Grootmeesters
Roy Habraken
Schilderij is prachtig, de linkerzijkant is wel niet volledig geschilderd, dit vonden we wel jammer, maar als je er een kader om doet is het opgelost. Kan gebeuren. We hebben een vergoeding van 15% gekregen op een volgend schilderij. Zeker een aanrader.
Antwoord van GrootmeestersHi Roy, dankjewel voor je goede recensie. En mooi dat we het goed hebben kunnen oplossen. Het was voorheen gelukkig nog niet voorgekomen dat een deel van de zijkant nog onbeschilderd was en dat zal ook niet meer gebeuren, want hoge kwaliteit en blije klanten zijn onze sterkste punten. We zien je graag terug om dit weer te laten zien. Groeten Russell
Jannie Witholt
Prachtig geschilderd en betaalbaar.
Antwoord van GrootmeestersHi Jannie, thanks voor de mooie review! Kwaliteit, betaalbaarheid en blije klanten staan bij ons bovenaan! Hopelijk zien we je snel terug, groeten team Grootmeesters
Hoe beoordeel je Grootmeesters?
Lianne
Goede service. Mooi geschilderd! Het doek was wel nog wat vochtig na aankomst..
Antwoord van GrootmeestersHi Lianne, dankjewel voor de mooie woorden. En ja onze doeken zijn soms nog niet helemaal kurkdroog bij levering, dan kan gelukkig totaal geen kwaad in de laatste drogingsfase en houdt onze levertijden een stuk korter. Hopelijk tot snel! Groeten, team Grootmeesters
Martin Hofs
Prachtig geschilderd,en prima op tijd.
Antwoord van GrootmeestersHi Martin, dankjewel voor de mooie woorden. De beste kwaliteit en service is waar wij voor gaan. Hopelijk tot snel! Groeten, team Grootmeesters
HM Vaessen-Nooijen
schilderij is precies zoals het orgineel. Kleuren zijn prachtig.
Antwoord van GrootmeestersHi H.M. ,Vaessen-Nooijen wat fijn dat je zo blij bent met je schilderij! Het is ons doel onze klanten blij te maken dus wij horen altijd graag als dat gelukt is! Groeten team Grootmeesters
Rene
Ik had een paar vragen. Telefonisch werden die goed beantwoord.
Tom van Wanrooij
Uniek product
Antwoord van GrootmeestersHi Tom, dankjewel voor je review! Uniek zijn al onze producten. en daar zijn wij ook trots op. We zien je graag snel terug, groeten team Grootmeesters
Wessel Mendrik
Eerste schilderij bevatte niet helemaal de kleuren die we wilde. Er werd zonder moeilijk te doen direct een nieuw schilderij gemaakt waar we erg blij mee zijn!
Antwoord van GrootmeestersHi Wessel, dank je voor je mooie review! Het is ons doel onze klanten blij te maken dus wij horen altijd graag als dat gelukt is! Groeten team Grootmeesters
Kelsey De Vries
Een prachtig schilderij echt heel erg blij mee!
Antwoord van GrootmeestersHi Kelsey, wat fijn dat je zo blij bent met je nieuwe schilderij! Het is ons doel onze klanten blij te maken dus wij horen altijd graag als dat gelukt is! Groeten team Grootmeesters
Jocelyn Vlaar
Ik werd prima op de hoogte gehouden van het proces. Het is natuurlijk even wachten voor een op maat gemaakt schilderij, maar het is geworden zoals ik het voor ogen had.
Antwoord van GrootmeestersHi Jocelyn, dankjewel voor de mooie woorden. De beste service en kwaliteit voor onze klanten is waar wij voor gaan. Hopelijk tot snel! Groeten, team Grootmeesters
Coen Postuma.
Wat een schitterend doek hebben we mogen ontvangen zeg het mooiste werk wat ik ooit heb gezien prachtig gewoon. Wel 1 tip van ons voor jullie neem een andere transporteur want DHL is zo verschrikkelijk slecht. Post nl doet dat wel heel veel beter hoor. En dat is nie alleen met jullie verzending zo. Het was bij deze keer weer afgegeven bij buren 4 huizen verder al 2 dagen geleden zonder bij ons ook maar iets te laten horen En dan hebben we het over een best prijzig doek. Dat moet echt niet kunnen vinden wij. Maar super thanks voor jullie mooie doek, we kunnen onze ogen er niet van afhouden. En altijd netjes behandeld door Russel echt een topper ben je! Ook bedankt aan de kunstenaar wat een talent heb jij in huis zeg pfffff heel blij 👍🏻😘
Antwoord van GrootmeestersHi Coen dankjewel voor de mooie woorden en voor de tip. Ja wij zijn helaas totaal afhankelijk van de vervoerders, maar gelukkig gaat het vervoer bijna nooit fout en bent u te allen tijde gegarandeerd van een levering. De beste service voor onze klanten is waar wij voor gaan bij Grootmeesters. Hopelijk tot snel! Groeten, team Grootmeesters
Fried van Haastert
Vertraagd, maar mooi resultaat en dat telt!
