Grootmeesters
Het merk Grootmeesters staat voor elegante handgeschilderde kunst van hoge kwaliteit. Wil je een handgeschilderde replica kopen? Al onze schilderijen zijn handgeschilderd door ervaren artiesten met grote vaardigheid, meesterlijke penseelstreken en aandacht voor alle details.
De zekerheden van https://degrootmeesters.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het merk Grootmeesters staat voor elegante handgeschilderde kunst van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Al onze schilderijen zijn handgeschilderd door ervaren artiesten met grote vaardigheid, meesterlijke penseelstreken en aandacht voor alle details.

Onze missie is om Handgeschilderde Kunst van hoge kwaliteit bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen.
We hebben een schilderijengalerij met honderden decoratieve olieverfschilderijen te koop uit een veelvoud aan periodes en stijlen, waaronder moderne kunst, oude meesters / klassieke kunst, abstracte kunst, beroemde kunst, eigentijdse kunst, pop-art en nog veel meer...


Bekijk Manifest