Hairgivers
sjp ligthart
Snel binnen
Fawzia
Hoe beoordeel je Hairgivers?
Jorda
Snelle levering resultaat is te snel (na 5 dagen) om daar iets over te zeggen
maurice de vos
Zoals vanouds… goed
Anita Rietkerk
Zeer goede haarproducten , ik gebruik dit alleen tijdje mediceutical voor haaruitval . Werkt echt super goed.
I Vazquez
Supersnel service en prima product!
Rogier
Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld, maar ik ben ontzettend goed geholpen door de klantenservice. Ze reageerden snel, dachten mee en hebben alles netjes opgelost. Echt topservice!!
Antwoord van HairgiversSuper fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice!
Haar coach -
Mbijtje
Na 10 dagen nog niets ontvangen; product is zelfs nog niet bij bezorger. Wel dagelijks mails om nog meer te bestellen en adviezen over product dat ik niet heb besteld. Sorry tot nu toe niet tevreden.
Antwoord van HairgiversBeste M.,
Bedankt voor je review. Helaas is er iets misgegaan bij de vervoerder waardoor zij je pakket niet goed hebben verwerkt. Deze was namelijk op 23/6 al overgedragen.
We begrijpen dat dit zeer vervelend is en hebben daarom direct een nieuwe zending voor je aangemaakt. Je ontvangt hiervan nog een bevestigingsmail van ons.
Onze excuses voor de vertraging!
Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen we dat uiteraard graag. -
Petra
Zeer snelle levering en fantastische producten
Antwoord van HairgiversBeste Petra,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de levering en producten.
We wensen je veel succes in jouw reis naar gezonder haar.
Mocht je nog vragen hebben over de producten of onze service, neem dan gerust contact op via contact@hairgivers.com
Bram Logmans
Snelle en makkelijke service
Antwoord van HairgiversFijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Mocht je toch nog vragen hebben over de producten of andere zaken, neem dan gerust contact op via contact@hairgivers.com
Cok Schot
Snel geleverd
Antwoord van HairgiversFijn om te horen dat je tevreden bent over de levering!
Mocht je toch nog vragen hebben neem dan rustig contact op via contact@hairgivers.com
M. C. Clemares
Profesioneel, snelle levering, goede producten. -
Robert Bogaard
veel te veel emails
Antwoord van HairgiversBeste Robert,
Excuses voor het ongemak.
Ik begrijp dat het inderdaad wat veel kan zijn voor je. Ik heb je direct uitgeschreven voor de nieuwsbrief.
Irene
Bij haar uitval en haar groei te proberen.
Carla
Product is erg fijn
Patricia
Was in mijn ogen een goed bedrijf,nu sinds ze onder hairgivers vallen erg teruggegaan.Site ligt er al 7 uur uit,kan winkelmand niet bijwerken.
Sonja Jongen
Snelle levering, alles goed ontvangen, goed verpakt, en op de hoogte gehouden door emailberichten over de levering.
Jacqueline Ruepert
Top service
Johan Lippold
Goede service. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Suzanne Meulensteen
Goede service. Product snel ontvangen. En tevreden over de producten
Antwoord van HairgiversFijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering!
Mocht je toch ooit nog eens vragen hebben horen we het graag van je.
Hairgiver