Hareco dier en vriend
Daarnaast bieden wij een groot assortiment producten aan voor honden met merken als Hurtta, Rogz for dogs en Lief!
Jochem
Deze man komt zijn
Betalingsverplichtingen niet na.
Hij is erg goed in liegen en bedriegen.
Leuke en mooie verhalen ophangen op facebook...
Er is geen personeel meer omdat hij ze niet kan betalen.
Telefonisch ook onbereikbaar.
Ik krijg nog €15000
Van hem omdat ik dat jaren geleden in goede trouw heb uitgeleend aan hem.
Mensen bestel hier niks.
Hij incasseert het geld maar levert vervolgens niet.
Hij kan leverancier niet betalen en daardoor krijgt hij ook niet meer geleverd.
Wees gewaarschuwd!!
Agostino Wehrman
Alles netjes en op tijd geleverd
Hoe beoordeel je Hareco dier en vriend?
Romy Liebrand
Bijna 2 maanden gewacht op mijn bestelling, om vervolgens een mail te krijgen dat meer dan de helft van mijn bestelling niet verstuurd word. Erg vervelend.
José Schoemaker
Hele goede service, ga hier zeker vaker bestellen
Anja
Mijn levering was er snel. Ik had een ladder besteld die veel te klein was. Daar werd ik over gebeld en werd vervangen door een ander . Op de vraag of ik moest bijbetalen was het antwoord nee. Wat een service! Dankjewel Hareco.
Riet de Jong
Goede kwaliteit en prijs
Peter de Witte
Snelle bezorging.
Roberto
Mensen reageren altijd over dingen die niet goed gaan ik kan je vertellen dat de service goed is van dirk jan goede ervaringen met mijn papegaai pablo kan altijd terecht voor vragen en het personeel in biezonder brigitte en lin regelen goed vooor vertraging met leveren ligy aan fabrikant kunnen zij niks aan doen voor mij is er maar een dierenwinkel en dat is hareco gr roberto
Christiaan Biene-faas
Bijna maand later mijn bestelling binnen gehad en dan nog niet wat ik besteld had maar een alternatief en 1 deel terug betaald gehad ivm niet op voorraad (speelgoed).
Mike Blok
Goede service. Vriendelijk aan de tel. Probleemoplossend
monique Boer
Snelle bezorging van het product ik ben hier blij mee
Theo Akkermans
Levering duurde iets langer dan normaal, maar er zat een gratis lekkere traktatie voor mijn Meyer-papegaaien bij.
Heb goede ervaringen met Dirk-Jan en zijn team. Heb er een van mijn Meyer's gekocht en heb van dichtbij mogen ervaren hoe goed hij met zijn vogels omgaat. -
Geen contact, geld afgeboekt zonder levering
De winkel kon mijn bestelling niet leveren en annuleerde mijn bestelling. Het geld werd teruggeboekt minus de verzendkosten a €6,95. Geen contact te krijgen via telefoon, op emails ook geen reactie.
Gio Kramer
Levering van het bestelde product duurde vrij lang, maar na telefonisch contact hierover met een uiterst vriendelijke dame die haar verontschuldiging aanbood voor de trage levering kreeg ik de bestelling een paar dagen daarna binnen met wat extra producten ter compensatie voor het lange wachten. Van het geleverde product (voeding) wordt nu genoten door mijn agapornissen.
Tamara Richters
Geweldige winkel komt onze vogel 9ok vandaan en wil alleen voeg vN hun
Ted Braam
Duurde iets langer als normaal, maar werd vermeld later op de website, maar is ruimschoots goed gemaakt, echt Top
Sandra
Bestelling pas ontvangen na 4 weken. Communicatie is onmogelijk! Nergens wordt op gereageerd!
Brigitte
Gewoon goeie service, duurder iets langer dan dat ik gewend ben, maar alsnog geleverd en meer dan tevreden, top Hareco, bedankt
John Tisoer
Goede service en Quality
Franke Posthumus
Zat even tegen , maar alle vertrouwen dat het goed komt