Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Kwaliteit voor een juiste prijs vind je bij hevutools.nl voor al uw gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk, verf, agrarische producten, PVC en PBM artikelen met altijd persoonlijke service en advies in onze winkel
9,4
Filter 8556 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 4284 met beschrijving

• Jens Jacobs
    Geverifieerde klant van Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

mooie branderkop.

• GEERTJAN VOS

snel geleverd

• Hoe beoordeel je Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!?

• Steven Brok

Top p

• Conny Van Diermen

Goede prijs en snelle correcte levering.

• Jur

kwaliteitsproducten tegen aantrekkelijke prijzen en snel/goed geleverd

• J.W. Grolleman

Niks mis mee

• Iwan van den Broek

Snelle levering en perfect product. ben er blij mee.

• jeroen merkelbach

Goede service en levering. Snel en duidelijk 👍

• Philippe Lambregts

Snelle levering. Prima geregeld.

Beste Phillepe,
    Bedankt voor deze mooie review!

• Steef Pronk

Goede service en aantrekkelijk geprijsd

Beste Steef,
    Bedankt voor uw review!

• geen

Ik heb helaas langer dan de aangegeven levertijd moeten wachten op mijn bestelling. Na een aantal dagen heb ik zelf contact opgenomen wanneer we het wel kunnen ontvangen. Het bleek intern niet goed te zijn gegaan.
    De dame die me te woord stond was wel vriendelijk en heeft het gelijk uitgezocht en verstuurd.

Beste,
    Onze excuses dat de levering van uw bestelling langer heeft geduurd dan verwacht. Helaas is dit intern niet goed verlopen. Fijn om te horen dat mijn collega u vriendelijk heeft geholpen en dat het pakket inmiddels is verstuurd en ontvangen.
    Bedankt voor uw begrip. We wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

• Adriaan van D.

Perfecte ondersteuning voor het juiste product.

Beste Adriaan,
    Wat fijn dat we u hierbij hebben kunnen helpen!

• J. Beek

Levering is erg waardeloos, geen aandacht voor het product en zeer slordige aflevering. Het artikel zat in zeer grote doos waarbij het plakband op de bovenkant en de ondetkant geheel loszat, de doos was open, gescheurd. Een beetje professioneel zet het product vast op een mini pallet en zorgt dat de doos goed gesloten is. Bij het product was een bluetooth radiootje geleverd. Dit zat ook in een doosje maar het doosje was open en het radiootje en snoertje viel uit de bodem van de doos. Met andere woorden: er is mee geklooid of gegooid. Een dikke aanfluiting hoe je een product afgeleverd krijgt.

Goedemorgen Jan,

Het is vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de levering van uw bestelling. Als u een vraag of klacht heeft, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij dit samen met u kunnen bekijken. Zou u ons enkele foto’s kunnen sturen van de verpakking, eventuele schade en het label?

Dit artikel valt binnen de toegestane maten en gewichten voor levering via onze koerier en wordt bovendien stevig verpakt in de originele doos. Daarom is een palletzending in principe niet nodig. Het lijkt ons dan ook niet redelijk om hiervoor €55 extra in rekening te brengen.

Wij ontvangen de foto’s graag, zodat we uw klacht verder in behandeling kunnen nemen.

• Roy Stegeman

Snelle levering. Perfect

• Marek Havanic

Super snell bezorgen

Beste,
    Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden, dus het is leuk om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren.
    Veel plezier met uw aankoop en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

• Erik

er werd direct contact opgenomen over een vertraagde levering. veel waar voor het geld.

Beste,
    Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en onze dienstverlening.
    We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

• Pk MAZEREEUW

Verkeerd geleverd 2e keer zonder pistoolaansluiting....foto upload is noodzakelijk voor deze website

Antwoord van Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Jammer dat u een beoordeling van 1 ster heeft gegeven. U heeft echter zelf een onjuiste slang voor uw machine besteld, zonder hierover eerst contact met ons op te nemen.
    Na uw bericht aan onze klantenservice hebben wij speciaal voor u het juiste artikel (voor machines na 2017) aangemaakt, zodat u deze alsnog kunt bestellen.

• Harrie Cox

Super service en bediening. Snel geholpen.

Beste,
    Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de hulp die u heeft ontvangen. We doen ons best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen, dus uw feedback waarderen we enorm.
    Graag tot een volgende keer!

• An

Telefonisch goed te bereiken voor advies

Beste,
    Hartelijk dank voor uw positieve woorden over onze service. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de hulp die u heeft ontvangen. We doen ons best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen, dus uw feedback waarderen we enorm.
    Graag tot een volgende keer!

• Jan-Erik Reuvekamp

Goed artikel voor een redelijke prijs

Beste,
    Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze prijzen als redelijk ervaart. We doen ons best om onze producten tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden.
    Veel plezier met uw aankoop en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.