Goudzaken

Goudzaken

Sinds 2019 is Goudzaken dé partij voor de in- en verkoop van baren en munten in Nederland. Uitsluitend van erkende smelters. Dat doen er meer, toch? Klopt! Maar wij doen het graag net iets anders. Persoonlijker. We nemen graag de tijd voor je, leggen je alles uit waar je vragen over hebt en delen onze marktkennis met je. Een betrouwbare partij waar je altijd terecht kan. Kan je dat zeggen over jezelf? Wel als we de beoordelingen van onze klanten mogen geloven.

Onze visie op maatschappelijke en politieke thema’s leidt vaak tot interessante gesprekken. Wat fijn dat we dat ons werk mogen noemen! Naast het drinken van een kop koffie met klanten, houden we ons dag-in-dag-uit bezig met het hooghouden en verbeteren van ons serviceniveau. We leggen de lat hoog. Heel hoog. Dat betekent dat we eigenlijk pas écht tevreden zijn als jij ons aanraadt bij vrienden en familie.

Een bestelling plaats je bij Goudzaken eenvoudig online. Je kunt op ieder moment voor actuele prijzen kopen en verkopen (Terugkoopgarantie) bij Goudzaken. Kies voor discreet en volledig verzekerd transport of kom op afspraak langs op kantoor. Liever eerst een keer kennis maken? Neem gerust contact op.
platina goud zilver
9,8
Filter 567 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 299 met beschrijving

• Chris Mampaey
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Zeer vriendelijke mensen die echt nog eens volgens het motto 'klant is koning' werken. Ze zorgen voor een optimale dienstverlening ifv bestelling en levering. Dit verloopt gewoon perfect. Hun aanbiedingen en prijzen zijn ook noemenswaardig. Een absolute aanrader.

• Rob K
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Snelle en vriendelijke communicatie, zowel per e-mail als telefonisch. Next day delivery. Fijne klantreis!

• Hoe beoordeel je Goudzaken?

• Albert Van Esch
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Veilig en snel. Tweede keer besteld en even snel en veilig. Top! Blijft mijn leverancier.

• Richard Wagner
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Uitstekend service. Snel geleverd.

• Rick

Helemaal conform verwachting!

• J&R
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Zeer deskundig en betrouwbaar.

• Artur Kranc
    Geverifieerde klant van Goudzaken

I am very satisfied and this will definitely not be my last purchase 😁

• Rutger de Vos
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Soepele bestelling en goed verpakt.

• Roland
    Review voor Goudzaken

Altijd alles keurig en op tijd verzonden, zonodig wordt er voor advies contact met je opgenomen.
    Uiterst betrouwbare onderneming 👍

• Marcel Wolf
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Reageert snel en accuraat. Perfecte levering.

• Mitchel
    Review voor Goudzaken

Goudzaken verdient een gouden medaille voor hun klantenservice. Pieter, hartelijk dank voor de uitstekende service en de aandacht voor mijn bestelling! 😁

• Anoniem

Fantastische munt.

• Wessel
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Geen gedoe, goede service en heel goed verpakt.

• Appie
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Zeer inlevend,correct en hulpzaam.

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Heel goede prijs voor goudbaren. Ook fijn dat het snel beschikbaar was. Kon al binnen 2 dagen ophalen en betalen. Leuk gesprek gehad met Pieter! Kom volgend jaar weer terug.

• Martijn Muis
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Zeer snelle levering! Mooie gouden munt!

• Miroslav Torbica

Top bedrijf!

• Linda tV
    Review voor Goudzaken

Pakket was keurig verpakt. Snel verzonden. Vriendelijk en correct bedrijf.

• Anno Huizenga

Helemaal top 👍

• Nick Brands
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Snelle levering en hele goede communicatie. Ik ben zelfs nog nagebeld.