GroeiGoed.com
Alberts
Duidelijke website, snelle levering, vriendelijke chauffeur, op de gewenste locatie de big bags in de tuin geplaatst.
Ze zijn goed bereikbaar met een goede service. Ik had 4 big bags besteld, maar kwam de dagen erna erachter dat ik een rekenfoutje had gemaakt. Op de dag dat de chauffeur al onderweg was, is in overleg maar 3 big bags geleverd. Heel fijn! -
L. Hak
Zeer snelle levering en netjes van tevoren gebeld. Vriendelijke bezorger.
Hoe beoordeel je GroeiGoed.com?
Koos Koolstra
snelle en zeer nette levering
Jacq
Geleverd volgens afspraak op de juiste aangegeven plek.
L. v.d. Velden
Duidelijke communicatie via mail. Snel en zorgvuldig geleverd.
Johan H.
Snel geleverd op de plek die ik had aangegeven. De drainage laag al aangelegd en aangetrild, de rest volgt deze week.
Sarah
Wij hadden 3 bigbags compost besteld voor onze moestuin, er zit alleen ontzettend veel plastic door de compost heen. Stukjes hard plastic, zacht plastic en glas, allemaal versnipperd. Daar zijn wij niet blij mee al die microplastics in onze moestuin.
Ronald
fijne service
André
Eenvoudig bestellen.
Levering stond binnen paar dagen op de afgesproken plek.
Absolute aanrader ! -
Daria
Snelle levering en top kwaliteit.
Y.H.
Aankoop en bezorging verliepen soepel. Ik vind de berorgkosten vrij hoog. Bij het afleveren scheurde 1 van de bigbags. Dat was geen groot probleem, maar er werd geen opmerking over gemaakt of excuses voor aangeboden. Dat was netjes geweest.
Simon
Perfecte wormenmest, goed droog dus makkelijk te verspreiden in de tuin. Nette levering precies op de plek die ik had aangegeven, terwijl ik zelf niet thuis was.
Janek
De compost bevat veel te veel plastic
Fred
Complimenten voor de chauffeur voor de keurig plaatsing van de bestelling!
Orsolya Bukta
Geweldige producten en super snelle levering
Bas Zwienen
Prima service, snel en fijne mensen
Tom Barth
Correcte levering