Groen op Maat

Groen op Maat

Groen op Maat is dé specialist in gemakkelijk en comfortabel tuinieren.

Door ons brede pallet aan ergonomisch tuingereedschap en groenbenodigdheden wordt tuinieren geen inspanning maar ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een ergonomische bezem, verticale plantenwand of een mobiele tuingereedschap wagen, bij Groen op Maat vind je altijd een passend product.

Kortom: tuinieren met een glimlach!
9,4
Filter 537 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 357 met beschrijving

• Jan Coveliers
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

Zeer snel geleverd, degelijk verpakt, aanrader!

• Jk Bolo
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

levering volgens de gegeven info.

• Hoe beoordeel je Groen op Maat?

• Moniek

Snelle service

• Martien van Dooren
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

Goede info en snelle levering.

• Mirjam Steenhagen
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

Niets ontvangen en reageren niet op mail

• Jeroen Van Veen
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

Incomplete bestelling langzaam contact met klantenservice

Antwoord van Groen op Maat

Bedankt voor je beoordeling. Het product was niet meer op voorraad, daarom hebben we het overige bedrag inmiddels conform afspraak teruggestort. Verder wensen we veel tuinier- en werkplezier met de woelvork!

• Ruud Nevels
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

Pluspunten: Goede customer service, en prima producten. (als ze het vervoer goed overleven)
    Minpunten: Levertijd op website klopt niet ook al is alles op voorraad, 1 van de producten kwam beschadigd aan. Er zou een nazending komen.

Antwoord van Groen op Maat

Bedankt voor de 4 sterren. Fijn om te lezen dat onze producten en de service goed bevallen. We vinden het belangrijk dat elke bestelling volledig aankomt, dus heeft u inmiddels een nieuw product ontvangen. We waarderen je eerlijkheid en zullen dit meenemen voor de toekomst. Veel tuinier- en werkplezier met uw bestelling!

• Sil
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

Levering was snel. Bij levering bleek er iets kleins kapot te zijn dit werd goed en snel opgelost

Antwoord van Groen op Maat

Hey Sil, bedankt voor de 5 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent met de nieuwe bak. Veel tuinier- en werkplezier met de bestelling!

• Martha van Elk

Snelle levering!

Antwoord van Groen op Maat

Bedankt voor de 5 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent met de levering. Veel tuinier- en werkplezier ermee!

• w eilander
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

een mooi product waar we erg blij mee zijn op de zorgboerderij

Antwoord van Groen op Maat

Bedankt voor de 5 sterren! We zijn blij dat jullie er tevreden mee zijn. We wensen jullie veel tuinier- en werkplezier met de producten.

• X
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

Snelle levering, zelfs in de kerstperiode

Antwoord van Groen op Maat

Bedankt voor de 4 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent met de levering tijdens de feestdagen. We horen graag wat we kunnen verbeteren om er 5 van te maken. Veel tuinier- en werkplezier ermee!

• Kai Tacke
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

Quick and save delivery. Excellent communication.

Antwoord van Groen op Maat

Thank you for your great review! We're glad you’re happy with the quick delivery and our communication. Wishing you lots of gardening and work enjoyment!

• vlijmscherpe levering

woelvork met 5 tanden

Antwoord van Groen op Maat

We zijn blij dat u zeer tevreden bent over de bestelling en de levering. Bedankt voor de 5 sterren en veel tuinier- en werkplezier met de bestelling!

• Sigrid
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

Prima service; duidelijke info via mail & snelle levering.

Antwoord van Groen op Maat

Bedankt voor je fijne woorden! Goed om te horen dat de service en levering naar wens waren. Veel tuinier- en werkplezier!

• Karin

Goede levering

Antwoord van Groen op Maat

We zijn blij dat alles naar wens was. Veel tuinier- en werkplezier met uw bestelling!

• Ismail Ceylan
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

Super snel geleverd in België, super service

Antwoord van Groen op Maat

Fijn dat u tevreden bent over de service en de snelheid van de verwerking van de bestelling. Bedankt voor de mooie 5 sterren en veel tuinier- en werkplezier!

• I.e.
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

Super fijn dat de woelvork zo snel geleverd kon worden!

Antwoord van Groen op Maat

Bedankt voor de fijne review. Goed om te horen dat de levering snel is verlopen. Veel tuinier- en werkplezier ermee!

• Jules Otten
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

Fijn dat ik jullie telefonisch bereiken kon en zeer attent dat u mij nog teruggebeld hebt.

Antwoord van Groen op Maat

Heel erg bedankt voor de 5 sterren. Goed bereikbaar zijn en persoonlijk terugbellen vinden wij belangrijk. Fijn dat u dit zo hebt ervaren.

• Anneke Hoeven
    Geverifieerde klant van Groen op Maat

Fijne hulp voor buiten met al dat blad .

Antwoord van Groen op Maat

Bedankt voor je 5 sterren en je feedback! Veel tuinier- en werkplezier met het product.

• anita

Antwoord van Groen op Maat

Bedankt voor je 4 sterren! Fijn dat de service naar behoren was. We horen graag wat we kunnen verbeteren om er 5 van te maken. Veel tuinier- en werkplezier ermee!