Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Kwaliteit voor een juiste prijs vind je bij hevutools.nl voor al uw gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk, verf, agrarische producten, PVC en PBM artikelen met altijd persoonlijke service en advies in onze winkel
9,4
Filter 8409 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 4215 met beschrijving

• Koos Jentink
    Geverifieerde klant van Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Goede service, goed verpakt en snel geleverd

• Sol Bouwservice Sol

Fijn bedrijf, altijd volgens afspraak en als er iets is wordt het geregeld.

• Hoe beoordeel je Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!?

• Gerard Staring

Goede kwaliteit

• Sjaak

2 dezelfde harpen besteld, 2 verschillende ontvangen, geen reactie op mail

• ROB SMIT

Prijs/kwaliteit prima, netjes geleverd

• Mark Smeets

• Ronald van Houtum

Duidelijke website en zoals beloofd de volgende dag bezorgt.

• Rijn Krauweel

Goede prijs / kwaliteit .

• Guus

Op voorraad, goede prijs, snel geleverd, goede kwaliteit. Meer verlang ik niet.

Antwoord van Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Beste Guus, bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat de bestelling naar wens is. We hopen u in de toekomst weer terug te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Hevu Tools Klantenservice.

• Theo

Hetgeen ik besteld had werd niet geleverd omdat dit artikel niet meer werd verkocht. Na contact met klantenservice alsnog de missende artikelen toegestuurd gekregen. Goede service daardoor.

• Jolien

Goede prijzen voor hun producten en goeie service

• rene prins

Mooi product en snel verstuurd

• Rien de Vos

• Piet Knijnenburg

levering prima.

Antwoord van Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Beste Piet, bedankt voor uw review. Fijn dat de levering goed verlopen is. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Hevu Tools Klantenservice.

• Johan

DE PRIJS WAS GOED VOOR DIT PRODUCT EN SNEL GELEVERD

Antwoord van Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Beste Johan, bedankt voor uw review. We hopen u in de toekomst weer terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Hevu Tools Klantenservice.

• Joop van der Linden

• JMN Design P Grejtakova

Artikel ontvangen snel wat is fijn maar lijkt dat was gebruikt.op hele vat zat zand op.Nieuw moet schoon zijn ,sorry.

Antwoord van Hevu Tools | De winkel en webshop voor boer, bouw en industrie!

Beste, de watertanks die wij verkopen zullen altijd nieuw zijn, wij versturen geen gebruikte tanks op. Het door u bestelde artikel komt hier verpakt binnen, waarbij de expeditie alleen de pakbon toevoegt aan de doos. Mocht u nog meer vragen hebben, dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Hevu Tools Klantenservice.

• J. Rodenburg

Goede en snelle levering

• Kjeld Ziemann

Snel geleverd👍🏻

• VOF S.

Goede service, foutje in de levering werd snel en effectief opgelost!