Handelsonderneming Scheffer

Handelsonderneming Scheffer

Verkoop van luchtbehandeling systemen O.A airconditioning / warmtepompen en toebehoren

• Waco-tech B.V.
    Review voor Handelsonderneming Scheffer

Waco-tech en Handelonderneming Scheffer werken inmiddels 2 jaar samen. De samenwerking verloopt uitstekend. Communicatie is perfect en alle afspraken worden nagekomen. Dank jullie wel!!

• Adewij
    Review voor Handelsonderneming Scheffer

Het is al de derde keer dat ik in zee ga met deze firma. Lydia neemt de tijd om uit te zoeken welk product het beste past bij jouw vraag. zodoende duidelijk qua informatie. hun zeer prettige samenwerking en snelle service.

• Hoe beoordeel je Handelsonderneming Scheffer?

• Ilse
    Review voor Handelsonderneming Scheffer

Super tevreden met de aicro's, de snelle levering en de uitstekende service!

Antwoord van Handelsonderneming Scheffer

Dankjewel voor je positieve reactie, Ilse! Wat fijn om te horen dat je super tevreden bent met de aicro's, de snelle levering en onze service. We streven ernaar om elke klant zo'n ervaring te bieden, en jouw feedback is een mooie bevestiging daarvan. Hopelijk geniet je nog lang van je aankoop!

• Rick Welten
    Review voor Handelsonderneming Scheffer

Wij hebben twee airco’s, een warmtepompboiler en een warmtepomp besteld, een (3) split unit, een kleine airco voor het bijgebouw, een een 16Kw warmtepomp en een warmtepompboiler. De producten waren snel geleverd en er was een klein probleem met de airco dat snel was opgelost, uiteindelijk kwam het door een eigen fout. Toch goed geholpen door de technische dienst.

Bedankt!

Antwoord van Handelsonderneming Scheffer

Bedankt voor je uitgebreide reactie, Rick! Wat goed om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de service, ondanks het kleine probleem. Fijn dat de technische dienst je goed heeft kunnen helpen, ook al bleek het uiteindelijk een eigen fout te zijn. Dat laat zien dat we er zijn om je te ondersteunen, wat er ook gebeurt. Geniet van je nieuwe airco's, warmtepomp en boiler!

• Bart Verbiest
    Review voor Handelsonderneming Scheffer

Snel geleverd, tegen goede prijs.
    Duidelijke garantievoorwaarden

Antwoord van Handelsonderneming Scheffer

Bedankt voor je reactie, Bart! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de scherpe prijs. Duidelijke garantievoorwaarden zijn inderdaad een must, en we zijn blij dat dit ook aan je verwachtingen voldoet. Hopelijk ben je net zo tevreden over het product zelf!

• Taner
    Review voor Handelsonderneming Scheffer

"Onlangs een warmtepomp en airco aangeschaft en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en de uitstekende service. Hun waren zeer behulpzaam in het beantwoorden van al mijn vragen. De warmtepomp werkt perfect en zorgt voor een aangename temperatuur in huis, terwijl de airco ideaal is voor de warmere dagen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor zowel de producten als de klantenservice!"

Antwoord van Handelsonderneming Scheffer

Bedankt voor uw positieve feedback! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw warmtepomp en airco, en dat onze service aan uw verwachtingen voldeed. Bij Handelsonderneming Scheffer streven we ernaar om onze klanten altijd de beste kwaliteit en ondersteuning te bieden. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Mocht u nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Fijn dat we u hebben kunnen helpen!

• Sita de Zoete
    Review voor Handelsonderneming Scheffer

Snelle levering en vakkundige plaatsing. Top bedankt.

Antwoord van Handelsonderneming Scheffer

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering en vakkundige plaatsing. Bij Scheffer streven we altijd naar de beste service. Tot de volgende keer

• Gabby van den Heuvel
    Review voor Handelsonderneming Scheffer

Snel en vakkundig geholpen, erg blij met onze airco’s 👍🏻

Antwoord van Handelsonderneming Scheffer

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze airco's. Bij Scheffer streven we altijd naar snelle en vakkundige service. Tot ziens bij uw volgende vraag of aankoop

• Angelino
    Review voor Handelsonderneming Scheffer

Goedkoop snel en heel vriendelijk

Antwoord van Handelsonderneming Scheffer

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service, snelheid en vriendelijkheid. Bij Handelsonderneming Scheffer streven we ernaar om altijd het beste voor onze klanten te betekenen. We zien u graag weer terug!

• Wesley kepser

Super service fijne mensen

Antwoord van Handelsonderneming Scheffer

Wat fijn om te horen! Bij Handelsonderneming Scheffer zetten we altijd onze beste beentje voor om u van super service te voorzien. Bedankt voor uw lieve woorden – dat waarderen wij enorm!