Happy Dots
Waar creativiteit en vreugde samenkomen in de kunst van dotting! Bij Happy Dots bieden we een unieke en boeiende manier om prachtige schilderijen te creëren door middel van de fascinerende techniek van dotting.
Bea Kouwenberg
Mooie dingen super service
christien brouns
Klopt was mooi op tyd
Hoe beoordeel je Happy Dots?
Petruschka Mulder Walraven
Super gave manier om te ontspannen. Mooie stiften erbij. Top produkt
Nel Buskens
Snelle levering keurig thuis bezorgd
Marly
Snel geleverd. Leuke plaatjes. Was om uit te proberen, maar uiteindelijk toch niet echt aan mij besteed, ik houd het toch liever op haken en breien 😅
M.
Kleurboek met 20 bladzijden: Snelle levering via PostNL, met zorg en aandacht verpakt, stevig papier dat niet doordrukt, prima stift(en) met dikke en dunne punt. Papier kan er makkelijk uit, dus je kan ook samen met iemand creatief bezig zijn. Kortom zeer tevreden en leuke bezigheid zonder dat je na hoeft te denken. Prima prijs/kwaliteit verhouding en voor mij ideaal aangezien ik het verder niet op wil hangen. Dan is dit kleurboek heel handig.
Tamara Steen
Was snel binnen en netjes en goede kwaliteit
Sandra Festen
Mooi, verrassend product, goed verpakt
Sonja Goetschalckx
Snelle levering ziet er degelijk uit maar nog geen tijd gehad om er mee te beginnen
Mâri Selder
Ik kan geen beoordeling geven want het is een kadootje, en heeft het nog niet gekregen!
Wat ik wel vind is dat jullie aan hadden geven dat je er een loop bij nodig hebt!Antwoord van Happy DotsBeste Mâri,
Als er een loep nodig was geweest bij onze Dot Paintings of kleurboeken hadden we dit meegeleverd, of op zijn minst bij de producten vermeldt, echter is dit echt niet nodig indien uw zicht goed is of uw bril correct is.
HappyDots -
Maaike Eikelboom
Het duurde vrij lang voordat ik de bestelling had. De kwaliteit van de tekening is niet zo duidelijk en je kan dus niet zo goed zien waar de tekening is en je dus kleur kunt gebruiken en waar het mooier is om het zwart te laten. Jammer!
IK
De levertijd is langer dan genoemd op de website, maar absoluut het wachten waard!
Sandra Jansen
Prima levering, maar kleurboek was niet echt een kleurboek maar een ringband. Viel tegen
Natascha de Jong
snelle levering en mooie paintings
bianca van Wijngaarden
Was snel binnen
Bianca Hendrikx
De bestelling was er met een paar dagen en zag er goed uit .
Fabienne Danze
Je le voudrais en français
Antwoord van Happy DotsChère Fabienne,
Vous pouvez facilement configurer notre site web en français, nous l’avons entièrement traduit dans cette langue.
Cordialement,
HappyDots -
Servina Meijering
Het was keurig op tijd aangekomen
Jolanda
De levering duurde langer dan gedacht, maar hij is zo leuk...dan is wachten altijd te lang. Netjes verpakt aangekomen.
Petra Van Leer zundorf
Ziet er netjes uit