Haar-Huid
ALI
Besteld voor mijn vrouw al tweedekeer, zij is tevreden! Top webwinkel en topservice!
F Bela
Producten waren snel binnen, samen in een pakketje wat fijn is. Ben echt blij met de producten die ik hier met korting heb gekocht, ergens anders waren ze duurder. Bedankt! zo lief dat er cadeau bij zat, dat zie je ook niet vaak.
Hoe beoordeel je Haar-Huid?
Nursel Özdilek
Snelle levering, ik ben echt content 😍
Noeline Onukwugha Idut
Mooie prijzen en goede service
Ender Kar
Kwaliteit hoog niveau👍🏽
Melisa Cosic
Snelle levering, extreem goede haar producten, goede prijzen , kado bij mijn aankoop gekregen. Kijk uit naar de volgende bestelling!
Tarik Elmimuni
Nieuwe vaste klant
Richard Zwart
Snelle excellente service met een leuk bedankje!
Fijne dagen! -
Anoniem
Snel geleverd met een kadootje erbij. Erg attent!
willem de graaff
Snelle service, goed product
Svetlana Bruneel
Supersnelle levering en er zat een cadeautje bij
Jens Verhaegen
Super service! Leuke extra's.. bedankt!
Ali
Besteld voor mijn vrouw, zij is tevreden! Haar-Huid, heeft dezelfde dag verzonden, beste webwinkel! Cadeau gekregen! Dank je wel!
Jan Roode
Goeden en snelle services
Berenice Lapaglia
Les prix sont tout a fait raisonnables pour des produits de qualite. Livraison rapide ! Et nous avons même reçu un cadeau
Niels Tol
Snelle levering, goede prijs en een leuke verassing bij de bestelling
Hassan
Goede producten!
Sabrina
Ik heb de welbekende Bioblas Knoflook Shampoo aangeschaft! Werkt top heb al een stuk minder haaruitval, het ruikt heerlijk en merk dat mijn haar weer handelbaar is.
Ik kreeg een kadootje bij mij bestelling namelijk, de Keratine leave-in-conditioner. Dit zorgt ervoor dat mijn haar minder pluizig is en veel zachter wordt. Ik gebruik het naar het douchen of als ik mijn haar een beetje nat maak.
Toen ik mijn bestelling kwam afhalen in Amsterdam-Zuid, gaf ik aan dat ik soms last heb van een vette en onzuivere huid. Op advies van de lieve eigenaar ben ik nu begonnen met de Lency face cleanser. Dit helpt me huid in balans houden en ben er heel erg blij mee👍
De eigenaar is super vriendelijk en doet echt zijn best om je te helpen. Topservice😃!! -
Bianca Knetemann
Amir
Goede prijs en snelle bezorging