Handmade beads 4 you
Monique Sloot
Al l es top
Elles Kok
Zoals op foto afgebeeld. Snelle levering
Hoe beoordeel je Handmade beads 4 you?
Marjo van Leeuwen
Mooie broek en snel gel
everd -
Marjo Hendrix
Snelle en goede service en leuke kleding die lekker zit. Goede kwaliteit.
Kim
Service is echt heel goed. Leuke en betaalbare kleding! Contact via mail is ook heel goed en snel! Bedankt!
Simone van der Kooi
Hele snelle levering en leuk bedankje in het pakketje
Anita Duits
Topbroeken en zitten ook nog eens heel fijn.
Sandra Koops
Snelle levering en netjes verpakt
Manon Rietveld
RB
Mooie prijzen leuke mode
Cynthia
Ik heb 20 januari deze trui gekocht en na een kort wasje voordat ik deze trui aan heb gedaan kwam deze trui vol met pluisjes uit de was.
23 januari gemaild en tot op heden nog geen antwoord gekregen, heel jammer!ik vind de trui dan toch echt te prijzig en er wordt ook niet op mij gereageerd om tot een oplossing te komen. Vandaar 1 sterAntwoord van Handmade beads 4 youHoi Cynthia,
wat vervelend dat je een klacht hebt over een trui. Ik heb mijn hele inbox doorzocht, maar ik heb helaas geen mail ertussen staan onder jouw naam anders was deze klacht uiteraard netjes afgehandeld. Kan je mij alsnog een mailtje sturen dan kijken we voor een passende oplossing :) Liefs, Wilma -
Evelyn Van der Velden
Snelle levering, leuke prijs
Monique De Waard
Snelle levering, altijd alles keurig geregeld maar de top groen gestreept was echt van hele slechte kwaliteit. Viel heel erg tegen. En dat is jammer want dit heb ik niet eerder ervaren.
Antwoord van Handmade beads 4 youHoi Monique, wat vervelend dat je niet tevreden bent met de trui. Zelf heb ik ook al een klacht bij de leverancier gemeld, want ik heb het met deze trui meerdere keren gehad dat het na wassen niet mooi meer eruit komt. Liefs, Wilma
Miranda Galema
Jammer dat er even geen persoonlijke contact wordt gezocht als een deel van de bestelling niet geleverd kan worden om wat voor reden dat je het enkel merk doordat een bedrag wordt teruggestort. Mis de persoonlijkheid
Antwoord van Handmade beads 4 youHoi Miranda, excuses dat je geen persoonlijke mail hebt ontvangen. Ik heb het even teruggezocht en in die tijd was het verschrikkelijk druk. Vooral met de sale was het even hectisch en mijn collega heeft toen alles ingepakt.
Normaliter stuur ik bijna altijd een mail naar de klant, maar dit is er nu bij ingeschoten door alle drukte rondom de sale destijds (ruim 100 bestellingen) Liefs, Wilma -
Moonrobjes@hotmail.com
Sale artikel kunnen niet terug gebracht worden. Dat staat op de website, maar volgens artikel (artikel 6:230o BW) mag je dqt helemaal niet doen. Het ergste is dat ik gemaild heb, maar dat MW. niet reageert op mijn mails. Ik heb niks aan te merken op de artikelen die zijn fantastisch en van goede kwaliteit.
Nancy den Bak
Snelle levering, leuke en passende kleding voor een goede prijs
Antwoord van Handmade beads 4 youHoi Nancy, dankjewel voor je leuke review :) Liefs, Wilma
Chantal
Snelle service en precies zoals omschreven. Artikelen in de sale gekocht met flinke korting daar wordt ik blij van.
Ik koop vaker bij Wilma en het is altijd top!
Als je iets wilt weten reageert ze snel en denkt met je mee. Altijd tevreden.Antwoord van Handmade beads 4 youHoi Chantal, dankjewel voor je lieve review :) dat maakt mijn dag ook weer goed :) Liefs, Wilma
Gerry Bleijlevens
Goede service en een fantastisch mooi "bont" gilet!
Kim
Super snelle levering en goede service!
Corina
Goede service en fijn geholpen toen ik zelf iets fout had besteld en netjes opgelost werd. En leuke kleding!
Antwoord van Handmade beads 4 youHoi Corina, dankjewel voor je lieve review :) uiteraard probeer ik altijd een zo goed mogelijk oplossing te vinden en lossen we dat op :) Liefs, Wilma