HEKAshop.nl

HEKAshop.nl

HEKAshop.nl is ontstaan vanuit de behoefte van de consument om gemakkelijk en snel het gehele assortiment van HEKA te kunnen bestellen.

Om deze klanten te kunnen bedienen zijn wij gestart met HEKAshop.nl.
Bij HEKAshop.nl bent u verzekerd van A-kwaliteit verbandmaterialen tegen een scherpe prijs!
8,7
928 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 61 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • S. Heiner
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    De producten zijn goed te vinden op de website en de bestelling is keurig, zoals toegezegd bezorgd.

  • Emese Hejja
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Alles was prima

  • Hoe beoordeel je HEKAshop.nl?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Jacqueline Bouwmeester
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Zocht aanvulling voor EHBO koffer van het Rodekruis en deze gevonden. Erg goede service en netjes op de hoogte gehouden en genoeg keus in EHBO spullen van Heka.

  • I. G.
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Mooie prijzen en goede service!

  • Ton Sluiter
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Via google kwam ik uit op de website van Hekashop. De artikelen die ik zocht waren beschikbaar, en ook voor concurrerende prijzen. Het bestel en betaal proces verliep soepel. De bestelling zou met dhl verzonden worden. Ik had de bestelling op zaterdagavond geplaatst. Daardoor werd de bestelling maandag verzonden. Ik kreeg een bericht dat de bestelling met "Instabox" was verzonden. Die kende ik niet. Omdat ik zag dat die bij mij dicht in de buurt geen afhaal locatie hadden, was ik niet zo blij. Later begreep ik dat de bestelling in de avonduren bezorgd zou worden. Dat kwam dan toch wel goed uit (i.v.m. overdag afwezig zijn). Via Instabox werd ik goed op de hoogte gehouden over de bezorging. De bestelling werd bezorgt in het aangegeven tijdsvenster. Dus al met al een dikke duim omhoog bij deze eerste bestelling bij Hekashop.

  • H. C. van Voornveld
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Alles volgens afspraak

  • D. Looden
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

  • Rachel
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Duidelijke communicatie bij backorder en alsnog snel geleverd.

  • Nicole Twisk
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Snelle levering - goede kwaliteit

  • Egidie Murekatete
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    My products arrived 2 weeks late because the campany was on holidays yet by the time i placed my order it said : order before 11pm ,delivered tomorrow. This is very unprofessional especially if you're selling health care products. By the way you didn't bother saying sorry or apologise nor allowed me to cancel the order. Now i have stuff i don't need, i had to buy somewherelse ,I will never order anything at HEKA

    Antwoord van HEKAshop.nl

    Beste Egidie,

    Helaas geeft u een verkeerde voorstelling van de feiten.
    Gedurende onze vakantie heeft op iedere pagina vermeld gestaan dat in een bepaalde periode bestellingen met voorraad producten werden verzonden. Echter bestellingen met producten welke niet op voorraad waren zouden na deze periode in behandeling worden genomen.
    Aangezien u de bestelling door een ander persoon heeft laten doen, deze dame hebben wij ook aan de telefoon gehad en gaf toe de melding wel te hebben gezien en er vanuit ging dat ze toch wel snel over de producten zou beschikken toch de bestelling te hebben geplaatst.
    Aangezien u ook producten heeft besteld die speciaal voor u worden ge produceert en besteld was inderdaad het annuleren geen optie, daar dit ook duidelijk online staat vermeld en inmiddels de producten klaar stonden voor verzending.
    Op verzoek van degene die de bestelling voor u heeft geplaatst hebben wij de leverdatum verschoven, daar u met vakantie was.

    In ieder geval bedankt voor uw feedback, echter kunnen wij hier helaas niks aan doen cq veranderen, daar u zelf een verwachtingspatroon heeft gecreƫerd voor u zelf, terwijl wij duidelijk vooraf al hadden aangegeven wat de levertijd van de verschillende producten waren die u had laten bestellen.

    Met vriendelijke groet,

    Team HEKAshop.nl

  • Ute Bahr-Leonora
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Snelle levering, top prizen...

  • Karel Ooms
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Snelle service !

  • kaori chiba
    Review voor HEKAshop.nl

    I ordered and paid on 30/05/22 and they did not deliver anything for 1 month and when I complained them, they have sent me 4 out of 5 items , but not yet sent me 1 last product. They are still not responding me about the last product now on 09/Aug/22. It has been 2.5 months. They don't respond any mail, only by telephone. additional : Hi I am bit surprised to receive this mail. FINALLY

    Because I have never received any mail from you.

    I have checked daily even in vuilbox in my email account.

    You have only responded me when I called you by phone almost 2 months ago.
    Then you explained me that the product will be available July 13. At that time you did not send me anything without any explanations.

    I am not going to remove 1 star review because you have LIED even on this mail.

    I have sent you many mails from e-mail account, your WEBshop .. even called by phone.
    You haver been on vacation, but how can you keep selling your products on the net shop??

    You are selling the same product still without any mention of such delay.

    I do not remove my 1 star review, and your customer should know that you are not honest seller.

    You can refund the money on my bank account. I paid from ING bank.
    As soon as possible it has been 2.5 months without any response.

    Amazon, Bol.com are so much more professional, shame on you!

    Kaori

    Antwoord van HEKAshop.nl

    Dear Kaori,

    We are sorry that you have not responded to our emails of 14 June and 20 July.

    In this we informed you in the first email that the manufacturer currently has a delivery problem and that it was unknown when the product would be available again.

    We then informed you on 20 July that the product would not be available again until the end of September 2022. We have offered you the option to cancel the order if desired or to wait until the product is available again.

    We would therefore still like to hear from you what you wish to do with your order.

    Sincerely,

    HEKAshop.nl

  • Jac Ewals
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Goede producten en goede thuis bezorging.

  • C.M. Groetelaers
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Goed hoor.

  • Peter
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Netjes geleverd. Goede vervanger voor de verdwenen Sterilon.

  • j j m Bollen
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    snel geleverd

  • AJC Dehue
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Goed product. Snelle service

  • Wendy Laros
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Ik heb andere producten ontvangen, meteen gemaild maar tot op heden geen reactie. Wellicht door de vakantieperiode.

  • Rianne Leemput
    Geverifieerde klant van HEKAshop.nl

    Goede service uitstekende afhandeling