Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Kwaliteit voor een juiste prijs vind je bij hevutools.nl voor al uw gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk, verf, agrarische producten, PVC en PBM artikelen met altijd persoonlijke service en advies in onze winkel
9,4
Filter 8704 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 4337 met beschrijving

• Chris Almekinders
    Geverifieerde klant van Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Goede Jerrycans.
    Lekvrij bij het schenken

• Gerard

Geweldige service , alles prima geregeld

• Hoe beoordeel je Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!?

• Eric

Zéér snelle levering!

Beste Eric,

Bedankt voor uw feedback.

• Marc Huygens

Mijn product was niet het geen ik besteld heb

Beste Marc,

Bedankt voor uw beoordeling.
    Wij begrijpen dat het vervelend is dat u plankdragers in de verkeerde kleur heeft ontvangen. Nadat u hierover contact met ons had opgenomen en foto's had toegestuurd, hebben wij direct aangeboden om de zwarte plankdragers alsnog naar u toe te sturen en de ontvangen witte exemplaren om te ruilen.

U heeft er uiteindelijk voor gekozen om de witte plankdragers toch te behouden, waardoor wij ervan uitgingen dat de situatie naar wens was opgelost.

Desondanks vinden wij het jammer om te horen dat u onze service met 2 sterren heeft beoordeeld. Wij nemen uw feedback uiteraard serieus en gebruiken dit om onze processen verder te verbeteren.

• Patrick

Zeer snel geleverd !

Antwoord van Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Beste Patrick, Bedankt voor uw feedback. Wij doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Indien het product op voorraad is en vóór 16.00 uur wordt besteld, geldt: vandaag besteld, morgen in huis. Met vriendelijke groet, Klantenservice Hevu Tools

• Charl de Roode

Antwoord van Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Beste Charl, bedankt voor uw review! Wij doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Indien het product op voorraad is en vóór 16.00 uur wordt besteld, geldt: vandaag besteld, morgen in huis. Met vriendelijke groet, Klantenservice Hevu Tools

• Piet De Roy

Levertermijn voor de houten vaten zou een paar dagen zijn maar bleken uiteindelijk 4 weken... gelukkig was het niet dringend, en de kwaliteit van de vaten is wel zeer goed. Communicatie was in het begin onbestaand (helemaal geen antwoord op mijn eerste mail) maar achteraf met Joey was de communicatie wel prima, dus al bij al goeie score!

Beste Piet,

Bedankt voor uw eerlijke feedback.
    Vervelend om te horen dat de levertijd uiteindelijk langer was dan verwacht en dat u in eerste instantie geen reactie op uw e-mail heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor. We nemen uw opmerkingen mee om onze communicatie verder te verbeteren.

Fijn om te lezen dat de kwaliteit van de houten vaten naar wens is en dat het contact met Joey achteraf goed verlopen is.

• Mario Mennen

Snelle levering, duidelijke website. Wat wil je nog meer?

Antwoord van Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Beste Mario, dank u wel voor uw enthousiaste reactie! Goed om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de duidelijke website. We doen ons best om het onze klanten zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken. Met vriendelijke groet, Klantenservice Hevu Tools

• Martien Dekker

Goedkope en snelle levering super bij mee.

Beste Martien,

Dank je voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent met je bestelling. We zien je graag terug.

• henk renders

Verkeerd besteld,mijn fout.netjes opgelost

Hoi Henk,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review!
    Fijn om te horen dat het netjes is opgelost, ook al ging de bestelling in eerste instantie verkeerd.
    We helpen je in de toekomst graag weer verder!

• Sietze Zijlstra

Klacht verkeerd verzonden,werd vlot opgepakt en juiste bestelling snel thuisgestuurd !

Beste Sietze,

Bedankt voor je review en de 4 sterren!
    Fijn om te horen dat de klacht vlot is opgepakt en dat je de juiste bestelling snel hebt ontvangen.
    We blijven ons best doen om dit soort situaties te voorkomen en zo goed mogelijk op te lossen.

• Annette Van Dijk

Nette service, snelle levering

Hoi Annette,

Dank je wel voor je positieve feedback!
    We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.

• fred

Super!! Kan niet beter.

Hoi Fred,

• Bart Kamp

Snelle levering, defect is zonder problemen en snel opgelost. Service top

Beste Bart,

Bedankt voor je 5-sterren review!
    Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het defect netjes en snel is opgelost.
    We waarderen je positieve feedback over onze service en helpen je in de toekomst graag weer!

• Bert Hensbergen

• Willem B.

Mooie prijs.

• E.W. Declercq

Kwaliteitsmateriaal en snelle levering

Beste E.W.,

Bedankt voor je 5-sterren review!
    Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het materiaal en de snelle levering. We zien je graag terug!

• Ton Brands

Prima product voor een goede prijs

Beste Ton,

Dank je wel voor je feedback!
    Goed om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. We streven ernaar om dit altijd zo te houden.

• theo van den beucken

Bestelling mooi en corect verzorgt

• Koen Leppens

Snelle levering en mooi product