HOWAT B.V.
Alex
De service van dit bedrijf is rondom top. Los van de snelle levering, ook als er problemen zijjn, ze reageren binnen een dag op je mail. Had wat problemen met geluid en een spetterende kraan, ze sturen gratis een nieuw binnenwerk en tips om de boiler anders aan te sluiten. Echt zeer tevreden.
Casper
Via Howat een hele tijd terug een Boiler gekocht. Deze ging helaas defekt door een onbekende rede. De Service van Howat hierna was ongekend goed! De medewerker heeft ons op een zeer vriendelijke en behulpzame manier geholpen. Na verschillende mogelijkheden geprobeerd te hebben, hebben wij een volledig nieuw apparaat gekregen! Top Service!
Hoe beoordeel je HOWAT B.V.?
Rudie
Zwarte kraan, maar de verf komt er erg makkelijk vanaf. 5 jaar geleden gekocht, 4 jaar geleden geïnstalleerd, maar door begon al na een jaar gebruik. Gisteren gemaild en ze boden aan om een vervangend showroommodel te sturen. Heel blij mij.
M.
Wat een fijne service! Snelle en correcte afhandeling van het probleem.
Advies via de mail en nieuw onderdeel toegestuurd.
Dit is SERVICE met hoofdletters. -
Joy
Goede service. Mooie kookplaat gekocht. Had reserve filter besteld en dacht dat dat in het kleine aparte pakje zat. Heeft ongeopend gestaan voor 2 maanden en toen bleek er geen reserve filter bij te zitten. Is netjes nog nagestuurd 👍 kookplaat werkt super.
Gerda
Goede service kreeg meteen antwoord op mijn vraag en kreeg ook meteen nieuwe onderdelen die ik nodig had opgestuurd thuis gratis zonder problemen en kan altijd even bellen als je het niet weet toppie
Job van de Velde
Goede producten voor een nette prijs. Heel fijne en snelle service bij technische vragen. Zeker aan te bevelen.
Jessica
Super service. Ik had een kookplaat besteld van 72cm, maar wilde toch graag de 60 cm, order wijzigen geen probleem en volgende dag alles binnen. Helaas met verzending iets mis gegaan, waar ze zelf niks aan kunnen doen. Zelf de kookplaat gaan omruilen, aardig personeel en denken met je mee. Inmiddels de kookplaat in gebruik en zeer tevreden. Doet wat het moet doen, ziet er mooi uit en de recirculatie met afzuiging werkt meer dan perfect! Ik ben een dik tevreden klant!
Lisanne Smulders
De Howat warmwaterkraan met flexibele slang gekocht. Onlangs bleek de slang te lekken en heb ik meteen een nieuwe toegestuurd gekregen. De klantenservice reageert erg snel en zoekt een passende oplossing.
Heel blij mee!
Familie van der Hulst
Snelle levering, goed zelf te installeren en betaalbaar.
Mooie kraan en superfijn om zo snel een bakkie thee te hebben. -
M.
Wat een fijne service, zowel telefonisch als via de mail uitstekend en correct geholpen!
Nieuw onderdeel werd snel aangeleverd.
Kan iedereen aanbevelen om met Howat in zee te gaan. -
Teun
Wij zijn al geruime tijd erg tevreden over deze kraan. Bedankt voor de service!
Tom
Topper van een kraan. Voelt erg degelijk.
R
Matige kraan. Heet water prima, maar spettert erg waardoor je vaak je handen brandt. Zwarte lak slijt al na ca 2 jaar. Heet water blijft doorlopen/lekken.
Antwoord van HOWAT B.V.Hi R,
Bedankt voor jouw review. In dat geval verwacht ik dat er een vuiltje in zit. Stuur ons even wat filmpjes want onze straal van het kokende water is juist een mooie straal die niet spettert, dan kijken we met je mee.
Alvast bedankt. -
Wim
Goede vriendelijke service aan de telefoon. Zeer snelle verzending. Binnen 24 uur. Nette prijs.
Ronald
Onze loodgieter kwam onze oude lekkende boiler vervangen door de Howat boiler. Maar toen bleek de oude boiler nog goed te redden. Ik kon zonder problemen de Howat boiler terugsturen, prima. (En wanneer de oude het alsnog opgeeft ga ik weer bij Howat langs.)
Albert
Erg tevreden, zeker voor deze prijs. Mooi en strak.
Anne
Fijn bedrijf met een (hele) vlotte communicatie. Ik hoop sat andere hier een voorbeeld aan nemen. De kraan werkt super. Mooie en zware kwaliteit.
Super prijs/kwaliteit
Erg onder de indruk van de kwaliteit voor deze prijs. De boiler maakt bij het verwarmen een klein beetje geluid. Ik hoor niks van hef verwarmen nadat is wat foam heb gebruikt.
Leo
Produceert enorm en onacceptabel lawaai bij het opwarmen. De reactie van Howatt: bekleden met isolatiemateriaal of dekens of handdoeken. Bizar
Howatt heeft mij een geluidsdeken toegezonden. Het geluid dat wordt geproduceerd staat ongeveer gelijk met een waterkoker, het systeem werkt ongeveer hetzelfde aldus Howatt. Dat andere systemen geruisloos zijn is Howatt bekend maar die zouden veel duurder zijn. Punt is dat zowel bij ingebruikname maar ook na gebruik, regelmatig de stoommachine begint te janken. Zonde, doet afbreuk aan de nieuwe keukenAntwoord van HOWAT B.V.Hi Leo,
Bedankt voor jouw beoordeling. Als uw woordkeuze daadwerkelijk klopt dan lijkt me er iets niet helemaal juist te gaan:) Het boilertje maakt bij het opwarmen een heel licht geluid en afhankelijk van jouw keuken is dit hoorbaar. Dit is altijd verder naar wens te reduceren tot het helemaal niet meer hoorbaar is.
'Zonde' 'onacceptabel' 'afbreuk' en 'Bizar' lijkt me niet goed! Wij staan voor tevreden klanten. Wellicht goed om eens een ander boilertje te proberen en anders de set terug te sturen. Het gaat erom dat u uiteindelijk tevreden bent. Een afbreuk aan uw nieuwe keuken is voor niemand gewenst.
Neem even contact op!