HOWAT B.V.
Jolanda
Super service 😃 bij een klacht gelijk antwoord en ook gelijk een oplossing top ga zo door !
Jeroen Stulp
Zeer snelle levering,
En inderdaad zeer makkelijk te monteren.
Mijn complimenten
Had ik dit maar eerder ontdekt. -
Hoe beoordeel je HOWAT B.V.?
Andre
super service en zeer vriendelijk personeel 9 maanden geleden een warmwater kraan gekocht.
zeer snel gemonteerd en veel plezier van maar na deze 9 maanden is de kraan gaan lekken vanuit het binnenwerk.
dit was vrij uniek en nog nooit voorgekomen in overleg de kraan opgestuurd en na deze bevindingen hebben ze gelijk (nog voor carnaval haha) deze kraan opgestuurd.
nu nog 1 koppeling onderweg maar dan kunnen we weer gebruik maken van deze prima set.
maar wat een service leveren ze niks te veel alles geprobeerd van slangen vervangen aan toe.
en uiteindelijk netjes een nieuwe kraan geleverd dus eigenlijk is dit meer dan uitstekende service zeer zeker een aanrader.
een -
JvdLaar
Vooraf een vraag gesteld over onderdelen met een snelle goede reactie.
Installatie is echt heel eenvoudig met duidelijke eenvoudige instructies en een instructie filmpje (youtube).
Enige minpuntje is toch wel het geluid dat de boiler maakt als hij aan het opwarmen is.
Als Howat dit gaat verbeteren kunnen ze de concurentie op alle terreinen de baas.
Al bij al een prima kook-kraan voor een prima prijs.Antwoord van HOWAT B.V.Goedemiddag JvdLaar,
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Het geluid tijdens het verwarmen kan inderdaad hoorbaar zijn, afhankelijk van de opstelling en het materiaal van uw keuken. Wellicht is het een idee om extra geluidsisolerende materiaal aan te brengen. Deze bieden wij tegen een kleine vergoeding aan, zie deze link: https://howat.nl/product/verzendkosten-isolatiedeken/
Wil
Snelle levering en klein probleem direct op gelost
Antwoord van HOWAT B.V.Goedemiddag Wil,
Theo
Snelle levering met duidelijke instructie voor montage , na een tijdje probleempje gemaild naar bedrijf waarna zeer tevreden met de behandeling met het verhelpen hiervan .
Van mij 10 met grifel .
Antwoord van HOWAT B.V.Goedemiddag Theo,
Martin Nabbe
Goede prijs voor een super mooi product! stuk aangenamer in prijs om aan te schaffen vergeleken met andere concurrenten. Installatie zelf gedaan ook dit is super goed voorbereid zodat het makkelijk zelf te doen is!
echter was het hendeltje van de kraan wat te lang deze kwam tegen de muur aan maar ook dit is keurig netjes opgelost!! HOWAT is echt een serieuze aanrader!!!!Antwoord van HOWAT B.V.Goedemiddag Martin,
Arnold
Superservice!
Antwoord van HOWAT B.V.Goedemiddag Arnold,
Ane
Aanrader!
Antwoord van HOWAT B.V.Goedemiddag Ane,
Rob v Zwol
Gister aangesloten (echt simpel met video instructie)
Werkt prima GEEN gespetter zoals met een quooker .
Heel blij meeAntwoord van HOWAT B.V.Goedemiddag Rob,
Mariska
Mooie kraan voor goede prijs. Ik had wat vragen over de kraan en daar wordt direct goed advies op gegeven! Zeer klantvriendelijk! Ik zou deze kraan volgende keer weer kopen en zou Howat ook adviseren bij andere. Groet een tevreden klant :-)
Marjan Verdouw
Installeren ging vlotjes.
Wij zijn twee zeventigers en het is ons prima gelukt. Ook nog dank zij you tubefilmpje van deze monteur met goede tips. https://youtu.be/KYVkPpOf2oo oa de tempex verpakking onder apparaat laten.
Ik vind alleen zelf dat je wel flink kracht in je handen moet hebben om de kraan te kunnen bedienen., maar misschien mee om leren gaan.
Intussen van Howat advies gekregen om de kraan makkelijker te kunnen gebruiken, werkt nu perfect, we genieten ervan.
Antwoord van HOWAT B.V.Hi Marjan,
Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Je kunt de veer enkele tandjes losser zetten of er helemaal uit halen. Stuur ons hier even een mailtje voor, dan kunnen we de uitleg toesturen.
Voor nu, veel plezier ervan en nog een fijne dag. -
Patrick
Uitstekend. Zelfs als extra service een korter hendeltje gekregen. Super en blij met onze aankoop!
Antwoord van HOWAT B.V.Goedemorgen Patrick,
remco
we zijn er tevreden met deze kraan ! heel makkelijk en snel zelf te installeren, heel praktisch. maakt wel wat geluid met opwarmen, maar is kort en valt mee. boiler wordt wel redelijk warm aan de buitenkant. Is er iets om dat te isoleren ?
Antwoord van HOWAT B.V.Goedemorgen Remco,
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Stuur ons even een mailtje m.b.t. het isoleren en vermeld daarbij ook even uw bestelnummer.
Voor nu veel plezier ervan en nog een prettige dag vandaag.
Reinier
Prima levering, goede verpakking.
Antwoord van HOWAT B.V.Goedemorgen Reinier,
Arthur
Super service, bellen of mailen is antwoord. Zo hoort het te zijn. Hoop dat het zo blijft, ga vooral zo door.
Antwoord van HOWAT B.V.Goedemorgen Arthur,
Sjeff Essens
Mijn kraan is een mooi product. Een goed afgewerkte (zwarte) kraan en een mooie, compacte boiler en voorzien van goed passend aansluitmateriaal. En bovendien degelijk verpakt. Ik heb de kraan en boiler na een snelle levering meteen geïnstalleerd en het werkt allemaal prima. Met name de eenvoud van installeren met een papieren handleiding en ondersteund met een goed verzorgde en duidelijke video op de HOWAT-site is voor mij positief en het bleek met deze ondersteuning een fluitje van een cent.
Antwoord van HOWAT B.V.Goedemorgen Sjeff,
Gere
Oké -
J.F.
Voor een kwart van de prijs wat een Quoker kost en de helft van de energie, een kokend water kraan met kraan erbij.
Antwoord van HOWAT B.V.Goedemorgen J.F.,
Debora
Super service! Opstartproblemen binnen een week verholpen door snelle kordate reacties. Dik tevreden over Howat en de kraan. Aanrader!!
Antwoord van HOWAT B.V.Goedemorgen Debora,
Teun.HOWAT