Grabo Online
Grabo Online is dé Grabo specialist met het grootste assortiment officiële Grabo producten. Het uitgebreide assortiment omvat alle officiële Grabo vacuümzuigers: de Grabo Plus, Grabo Pro, Grabo High Flow, Ottovac, DeWalt Grabo en Flex Grabo, met bijbehorende accessoires en onderdelen.
9,6
Filter 47 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 19 met beschrijving

• Gertjan Visser
    Geverifieerde klant van Grabo Online

Hele goede service! Mijn grabo pro (zuignap) was defect. Ik heb een printplaat besteld om hem zelf te repareren. Helaas heb ik de verkeerde printplaat ontvangen. Na een telefoontje boden ze aan om dit keer de reparatie voor mij uit te voeren. Op zaterdag opgestuurd ter reparatie en maandag al gemaakt en retour gestuurd aan mij waardoor ik hem dinsdag weer kon gebruik. Top!

• Gerard

Snelle bezorging

• Hoe beoordeel je Grabo Online?

• Jurgen Romviel
    Geverifieerde klant van Grabo Online

Goed ding en snel geleefd

• Benny

snelle service !

• Van der Hoeven
    Geverifieerde klant van Grabo Online

Zelfde dag verzonden. Goed verpakt.

• Gijs van den Akker
    Geverifieerde klant van Grabo Online

Perfect geholpen moest even wachten op voorraad en kreeg een mailtje toen hey weer voorradig was en volgende dag in huis

• Simon Ryszawy
    Geverifieerde klant van Grabo Online

Top producten, super advies en service.

• Ruud Fischer

Netjes geholpen top service

• Willem Kaijser
    Geverifieerde klant van Grabo Online

Snelle levering dus een aanrader

• Jordy van de Weijer
    Geverifieerde klant van Grabo Online

Super mooi geregeld en goede prijs.

• Leendert Hagenaar
    Geverifieerde klant van Grabo Online

Goede service en snelle levering!

• Heino Huisman
    Geverifieerde klant van Grabo Online

Product is snel verzonden en met de extra accu erbij was het een leuke aanbieding.

• Iwan Van der haagen

Perfect product

• Andre Bruin

netjes en compleet geleverd

• J. v/d Kaap
    Geverifieerde klant van Grabo Online

Wat een geweldig bedrijf! 10/10 punten. Zo zouden alle bedrijven moeten zijn. Snel en correct contact, product is zeer zeker naar tevredenheid en snel geleverd. Top!!

• Frank Hofkes

Snel geleverd, goede service

• Edwin Van schie
    Geverifieerde klant van Grabo Online

Snelle levering en goede service erg klantgericht.

• Egbert
    Review voor Grabo Online

Ik twijfelde welke Grabo vacuümzuiger ik nodig had. Gelukkig gaf Grabo Online goed en deskundig advies. Erg tevreden met de service en snelle levering!

• Arwen
    Review voor Grabo Online

Onlangs heb ik de Grabo Pro besteld en ik ben zeer tevreden over de prestaties van deze machine. Vanaf het eerste gebruik merk je meteen dat het om een degelijk en professioneel stuk gereedschap gaat.

De Grabo Pro is een echte aanrader voor vakmensen die regelmatig met zware materialen werken. Een investering die het werk lichter en efficiënter maakt.