Haargroei Producten

Haargroei Producten

De juiste verzorging van je haren is een fulltimebaan die aandacht en kennis vergt om te voorkomen dat je je haren (vroegtijdig) kwijtraakt. Haargroei en haaruitval zijn continue processen die zich bij iedereen tegelijkertijd voordoen. Bij sommige mensen zijn deze processen dusdanig uit balans waardoor er meer haaruitval optreedt dan gemiddeld. Dit kan resulteren in ongewenst haarverlies met als gevolg kale plekken op het hoofd. Ook wij van haargroeiproducten.nl hebben met dit probleem te maken gehad. Graag nemen wij jou mee naar het persoonlijk verhaal van een van de oprichters van haargroeiproducten.nl wat mede doorslaggevend was in het oprichten van deze webshop.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.