Happyfloors.nl

Happyfloors.nl

De vloeren webshop van Nederland.
Bij ons koopt u uw vloer met alle gemak en voor de juiste prijs.

Service staat bij ons bedrijf voorop, je kan ons 7 dagen per week bereiken voor vloeradvies.
Via LiveChat, mail of telefoon.

Koop uw Laminaat of PVC vloer gemakkelijk online. Van visgraat tot beton-look vloeren.
9,2
Filter 91 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 90 met beschrijving

• Hamid

Net service echt blij met mijn vloer. 1 dag al geleverd

• Tineke

Niets aan te merken

• Hoe beoordeel je Happyfloors.nl?

• Diana
    Geverifieerde klant van Happyfloors.nl

hele goede prijs voor mijn nieuwe vtwonen composite pvc vloer betaald en precies op tijd geleverd .

• Hanneke leeuwen
    Review voor Happyfloors.nl

Binnen paar klikken besteld en de volgende dag al geleverd. Via de chat makkelijk contact.

• Rosanna
    Geverifieerde klant van Happyfloors.nl

Prachtige vloer voor een hele goede prijs! (Bijna) altijd bereikbaar voor vragen. Bij de 1e bestelling werd het laminaat op de afgesproken dag bezorgd. Maar de plinten waren niet meegeleverd. Die werden onverwachts later in 2 delen bezorgd. Bij de 2e bestelling hadden we het laminaat incl. plinten al 2 dagen later in huis. Echt geweldig dat het zo snel geleverd kan worden! 1 notitie... De gratis ondervloer is niet geschikt voor laminaat maar voor pvc en vinyl, tenzij je een hele vlakke vloer hebt en geen beton. Maar al met al zijn we super tevreden met Happy Floors en het prachtige laminaat wat op echt hout lijkt! Ik zal iedereen Happy Floors aanraden. Heel erg bedankt en een zonnige groet van een tevreden klant.

• Vruggink

Niet aan te merken

• Winkelman
    Geverifieerde klant van Happyfloors.nl

Nette communicatie en geleverd zoals afspraak

• Laurens
    Review voor Happyfloors.nl

Van a tot het leggen super! Durf het bijna niet te zeggen maar niet alles ging goed: Jammer dat we 2 pakken te kort kwamen tijdens het leggen. Contact gelegd met alp en heeft met een koerier de 2 pakken laten bezorgen. Eind goed al goed! Bedankt jongens

• Fred

Ok service

• Bas Janssen
    Review voor Happyfloors.nl

erg snel en duidelijk contact. zelfs op zondag. Wij zijn heel erg bij met de service van happyfloor.

• Arno Beitsman
    Review voor Happyfloors.nl

Erg snel reactie op al mijn vragen! Alp heeft echt verstand van zaken. Bedankt voor jullie advies en service.

• Gulsevim Ozcan
    Geverifieerde klant van Happyfloors.nl

Ondanks dat de leverdag voor Amstedam op dinsdag en donderdag is hebben ze ervoor gezorgd dat ik vrijdag mijn bestelling op vrijdag, een dag na bestellen, bezorgd heb gekregen. Super service, hartelijk dank!

• Johannes
    Review voor Happyfloors.nl

Echt top! Hoef er niet meer woorden aan vuil te maken.

Antwoord van Happyfloors.nl

Super bedankt voor deze goede review!

• Barbara
    Review voor Happyfloors.nl

Onbetrouwbaar in afhandeling klachten. Na openen van geschil uiteindelijk opgelost.
    (aanvullende opmerking na reactie) Een vloer die er al in lag en ik dan zelf weer moest verwijderen om vervolgens weer opnieuw te beginnen was onredelijk. Om die reden was prijsvermindering overeengekomen en die afspraak liet weken op zich wachten terwijl er 15 werkdagen voor stonden. Helaas moest er een geschil geopend worden voordat er werd over gegaan tot betalen.

Hi Barbara,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons bedrijf op 3 verschillende platforms te beoordelen met 1 ster.

Echter vinden we het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met de afwikkeling van je klacht. Wij hebben alles wat in onze macht lag gedaan om de klacht op te lossen. Zo hebben we binnen 24 uur een specialist bij je langs gestuurd om de klacht te beoordelen. Hierna konden we dezelfde dag nog een nieuwe vloer leveren, dit wou je niet.

We wensen je veel woongenot toe op je nieuwe vloer 💪

• Sebastiaan
    Geverifieerde klant van Happyfloors.nl

Prachtige vloer en wit gelakte hoge plinten voor een prijs die je nergens ander vindt. De vloer ziet er drie keer zo duur uit als dat hij was. Ook topservice en goed geholpen door Daniel. De telefoon wordt gewoon altijd opgenomen door iemand die er verstand van heeft en je direct helpt! Bijzonder grote aanrader.

Antwoord van Happyfloors.nl

Bedankt voor deze prachtige review!

• R. Cornelis
    Geverifieerde klant van Happyfloors.nl

Alles keurig geregeld en levering keurig volgens plan.

• Stan
    Review voor Happyfloors.nl

Super goede klantenservice. Er wordt altijd op dezelfde dag nog gereageerd en soms zelfs al binnen enkele minuten.

Van bestellen tot aflevering van de vloer, alles is perfect verlopen.
    Daarnaast is de vloer ook echt prachtig.

Al met al een heel fijne ervaring gehad met dit bedrijf en zou ik zeker aan iedereen aanraden!

(Ik schrijf normaal nooit reviews, maar hiervoor maak ik een uitzondering, zo blij was ik ermee!)

• Albert Van der Grijspaarde
    Geverifieerde klant van Happyfloors.nl

Uitstekende service en snelle levering. Prima contact met de medewerkers.

• Claudia Bor

Top communicatie!!

• Eline
    Review voor Happyfloors.nl

Ik raad dit bedrijf zeker aan! Wij zijn erg tevreden met de service van happy floors en het resultaat mag er zijn!