Grodt Trading
Grodt Trading is een handelsonderneming gespecialiseerd in (elektronische) consumentengoederen. De producten die wij leveren zijn van hoogwaardig kwaliteit en komen met kloppend persoonlijk advies.
9,4
Filter 516 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 374 met beschrijving

• LKH

Goede prijs en support!

• Jan Hardeman
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

Snelle levering, goede levering informatie en ook nog een goede prijs van de laadkabel. U kunt met een gerust hart hier bestellen.

• Hoe beoordeel je Grodt Trading?

• Eerste ervaring met Grodt Trading

Goede communicatie , snelle verzending, goed product. Prima ervaring

• Jos Cuijpers
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

Goede service en snelle levering.
    Apparaat nog niet gïnstalleerd.

• Yme
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

goede prijs en snelle service

• Jan Dam
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

Snelle levering van een prima mobiele lader

• CdC
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

Snelle en correcte levering. Laadkabel van goede kwaliteit ! Perfect ingepakt en beschermd voor transport. Aanrader .

• Harry Schutten
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

De mobiele thuislader zou waterdicht zijn niets is er van waar water kan via kabel in het huis komen

Antwoord van Grodt Trading

Goedenavond Harry,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je water in huis hebt ervaren, dat is uiteraard niet de bedoeling.

De mobiele thuislader zelf is waterdicht uitgevoerd en geschikt voor gebruik buitenshuis. Wel kan het voorkomen dat, wanneer de laadkabel van buiten naar binnen loopt, regenwater langs de kabel naar binnen kan druppelen. Dit is een natuurkundig effect en staat los van de waterdichtheid van de lader zelf.

We horen graag hoe de situatie bij jou precies is, zodat we met je mee kunnen kijken en samen een passende oplossing kunnen vinden!

Groeten,

Remco
    Grodt Trading

• BG
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

Goede prijs,snelle verzending en ontvangen na dag van betaling.

• Ed B
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

Goede afhandeling van de bestelling. Keurig op tijd geleverd. Deze lader ziet er goed uit maar ik zou toch de aankoop ervan ontraden. Keurig een schroef aangebracht en de lader daaraan opgehangen
    Bij het eerste gebruik brak er gelijk iets in de achterkant van de lader (klein stukje vierkant plastic) waardoor hij niet meer kan worden opgehangen.

• Gijs

Snel, correct, degelijk

• Leo Van der Donk

Inderdaad snelle levering.

• Jan Makkinga
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

Zeer goede en snelle service.
    Antwoord via de app zeer snel.
    Dit bedrijf zou ik overal aan bevelen.
    Denk dat daar werken een lot uit de loterij is. Zeer vriendelijke mensen. Met verstand van zaken.

• Alexander
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

Eerste kabel die ik bestelde was helaas te kort maar mocht zonder problemen terug!

• Willeke De Loos
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

Heel goede prijs, snel geleverd in handige opbergtas

• R. Maten
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

Snel antwoord op mijn vragen. Na bestellen de volgende dag al geleverd. Top service!

• Albert van Pinxteren
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

Goede service en snelle levering

• Marc Roolvink
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

Snelle levering en duidelijke website

• J. Dekkers
    Geverifieerde klant van Grodt Trading

Snel geleverd, degelijke, stof- en waterdichte oplader, makkelijk instelbaar in Amp voor 230V opladen en Timer tbv aanvang opladen. Tevreden over prijs- kwaliteit verhouding!

• E.G. Goei