Communicatie als beloofde levertijd niet gehaald wordt mag pro-actiever (van leverancier naar klant; niet andersom).Antwoord van GrootmeestersHi Fried, dankjewel voor je recensie. Onze communicatie is inmiddels gelukkig aangepast en we zijn blij om te horen dat u blij bent met het resultaat, want dat is een van onze sterkste punten. We zien je graag terug om dit weer te laten zien. Groeten team Grootmeesters
marcel heymans
Matige kwaliteit. Jammer dat je dit niet op voorhand kan zien
Antwoord van GrootmeestersHi Marcel, dankjewel voor je feedback. We vinden het spijtig om te horen dat je de kwaliteit matig vindt. Normaal gesproken staan we bekend om onze goede kwaliteit. Dat kun je ook zien aan onze reviews. We nodigen je graag uit om met een korting nog eens een ander schilderij te bestellen. De foto's op onze website zijn altijd van de meest recente versie, dus dan kun je goed zien wat je kunt verwachten. Groeten team Grootmeesters
pierre franken
Produkt prima, levering volgens afspraak. Goed te volgen via Teack and trace
Frank De Winter
Goede levering, mooie schilderijen, passen perfect in onze leefruimte
Antwoord van GrootmeestersHi Frank, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn dat je onze schilderijen zo mooi vindt. We zien je graag snel terug, groeten team Grootmeesters
TQPL
Het schilderij is erg mooi en we zijn er enorm blij mee. De levertijd klopt echter niet, daar kunnen ze beter wat realistischer in zijn zodat je je kunt voorbereiden op de lange levertijd. We kregen wel elke keer snel antwoord als we belden/mailden.
Antwoord van GrootmeestersHi, dank je voor je feedback. Mooi dat je blij bent met je nieuwe schilderij! Dat we de levertijd niet goed gecommuniceerd hebben, zou niet mogen gebeuren. Om dit op te lossen hebben we de levertijden op onze website aangepast. Ook hebben we ons systeem anders ingericht, zodat klanten automatisch op de hoogte worden gehouden van de voortgang. Als je nog eens langskomt maken we dit graag goed. Groetjes en hopelijk tot snel!
Anne Wirix
Het schilderij zelf is goed geschilderd.
Over de verzending ben ik niet helemaal tevreden. De achterkant was namelijk niet verpakt. Het plastic hing los, was niet goed vastgemaakt. Heel slordig. Het had geregend en het plastic aan de voorkant was nat. Hierover heb ik geklaagd. Men zou er voortaan rekening mee houden. Gelukkig is het schilderij zelf niet nat geworden (dankzij de vervoerder neem ik aan).Antwoord van GrootmeestersHi Anne, dankjewel voor je goede recensie. Onze verpakking is inmiddels verbeterd. We zien je graag terug om dit te laten zien. Groeten van het Grootmeesters Team
Jan Neven
Antwoord van GrootmeestersHi Jan, wat fijn dat je zo hebt genoten van onze service! Het is ons doel onze klanten blij te maken dus wij horen altijd graag als dat gelukt is! Groeten team Grootmeesters
Marja Kokke
Online schilderij bestellen is spannend! Verwachtingen overtroffen, heel
mooi en heel blij mee!Antwoord van GrootmeestersHi Marja, dankjewel voor de mooie woorden. De hoogste kwaliteit is waar wij voor gaan. Hopelijk tot snel! Groeten, team Grootmeesters
Jolanda Peters
Prachtig schilderij niet normaal zo mooi!!! exact als de foto. Topservice van Russel, snel antwoord op mijn mails. Wilde iets kleins aangepast hebben dat was geen probleem. Snelle verzending ook. 100% tevreden. Echt een aanrader!
Nogmaals super super bedankt Russel.Antwoord van GrootmeestersHi Jolanda, wat mooi te horen dat je zo blij bent met je nieuwe schilderij! We gaan bij Grootmeesters altijd voor de beste kwaliteit en blije klanten! Tot de volgende! Groeten team Grootmeesters