GroeiGoed.com
Jan
Prima Service
Lukas Groen
Snelle en correctie levering. Prettige en persoonlijke communicatie!
Hoe beoordeel je GroeiGoed.com?
Jany Mathieu
Grond die we besteld hadden ziet er goed uit! 3 mooie big-bags laten bezorgen. Ze hadden me geprobeerd te bellen, maar ik was nog niet wakker. Alsnog zijn de big-bags op een mooie plek gezet zodat niemand er last van had.
A van Zeumeren
Snelle levering en op de stoep👍
Wieger Dijkstra
Goed assortiment. Zeer klantvriendelijke en goed bereikbare support. Snel geleverd met meedenkende transporteur.
BasV
Zoals afgesproken bij de voordeur geleverd met een extra lege zak (1m3) om de grond en schors naar de tuin over te brengen. De moestuingrond bevat behoorlijk wat 'klonten' stalmest en dat geeft toch wel het boerderij gevoel (geur). Zeer tevreden !
Wereldtuin Verdeliet
Makkelijk te bestellen, correct afgeleverd!
Theu Saes
Champost besteld, makkelijk te bestellen. Bevestiging ontvangen, levering werd 7 dagen ipv 5 dagen kregen mail of dit kon ivm combinatielevering in de buurt. Super tevreden .
Peter
Leemzand besteld voor ijsvogelwand, snelle levering en mooi product.
Pieter C.A. Arends
Mooie prijzen, snelle bezorging, goed product
Kees Roodenburg
Mooi product,duidelijke site en met een paar dagen geleverd
Elian Nunen
Relaxte manier van leveren, want een plaatsje organiseren voor bigbags is altijd wel een dingetje.
BJ de Wilde
Hoge kwaliteit en snel geleverd.
Jetse van der Veen
Goed bruikbare losse compost. Een goede basis om de tuin mee te beginnen.
Johan
Prima service en levering. Netjes in overleg, over de heg de bigbags neergezet met de kraan. Goede mix in de champost, onze groenbemesters en het tiny forrest zijn er blij mee.
Eddy Korevaar
doen wat ze beloven
Dick Dolstra
vriendelijk te woord gestaan met duidelijke uitleg, snel geleverd
C. Maas
Snelle reactie op vragen, prima service!
wouter goudzwaard
Al 2 jaar hier besteld, Tot nog toe altijd goede service, levering en kwaliteit.
Wim Kielen
Binnen 24 uur geleverd door een aardige en behulpzame chauffeur.
Producten zien er goed uit.
Wat de compost betreft is het een beetje jammer dat je niet kunt zien dat het geleverde hetzelfde is al het bestelde.
Ik ga er van uit dat dit in orde is.
Al met al een fijn bedrijf.