Goudzaken

Goudzaken

Sinds 2019 is Goudzaken dé partij voor de in- en verkoop van baren en munten in Nederland. Uitsluitend van erkende smelters. Dat doen er meer, toch? Klopt! Maar wij doen het graag net iets anders. Persoonlijker. We nemen graag de tijd voor je, leggen je alles uit.

platina goud zilver
9,8
Filter 1779 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 886 met beschrijving

• Wieke
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Duidelijke communicatie en keurige verzending

• Koster
    Geverifieerde klant van Goudzaken

besteld, betaald, verzonden en ontvangen. Zoals het hoort.

• Hoe beoordeel je Goudzaken?

• Dina AROETJOENJAN
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Zeer tevreden met mijn aankoop, levering ging snel. Neetjes verpakt. Betrouwbare webshop!

Hallo Dina,

Wat een mooie beoordeling, dankjewel! Wij vinden het altijd leuk om terug te zien dat we een klant helemaal tevreden hebben kunnen maken. Wij hopen je nog eens van onze service te mogen voorzien!

• Jos Winkelhorst
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Snel en goede afwikkeling bestelling

Goedendag Jos,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je prettige ervaring te delen! Wij stellen het vertrouwen in onze service en producten zeer op prijs.

• Hans v Engelen
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Prima partner om zaken mee te doen

Dag Hans,

Hartelijk dank voor je goede beoordeling! Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld en zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Graag tot ziens!

• Fam. Heugten
    Review voor Goudzaken

Nette ontvangst, duidelijke uitleg. Profesionelen waarde bepaling conform marktwaarde. Kortom een aanrader. Wij zijn uiterst tevreden.

Beste familie Heugten,

Hartstikke bedankt voor deze mooie woorden, dat waarderen wij heel erg! Wij vinden het fijn dat jullie een goede ervaring met ons hebben gehad en hopen jullie nogmaals van onze service te mogen voorzien. Dank voor jullie vertrouwen!

Pieter van Goudzaken

• Ezzat Jammool

أسعارة جيدة وخدمة و أمانة وثقة و سرعة في الأداء و التوصيل

Hello Ezzat,

Thank you for your great review and your trust in Goudzaken! Providing excellent service and fast, secure delivery is our top priority. We truly appreciate your feedback, شكراً جزيلاً

مع أطيب التحيات
    Daan from Goudzaken

• alfred hakvoort

alles zoals altijd

Dag Alfred,

Bedankt voor het vertrouwen in ons en voor de positieve beoordeling! Graag tot een volgende keer!

• DjV
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Fijne afhandeling, duidelijke info. Goede prijs en snelle verzending.

Beste,

Hartstikke bedankt voor deze mooie woorden, dat waarderen wij heel erg! Wij vinden het fijn dat je een goede ervaring met ons hebt gehad en hopen je nog eens van onze service te mogen voorzien.

• Richard
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Goede communicatie. Snelle levering. Betrouwbaar.

Goedendag Richard,

Pieter van Goudzaken

• Abbyolie

Vertrouwbaar winkel.

Dag Abbyolie,

Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling! Wij zijn erg blij te zien dat je zo tevreden bent met onze service. Graag tot een volgende keer!

• Martin Figee

Goede en vriendelijke klantenservice

Hallo Martin,

Wij waarderen je reactie enorm! Dat je zo tevreden bent met onze service is precies waarvoor we het doen. Bedankt voor je vertrouwen!

• Pim
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Prima prijzen goede service reageren snel problemen worden meteen opgelost

Goedendag Pim,

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven. Hartelijk dank voor de positieve review en het vertrouwen in ons!

Govert van Goudzaken

• R.Foppen
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Lang moeten wachten, goede kwaliteit, goudzaken is een betrouwbare partner. Goed op de hoogte gehouden over de levering.

Goedendag,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je prettige ervaring te delen! Fijn om te horen dat je goed op de hoogte bent gehouden wat betreft jouw bestelling met levertijd. Hartelijk dank voor je vertrouwen en je geduld!

• anoniem
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Zoals we gewend waren, snel, klantvriendelijk en servicegericht.

Beste,

Hartstikke bedankt voor deze mooie woorden, dat waarderen wij heel erg! Wij vinden het fijn dat jullie een goede ervaring met ons hebben gehad, bedankt voor jullie vertrouwen. Graag tot ziens!

• Alper Ozterazici

Beste Alper,

Wij zijn blij dat je de tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Hartstikke bedankt voor de waarderende terugkoppeling!

• Goldbug
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Helemaal niet voor herhaling vatbaar. Die 30 euro lagere prijs was al die koppijn niet waard. Max 8 weken was 10+ weken, verzending liep ook niet vlot. Pakket had een gat in het. Gelukkig zat mijn bestelling erin en is dit drama voorbij! Tot deze kwas heb ik er ondertussen meerdere keren elders (exact hetzelfde) kunnen bestellen en gekregen.

Beste,

Wat vervelend om te lezen dat je ervaring met ons niet is geweest zoals je had gehoopt en het je hoofdpijn heeft opgeleverd. Dat is natuurlijk de bedoeling en wij begrijpen je teleurstelling over de wachttijd.

Ik wil je graag uitleggen waarom de levertijd wat op is gelopen. Op onze website staat vermeld dat onze levertijden indicatief zijn. Door de enorme vraag naar edelmetalen de afgelopen maanden liepen veel producenten flink achter met hun productie. Hierdoor was jouw levertijd langer dan de indicatie op het moment van bestellen.

Daarnaast is het natuurlijk heel erg balen dat de verzending via PostNL niet vlot liep en het pakket een gat had. Zodra we een pakket overdragen aan de vervoerder, ligt het verdere verloop en de verwerking hiervan helaas buiten onze macht. Gelukkig is de inhoud van je bestelling in ieder geval wel goed en veilig bij je aangekomen.

Weet dat wij er alles aan hebben gedaan om je bestelling zo snel mogelijk in jouw handen te krijgen, maar hierin zijn wij ook afhankelijk van externe partijen. Wel nemen we je feedback absoluut ter harte: wij willen hieruit leren om klanten met uitlopende (indicatieve) levertijden in de toekomst nog beter op de hoogte te (blijven) houden van hun bestelstatus.

• Jacek
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Snelle levering en goede service.

Hallo Jacek,

• Rob D
    Geverifieerde klant van Goudzaken

Bestelling duurde wat langer maar communicatie daarbij was prima

Hallo Rob,

Heel waardevol dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen, bedankt! Wij zijn blij dat je tevreden bent en waarderen je vertrouwen in ons en je geduld. Graag tot een volgende keer!

Lennard van Goudzaken

• S.

Betrouwbaar, goed bereikbaar.
    Zeer tevreden erover!

Goedendag,

Hartstikke bedankt dat je de tijd hebt genomen om je prettige ervaring te delen! Wij stellen het vertrouwen in onze service en producten zeer op prijs. Graag tot een volgende keer!