Halstraler.nl

Halstraler.nl

Halstraler.nl is gespecialiseerd in LED high bay verlichting. High Bay verlichting wordt gebruikt om grote oppervlaktes egaal en efficient uit te lichten. Onze producten zijn opgebouwd uit hoge kwaliteit onderdelen en hebben 5 jaar garantie. Wij leveren vanuit eigen voorraad.
Naast online verkoop zijn wij ook telefonisch of per e-mail bereikbaar voor vragen of advies. Wij nemen samen met de klant de huidige en gewenste situatie door en geven u vrijblijvend een passend advies. Door onze jarenlange praktijk ervaring kunnen wij u in alle onderdelen adviseren, van lichtplan tot en met de elektrische installatie.
De zekerheden van http://www.halstraler.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.