Hans van Wijk Motoren
Kelly De Vos
Online besteld, volgende dag opgehaald! super chill
Sophie de Keizer
Snelle levering, nette afhandeling retouren en omruilen. Heel tevreden!
Aria Van Krimpen
Het product wat ik uitkoos kreeg ik niet volledig geleverd! Ik koos mijn helm op de totale look en kreeg een kale helm zonder het vizier waarop ik hem uitgekozen
Antwoord van Hans van Wijk MotorenGoedemorgen Aria, Bedankt voor de review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent.
Op onze website hebben wij op meerdere plekken staan dat onze helmen worden geleverd met een helder vizier mits anders omschreven. Zo te lezen heeft u dit niet gezien dan wel gelezen. Mocht u een ander vizier erbij willen kopen dan kunnen wij u een korting aanbieden. -
Mandy Lalihatu
Ik heb een cadeaubon besteld. Dit ging gemakkelijk via de website. Ik koos ervoor om het in de winkel af te halen. Eenmaal daar, stond het voor mij klaar. Kortom: een goede service!
Nathasja Beekhuizen
Slechte communicatie en lange levertijd. Ik wacht al twee weken op mijn bestelling.
Ruud
Goede prijzen, t.o.v. van concurrenten.
Martin Eijkman
Product (Arai tour x4 frost black) voldoet aan de verwachting. De extra informatie die ik kreeg na aanschaf (de helm heeft een hele kleine bechadiging) had op de website kunnen staan. Verder prima!
Nick
Snel geleverd en levering conform verwachtingen
Thomas Jouck
Ger Kouwenberg
Mooi vestje, netjes geleverd. Ja trots op.
Kommer-Jan Allart
Snel geleverd top
Arnold van der Voort
Eerlijke prijzen en goede kwaliteit snel en netjes geleverd.
Kelly Blom
Super service en staan je goed en duidelijk verwoord.
Fabian Huis in 't Veld
Frank De jong
Goede service goede prijzen.top
Hans Verleng
Geweldige service, artikel vanuit leverancier even niet voorradig; zéér correct door Van Wijk mogen kiezen wat te doen ! SERVICE met hoofdletters !
Marino Lemmer
Product was gebruikt. Geen zin en moeite om dit terug te sturen. Jmmr.
Rene Bos
Zeer snelle levering, niks op aan te merken. Kan Hans van Wijk zeker aanbevelen.
Jos Scheve
Duidelijke omschrijving website , snelle levering en goed op de hoogte gebracht met leveringsproces
Martin Stigt Thans
Service en een snelle levering