HappyTruffel
Maak kennis met HappyTruffel. Een hippe, lekkere en vooral kleurrijke chocoladetruffel. Gaaf om cadeau te geven, als origineel chocolade relatiegeschenk of om gewoon lekker voor jezelf te houden.

HappyTruffel is net even anders. Wij vinden dat de chocoladewereld een nieuwe boost nodig heeft. Chocolade waar je blij van wordt en samen kunt delen. Je voelt jezelf beter als je iets leuks kan geven aan een ander.

Wij zijn ervoor om er een hippe, vrolijke draai aan te geven. Elke truffel krijgt bij ons persoonlijke aandacht. Zowel de smaak als beleving ontwikkelen wij maximaal. Door de kleurrijke uitstraling en heerlijke smaken leveren wij chocotruffels met een speciaal gevoel.
9,0

• Patricia
    Geverifieerde klant van HappyTruffel

Had op een dinsdag een bestelling geplaatst voor een verjaardag op donderdag, ruim op tijd zou je denken. Vervolgens op donderdag niks geleverd, kijk je in je account zie je dat het nog niet eens verzonden is. En dan krijg je als verklaring dat de bestelling door de drukte in de achtergrond is gekomen. Als excuus werd er een extra chocolaatje toegevoegd. Zal hier niet snel nog iets bestellen.

• Jellie Maas
    Geverifieerde klant van HappyTruffel

Mooie prijzen alleen ging de bezorging niet goed

• Hoe beoordeel je HappyTruffel?

• Christy

Helemaal top

• Tanja Coert

Vlotte levering!

• Jozita

Mooie produkten. Goed verpakt bezorgd

• Siebrig van Heel
    Geverifieerde klant van HappyTruffel

Pakketje is nooit aangekomen… heb bezwaar gemaakt maar nog geen reactie. Maar ik vermoed dat die nog wel komt.

• Mevr

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

• Sam
    Geverifieerde klant van HappyTruffel

Snelle levering en een super leuk cadeautje op de deurmat!

• Ramona Schouten
    Geverifieerde klant van HappyTruffel

Leuke attentie voor door de brievenbus, voor een hart onder de riem

• Loes Greevink
    Geverifieerde klant van HappyTruffel

Top bezorgd in Oude-Tonge.

• Dorien
    Geverifieerde klant van HappyTruffel

Ik had voor ons kantoor een paar van die heerlijke chocolade duimen nodig maar helaas waren ze niet beschikbaar op de website. Ik heb vervolgens gebeld, en ze hadden gelukkig nog een paar stuks beschikbaar, die ik snel kon bestellen. Wat een service!

• BEP op de woerd

Altijd correct geleverd

• Saskia

Snelle levering!

• Yvonne Brugts

Ziet er echt top uit

• Cali
    Geverifieerde klant van HappyTruffel

Truffels erg lekker, maar de bezorging erg slecht.
    Is brievenbus pakket maar dan nog melding krijgen , niet bezorgd vanwege niet thuis .

• Suzanne Kettmann
    Geverifieerde klant van HappyTruffel

Prima Service. Ik was vergeten om mijn huisnummer in te vullen en er werd snel contact met mij opgenomen. Daarna wilde ik het bezorgadres veranderen en dat was ook geen probleem.
    Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.

• Monique
    Geverifieerde klant van HappyTruffel

Heerlijke truffels en prachtige cadeautjes

• Ingeborg Smit
    Geverifieerde klant van HappyTruffel

Mijn zus vindt ze lekker

• Danielle de Waard
    Geverifieerde klant van HappyTruffel

Beetje duur, vooral met bezorgkosten erbij, maar wel heel leuk!

• Manuela
    Review voor HappyTruffel

Heb de reep ontvangen dankzij de zeer goede service van happy truffel en hij was heerlijk

Antwoord van HappyTruffel

Hallo Manuela,

Bedankt voor je bestelling en voor je review.
    Ik heb van onze klantenservice vernomen. Dat er na contact een nieuwe is gestuurd en deze zou nu wel goed ontvangen zijn.
    Klopt dat? Zo ja, zou je de review daarop willen aanpassen?
    Dankjewel daarvoor.

Team HappyTruffel