HarlemBBQ
In onze (web)winkel kunnen mensen terecht voor barbecues, waaronder kamado's van de merken The Bastard & Grill Guru of voor een luxe plancha van het merk OFYR met verschillende soorten BBQ accessoires!
9,1
Filter 866 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 421 met beschrijving

• Anoniem
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Scherpe prijzen en snelle levering

• Mascha
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Mijn product werd snel geleverd het enige wat jammer was dat er in de mail stond dat er contact werd opgenomen door vervoerder alleen niet wie de vervoerder was
    , deze mail zag ik later pas in mijn spam box

• Hoe beoordeel je HarlemBBQ?

• Vera Haseloop

Fijn bedrijf

• Regula Roelofsen
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Heel mooie prijzen en goede service

• Frank S
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Snelle levering, goede prijs. Status van de levering was echter niet op orde. Kreeg dagen na de levering pas ‘verzendbevestiging’.

• Jan Wekema

fantastische service en assortiment

• Leroy Van Doleweerd
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Helemaal blij met onze nieuwe aankoop.

• ARIAN Gans
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Alles liep zoals beloofd ik zou er zo weer kopen als de prijs goed is

• Matthijs

Snelle levering op afspraak

• Edith Rietbroek
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Gewoon goede prijs en levering. Info van product kan wat beter, zie onder.

• Niels Van der kleij
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Eerst telefonisch vriendelijk te woord gestaan en vervolgens besteld en snel en netjes geleverd . Top bezorgservice ook die belde bij levering

• Daniel
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Wat een lange levertijden. Niet van deze tijd. Volgende keer maar een ander!

• Ferry
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Goede aanbieding en erg tevreden over de bbq !

• Lisanne
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Nadat de barbecue twee weken na de afgesproken datum werd geleverd was de bezorging helaas niet op orde. Er moest worden geholpen met de barbecue uit de wagen halen, hetgeen ik niet zou verwachten van een degelijke bezorging. Product wel naar wens, maar qua service helaas niet voor herhaling vatbaar.

• Maikel Blankensteijn
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Goede kwaliteit alleen had ik hem sneller bezorgd verwacht wellicht dat het druk was alleen verwacht je dan een berichtje verder prima producten

• Miriam
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Duidelijke site, werd snel gereageerd op mailtjes ivm vragen en problemen, het probleem werd heel snel opgelost. Goede service

• michael
    Review voor HarlemBBQ

na 17 dagen wachten een nieuw cast iron grid ontvangen die wederom kapot aangekomen is,in de eerste zitten scheuren de 2e helemaal doormidden,zit hier nu met 2 kapotte grilroosters,
    grillrooster was niet verpakt in een doos maar gewoon een papiertje eromheen,
    om moedeloos van te worden morgen maar weer bellen en waarschijnlijk weer 2+ weken wachten op hopelijk een grillrooster wat niet gescheurd/gebroken is

• Joop Dijkstra

Top levering door chauffeur

• Jirre Van grinsven
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Nu 2 keer stuk/gebroken de grill guru Fish en Veggie binnen gekregen. Controleer eerst het product voordat jullie het opsturen.

• Rien den Ouden
    Geverifieerde klant van HarlemBBQ

Perfect voor mijn kamado! Plate setter kwam defect binnen maar Harlem BBQ heeft dit perfect opgelost en er is een nieuwe plate setter binnen gekomen.