Grow Dutch
Grow Dutch levert hoogwaardige kweek producten tegen scherpe prijzen. Het is een moderne Gardenshop met gemak voor de klant als doel.
8,2
183 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 139 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 101 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Bavo lauwaert
  Geverifieerde klant van Grow Dutch

  Fast !!! Good and cheap..

 • martijn
  Review voor Grow Dutch

  Slechtste ervaring ooit betreft klanteservice, heb mijn pakketje wel binnengekregen na 1 week met een verkeerd geleverd product. gevraagt voor het juiste op te laten sturen waar ik tot mijn verbazing een reactie op heb gekregen maar helaas is het pakketje nog steeds niet binnen. ben slim en bestel hier niett!!

 • Hoe beoordeel je Grow Dutch?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Christophe
  Review voor Grow Dutch

  Ondanks hun belofte dat de producten op stock waren (nagevraagd alvorens te bestellen) en dat ze hun levertermijnen (1-3 werkdagen) dus konden respecteren, gebeurde het dus toch. De helft van de bestelling komt op tijd aan, de andere helft nog steeds niet ontvangen na 8 dagen. Mailtje gestuurd, geen antwoord, vandaag terug een mail gestuurd dat de track & trace code zegt dat het vandaag zogezegd bij mij geleverd is. Nergens iets te zien. False advertisement in zijn puurste vorm gezien de levertermijn op hun website BEWUST wordt voorgelogen om het product toch bij hen te kopen. Eigenaar heeft meerdere websites op zijn BTW nummer staan met telkens dezelfde recensies en gebruikt meerdere namen in zijn communicatie (Dirk & Frenkie) terwijl de eigenaar Mike noemt en zijn vennootschap maar 1 werknemer telt. Hoeveel red flags kan je hebben?

  Een eerdere bestelling op een andere website van dezelfde eigenaar heb ik na 9 dagen niets te ontvangen mijn geld terug geeist.

  Hier heeft men dus zo goed als niets van de getoonde producten in stock - ookal claimt men van wel - en verkoopt men via dropshipping. Men weet dus al op voorhand dat de levertermijn niet gerespecteerd kan worden en kiest bewust voor false advertisement.

  Ik wacht nog op verdere afhandeling van mijn zogezegde 'geleverde' bestelling.

  UPDATE: na herhaaldelijk mailen en berichten sturen via hun website nog steeds geen enkele reactie gehad.

  OPLICHTING!

 • Manuel
  Review voor Grow Dutch

  Besteld op 07/03/2023 na 2 weken niets ontvangen en niets gehoord. Daarna 4 keer per week bellen.
  Het antwoord morgen wordt het verzonden, ik ga het bekijken , ik bel je straks terug. Nooit iemand terug gebeld. Na meer dan 30 keer te hebben gebeld was het mij beu.
  Nu probeer ik het order te annuleren nog steeds het zelfde liedje we gaan het bekijken, ik ga het door geven maar nog steeds niets geannuleerd. Als iemand zijn order doorgeeft via telefoon en je kan het order bekijken waarom kan die persoon het order dan niet annuleren ?

 • Tim
  Review voor Grow Dutch

  Ik wacht nu al meer dan 2 weken op mijn pakket, ik heb een ticket gestuurd, 3 e-mails en ik heb geprobeert te chatten met hun over mijn pakket.
  Ze sturen niks terug, ze sturen je pakket niet. Op dit moment voel ik me volledig opgelicht door dit bedrijf. Ik ga nu proberen mijn geld terug te krijgen

 • T
  Review voor Grow Dutch

  dik 2 weken geleden besteld. niks ontvangen. mailtjes of telefoontjes worden niet beantwoord. Graag geld terug storten

 • Dirk
  Review voor Grow Dutch

  Levertijd volgens de website 1-3 dagen, nu 2 weken verder en nog niks geleverd en zero reactie van de webshop.

 • Ryan
  Review voor Grow Dutch

  Ik had een bestelling gedaan van een complete growe tent 80x80 ts1000 led mars hydro was iets verkeerd gagaan met de led lamp contact gehad met de klantenservice vriendelijk en netjes opgelost erg tevreden en een goede prijs ik raad het iedereen aan lets growe-dutch.com bedankt toppers excuses voor mijn wantrouwen ik werd niet trug gebeld darom dacht ik dat ik werd opgelicht wat zeker niet het geval was

 • Mario Vidigueira
  Review voor Grow Dutch

  Paid the order, 1 week later nobody answer my emails or phone messages.
  Still waiting for shipment... Or answers.
  Will ask for refund soon

 • DANNY
  Geverifieerde klant van Grow Dutch

  Ondanks dat de levering vanuit duitsland komt, was het binnen een week geleverd! Superblij met het artikel!!

 • Geertje
  Review voor Grow Dutch

  Order zou op donderdag worden geleverd. Op vrijdag nodig voor Sinterklaasfeest en dus contact voor een beschikbare Track and Trace. 3x gedurende de dag gebeld; geen beschikbare medewerker van online bestellingen. 'Ik kan niets anders doen dan het doorgeven, mevrouw' was het laatste (kribbige) antwoord. Kind vanavond dus geen Sinterklaascadeau (sterrenkijker)...tenzij nu in alle haast stad in... Heel vervelend dit...

 • v.d.Bunt
  Review voor Grow Dutch

  goeie service

 • Michael Weening
  Review voor Grow Dutch

  Kreeg erg laat een reactie. Waren compleet onbereikbaar. Ze hebben excuses aangeboden. Was bang dat ik was opgelicht. Ik heb nu een track and trace. Ik wacht af..

 • steve
  Review voor Grow Dutch

  When searching for a K2600 carbon filter I came across this site, checked the sizes with my filter, height 250mm, item arrived, its only 180mm, I emailed Willem, he apologised for the information error and will change it.

 • Sander
  Review voor Grow Dutch

  De order duurde een paar dagen langer om geleverd te worden. Paar keer contact gehad met de klantenservice die super vriendelijk was, ook voor hulp bij aanvullende vragen over het product. Mijn kast is keurig geleverd, heel tevreden!

 • Said
  Review voor Grow Dutch

  Perfecte service,beantwoord snel en heel sympthatiek je mail,los vlug de problemen op,later bij aankoop kom ik tevreden terug-toppie,kan men niet zeggen van concurenten!

 • Jan
  Review voor Grow Dutch

  Very good e-shop

 • Jay
  Review voor Grow Dutch

  Was mij eerste bestelling en deze ging top. Dus komt zeker nog meer bestelling

 • Robert
  Review voor Grow Dutch

  Er was een klein probleempje, welke direct opgelost werd.

 • Esther
  Review voor Grow Dutch

  Super service, snelle levering en correcte prijs