Harens Hout
Carlijn
Snel, prettig en duidelijke informatie gekregen en ontzettend blij met deze prachtige plank!
Antwoord van Harens HoutDank je wel voor deze mooie review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je zo blij bent met de plank. Veel plezier ermee!
Martijn van de Kamp
Hele goede kwaliteit en een eerlijke prijs. Verder prettige service
Antwoord van Harens HoutHartelijk dank voor je review!
Hoe beoordeel je Harens Hout?
Frank van der Werff
Op zoek naar een mooi Kerstcadeau voor mezelf ben ik via Google terecht gekomen bij Harens Hout. Het is makkelijk om te kijken naar de prijzen in vergelijking met de in Azië geproduceerde planken op Amazon. Maar gedreven door o.a. het gevoel om Nederlandse ondernemers waar ik kan te supporten, besloten voor deze snijplank te gaan. Erg blij dat ik niet voor een Amazon plank ben gegaan. De kwaliteit spuit werkelijk van de plank af en je ziet, merkt en voelt de passie en het vakmanschap waarmee de plank is gemaakt. Super blij met deze aankoop!
Antwoord van Harens HoutBedankt voor de mooie review, veel plezier met de snijplank!
Ans Schuitemaker
Snelle levering, mooi en verzorgd ingepakt.
De snijplank was een kerstcadeau dus zagen we hem pas na het uitpakken. Maar wat een prachtig en perfect product is dit. Het was een schot in de roos. Een pronkstuk in de keuken !!
Antwoord van Harens HoutHartelijk dank, fijn om te horen dat het zo'n succes is!
Michiel Jacobs
Vlotte communicatie, topkwaliteit! Maatwerk snijplank besteld met specifieke houtsoort, voldoet volledig aan de verwachtingen! Aanrader!
Antwoord van Harens HoutBedankt Michiel, leuk om te horen dat de snijplank goed voldoet.
Margo Janse
vriendeliijke persoonlijke benadering! echt handwerk wat resulteert in een meer dan prachtige snijplank! zó blij mee! nogmaals dank....
Antwoord van Harens HoutGraag gedaan! Terugkerende klanten waarderen we zeer!
Lennart de Vries
Niet anders dan lof voor dit prachtige bedrijf. We hebben inmiddels vier schitterende kantoortafels laten maken, volledig naar wens. Er wordt eindeloos met je meegedacht over de mogelijkheden – van houtsoorten en afwerkingen tot de kwaliteit van het materiaal. Wat vooral opvalt, is dat alles met zichtbaar vakmanschap en een echte liefde voor hout wordt gemaakt.
Antwoord van Harens HoutHartelijk dank voor deze prachtige review!
Kaaspunt Wognum
Mooie perfecte plank voor mijn kaasmes. Waarbij mij messen scherp blijven.
Antwoord van Harens HoutHartelijk dank voor de review, fijn te horen dat je tevreden bent!