HappyTruffel
Maak kennis met HappyTruffel. Een hippe, lekkere en vooral kleurrijke chocoladetruffel. Gaaf om cadeau te geven, als origineel chocolade relatiegeschenk of om gewoon lekker voor jezelf te houden.

HappyTruffel is net even anders. Wij vinden dat de chocoladewereld een nieuwe boost nodig heeft. Chocolade waar je blij van wordt en samen kunt delen. Je voelt jezelf beter als je iets leuks kan geven aan een ander.

Wij zijn ervoor om er een hippe, vrolijke draai aan te geven. Elke truffel krijgt bij ons persoonlijke aandacht. Zowel de smaak als beleving ontwikkelen wij maximaal. Door de kleurrijke uitstraling en heerlijke smaken leveren wij chocotruffels met een speciaal gevoel.
8,9

• Manuela
    Review voor HappyTruffel

Ik heb nog steeds niks ontvangen denk doordat t te warm is en ze t daarom nog niet bezorgd hebben

• Loes
    Review voor HappyTruffel

Precies op tijd afgeleverd. Ontvanger was blij verrast.

• Hoe beoordeel je HappyTruffel?

• RGMJ
    Review voor HappyTruffel

Alles is volgens verwachting uitgevoerd en de truffels zijn met enthousiasme ontvangen en verorberd.

• Tanja
    Review voor HappyTruffel

Mooie doos om uit te delen

• Bea
    Review voor HappyTruffel

Het doosje met "Dikke Knuffel" truffels ziet er zeer vrolijk uit. Goed verpakt en snel bezorgd zorgde het in een heel verdrietige periode voor een glimlach bij de ontvanger!
    En t langrijkste.....ze smaken heerlijk

• Silvia K
    Review voor HappyTruffel

Leuke, lekkere en fleurige chocolade

• Irca
    Review voor HappyTruffel

Levering was Top, houden zelfs rekening met het warme weer!

• Ilonka
    Review voor HappyTruffel

Eerste bestelling over ons hek gegooid en door onze honden opgegeten
    Gebeld en de volgende dag werd mijn bestelling al opnieuw verzonden zonder extra kosten
    Hele fijne communicatie
    En de bestelling is top

• LIZZ
    Review voor HappyTruffel

Leuk kadootje, goed bezorgd. Bij iemand anders truffels latten bezorgen, is goed ontvangen!

• Paula

Mooie prijs , goede service

• Caroline
    Review voor HappyTruffel

Uitstekend, snelle verzending en bezorging , ontvanger was er erg verrast door en ze waren heerlijk ! En leuk verpakt inclusief confetti , goed in de smaak gevallen , zeker een aanrader !

• C.A
    Review voor HappyTruffel

Heerlijke smaken en alles ziet er prachtig uit.

• Saskia
    Review voor HappyTruffel

Heerlijke bonbons en superleuk verpakt. Een hele vrolijke verrassing in de brievenbus!

• Anoniem
    Review voor HappyTruffel

Super goed geregeld, werd opgebeld omdat er iets mis was gegaan en super goed opgelost en extra bezorgd

• Geen

Perfect gegaan

• Ziet er goed uit

Goed verpakt

• Sietske
    Review voor HappyTruffel

Zeer klantvriendelijk. Ik was een week te vroeg met mijn moederdag bestelling. Dit werd opgemerkt door de klantenservice en ik kreeg een mail of ze de bestelling niet later moesten versturen. Heel erg fijn!

• Marije
    Review voor HappyTruffel

Super snel grleverd, voor de ontvanger was het een geweldig leuke verrassing!

• Gerhard
    Review voor HappyTruffel

De belofte dat het pakketje de volgende dag bezorgd zou worden is niet nagekomen. Daardoor konden we het cadeautje niet uitreiken tijdens de bijeenkomst.

Antwoord van HappyTruffel

Hallo Gerhard,

Bedankt voor je bestelling en voor je review.

Wat vervelend dat jullie de producten niet op tijd hadden voor jullie bijeenkomst.
    Door de paasdrukte is jullie pakje een dag later geleverd. Sorry daarvoor.
    Wij beloven alleen niet dat het de volgende dag wordt bezorgd. Doordat wij afhankelijk zijn van DHL kunnen wij die belofte niet geven.

Begrijpen wij, door de 1 ster, dat ook de chocolade zelf niet bevallen is? Mocht dat zo zijn dan horen wij dat graag bij de klantenservice via info@happytruffel.nl, dan denken graag mee voor een oplossing.

Team HappyTruffel

• Di
    Review voor HappyTruffel

Snelle levering, mooi op tijd! Helaas zat het wel gebroken in de verpakking. Dat was jammer omdat het n verassing was!