Grocery-Store
Anne-Marie Sintmaartensdijk-van Veen
Last minute nog iets besteld en kon nog geregeld worden. Super fijn!
Ditje van Arkel
Snelle service en cadeautje erg leuk ingepakt!
Hoe beoordeel je Grocery-Store?
Hanna Alblas
Ontzettend leuk gepersonaliseerd kado. Snelle en vriendelijke service. Voor herhaling vatbaar!
Miriam
Zoals altijd weer goede service! Cadeautje leuk ingepakt en stond netjes klaar om af te halen.
Marlies Bijl
Snelle levering, mooi ingepakt door de gratis cadeau service. Wat een fijne webshop is dit. Vooral ook omdat Elise zelf cadeau pakketjes samenstelt als je een bedrag doorgeeft, ideaal als je iemand wilt verassen :)
A.R.
Ik ben blij met de tas die ik heb gekocht! Het is mooi, uitstekende prijs, snelle service en zeer professionele levering, ik kom op tijd aan en zeer goed verpakt. Ik raad het zeker aan!!
Desire Seijsener
Weer een prachtig kado! Snel geleverd en heel leuk ingepakt
Suzanne
Weer een prachtige gepersonaliseerde borrelplank besteld. Ik beetje perfectionistisch.. maar fijn meegedacht en een ander lettertype uitgezocht. Ben er blij mee elise, bedankt!
Nienke Zielstra
Snelle levering en fijn contact met eigenaresse van de webwinkel! Top!
Eveline Van Roest
Snelle reactie, goede service, mooie producten en leuk ingepakt!
Ard
Geweldige service en weer prachtig ingepakt!
Anne
Een aankoop bij Elise voelt altijd als een cadeautje. Met de grootste liefde verzorgd en ingepakt! Ook als het voor je zelf is maakt Elise er een klein feestje van.
Ria Corstjens
Goede levering en een fijne afspraak
Chermaine Van der Loos
Recent twee prachtige giftsets besteld. Een voor ons lieve newborn buurjongentje en een voor een vriendin die binnenkort is uitgerekend. Bij de giftset voor onze vriendin zat een leuk kaartje met Ready To Pop. Zó leuk dit soort dingen. Alle bestellingen worden met liefde en aandacht ingepakt en dat is te zien. Altijd prettig contact met Elise en bij het ophalen ook altijd even een gezellig praatje. Wat een mooi mens ben je! Tot de volgende bestelling maar weer ;)
Wieteke Van der Waal
Altijd goed en leuk advies 😀
Lilian Wijnmaalen
Super snelle levering en weer super leuk ingepakt!!
Jovanka de Jong
Snelle levering en ontzettend leuk ingepakt! Aanrader.
Yvonne Visser
Super snelle en super goede service! Wat is de eigenaresse (Elise) een lieve vrouw. Ze beantwoordt je vragen snel en duidelijk en past zich waar mogelijk aan aan al je wensen!
Nelleke duifhuizen
Unieke cadeautjes & ontzettend goede service! Echt een aanrader!
Adriana van der Linden
Super service!! Woensdag middag laat besteld, en donderdagochtend al binnen. 👌