Green Basic
Leverancier van binnendeuren, buitendeuren en kozijnen op maat.
Dealer Alton products
Dealer Skantrae
Petra van Soest
netjes en snel geleverd
Louis
Mooie webshop, prachtig materiaal, vriendelijke bediening.
Hoe beoordeel je Green Basic?
Wouter Peeters
Duidelijke communicatie! Goed bereikbaar voor vragen en heldere antwoorden.
Mark Janssens
Geleverd wat besteld is. Ik had nog een aanpassing die de webshop niet kende. Na een mailtje was mijn wens ook mogelijk en door betaling van een extra bedrag, is alles netjes bezorgd. Ook de complimenten voor de gebruikte koerier. Heel vriendelijk en goed afgeleverd.
Bij Green Basic kun je met een gerust hart bestellen. -
M.J. Vonk
Snelle levering en stevig verpakt
Csaba Tóth
Klantenservice verkeerde maat neemt en veel te groot deur en kozijn geleverd. Gr. Csaba Tóth
Gert van Luik
Snelle levering!
Willy Nijenhuis
Prima prijs en snel geleverd. Top!!
Stefan Nas
Goed geleverd!
Marja Verkade
Goed materiaal.
Cintha Zwemer
Goede service, snelle levering. Jammer dat het hout wat ik altijd had niet meer leverbaar is. Wat ik nu heb gekocht is teveel gebogen om de dingen mee te maken die ik wil
Bart Vd heide
Mooie prijs en foutjes worden snel opgelost. Echte aanrader
bob kohlen
Deur op maat besteld. Vanaf dag 1 soepel verlopen. Paar keer app contact gehad wat ivm afstemmen heel fijn was. Ook netjes gebeld voor de levering en eea keurig afgeleverd. Aanrader.
Catalina Constantin
Geveldige service , zoals altijd
schubie lasergraveren
Geen actuele beschrijving op de website! Ik had 6mm populieren multiplex platen besteld en 6mm triplex platen geleverd gekregen. Na navraag zijn de 6mm multiplex platen niet meer leverbaar. De enige optie die mij aangeboden word, was te retourneren!
Dido
snelle levering, goed materiaal
Ingrid Baart
Snelle levering, prima kwaliteit!
Nicolaas Bogaard
Prijs is redelijk. Ik kocht er 20 plaatjes berken triplex. In de bouwmarkt kom je op zijn best populierentriplex tegen van discutabele kwaliteit. . Mooi spul,vrijwel foutloos, bijzonder mooi verpakt en echt snel geleverd.
Rob Bakker
De bestelde deur is geleverd binnen de termijn welke op de orderbevestiging was aangegeven. De levering ging niet naar wens. Had een ander afleveradres opgegeven, maar kreeg deze thuis geleverd. Voor de rest tevreden met Green Basic!
Catalina Constantin
Wat kan ik nog zeggen ? Zoals altijd mooi platen en snell geleverd , uitstekende service .