Gym Natural

Gym Natural

Gym Natural is opgezet door drie jonge gasten uit Utrecht die allemaal op hun eigen manier affiniteit hebben met sport en gezondheid. We zijn misschien niet de grootste gasten uit de gym, maar daar gaat het ook helemaal niet om. Zolang jij jezelf lekker voelt, je best doet om gezond te leven en zoveel mogelijk uit jezelf haalt, dan ben je al lekker bezig! Wij willen met Gym Natural de gezondheidssector ook weer écht gezond maken, geen waslijsten met onnodige ingrediënten, overgedoseerde supplementen of producten die zich voordoen als gezond maar dat eigenlijk niet zijn. Door middel van transparantie en een persoonlijke werkwijze proberen wij onze klanten dichtbij onszelf te houden en hen op die manier ondersteuning te bieden bij het leiden van een gezonder leven binnen én buiten de sportschool. Stay in the gym and stay natural, with the power of nature.
De zekerheden van https://gymnatural.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.