Green Trading XXL

Green Trading XXL

Green Trading XXL is al 10 jaar dé toonaangevende growshop in Gronau, Duitsland. Wij bieden een breed assortiment aan kweekbenodigdheden, van verlichting en voedingsstoffen tot ventilatiesystemen. Onze focus ligt op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.
led kweeklampen plantenvoeding
9,5
Filter 3308 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1748 met beschrijving

Taal

• Pauline
    Geverifieerde klant van Green Trading XXL

Makkelijk bestellen, goede informatie. Goed product en nette bezorging met track en trace informatie

• Matthijs Vink
    Geverifieerde klant van Green Trading XXL

Ik kocht een 1kva variac. Erg tevreden over het product. Snel geleverd en veel goedkoper dan bij andere webshops.

• Mr. X
    Geverifieerde klant van Green Trading XXL

5 Sterne für Abwicklung & Lieferzeit…nur zu empfehlen!

• Andre Koriath

Bester Growshop!

• patrick vanhaerens
    Geverifieerde klant van Green Trading XXL

mooie ervaring mooie grote zaai bakken die je bij ons niet vind. zeker zullen er nog bestellingen volgen .als verzamelaar van cactussen is daar zeker interesse naar .met de open deur in juni zullen ze er zeker naar vragen. waar komt dat vandaan ik zal de afkomst uitgangen .

• Georges Smits
    Geverifieerde klant van Green Trading XXL

Nog altijd niet geleverd na 9 dagen !!!!

Antwoord van Green Trading XXL

Hallo Georges Smits,

U heeft uw bestelling geplaatst op zondag 3 mei en deze is op dinsdag 5 mei verzonden.
    Hiervoor heeft u een track & trace-link ontvangen waarmee u de zending kunt volgen.

Wat ik kan zien, is dat het pakket vertraging heeft opgelopen, maar vandaag alsnog geleverd zal worden.

Het zou fijn zijn als u uw recensie wilt baseren op onze service en niet op de vertraging bij de postbezorging :-)

Groeten,

Het Green Trading XXL team

• Rudi

Perfect!

• Konstantin Leisle

Hat alles super geklappt. Paket kam schnell. Alles top. Immer wieder

• leonora visser
    Geverifieerde klant van Green Trading XXL

De levering duurde iets langer omdat het uit Duitsland komt. Maar de prijs is er ook naar! Goede prijs voor goede producten

• Alex B.
    Geverifieerde klant van Green Trading XXL

Schnelle Lieferung habe nichts zu beanstanden

• Martini

Schnelle Lieferung.. alles wunderbar 👍👍

• Marc van Eenennaam
    Geverifieerde klant van Green Trading XXL

4 sterren, de vijfde krijgen ze als ze problemen goed oplossen. (Tot nu toe niet mee gemaakt)

Antwoord van Green Trading XXL

Hallo Marc,
    Om wat voor probleem gaat het precies?
    Op jouw naam of ordernummer kan ik niets terug vinden wat betreft communicatie.
    Zou je ons even willen bellen of mailen over wat wij niet goed opgelost hebben? dan komen we er vast en zeker uit.

Alvast bedankt!

Groeten het Green Trading XXL team.

• Jerry Jacobs
    Geverifieerde klant van Green Trading XXL

Goede levering, prima verpakt en meldingen van verzending. Snel geleverd! Aanrader

• Robert Rzetelski

Alles goed

• Sascha Raisch

Top super schnell

• Ein Einkäufer

Alles wunderbar.

• daryll francois
    Geverifieerde klant van Green Trading XXL

Geweldige service 👍👌 een topfirma !!

• Nils Harbert
    Geverifieerde klant van Green Trading XXL

Die Beratung im Geschäft ist von hoher Professionalität mit einem reichhaltigen Erfahrungsschatz, den ich selten in diesem Ausmaße erlebt habe. Die Diskretion ist sowohl vor Ort als auch beim Versand gesichert. Mir fehlen lediglich Online zu einigen Produkten eine Detaillierte Beschreibung der Funktionen mancher Produkte.

• Johan debeck

Snelle correcte levering

• Bjorn Spoor
    Geverifieerde klant van Green Trading XXL

Snelle service ! Topbedrijf!