Goudzaken -
Dave Olmtak
Vriendelijk personeel, goeie service goeie uitleg alles snel en makkelijk afgehandeld
Antwoord van GoudzakenGoedendag Dave,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je prettige ervaring te delen! Wij stellen het vertrouwen in onze service en producten zeer op prijs. Graag tot ziens!
Lennard van Goudzaken -
Frank