Hartkeks

Hartkeks

Hartkeks, ook wel legerbiscuits genoemd, zijn een volwaardige vervanger van een broodmaaltijd onderweg.
Ze zijn voedzaam en door de neutrale smaak prima te beleggen met zoet of hartig beleg.
Hartkeks bevatten voldoende energie en zijn makkelijk te besmeren. De ideale voedingsbiscuit voor de sporter. Buitensportvoeding welke handig en compact is mee te nemen. Voor tijdens lange wandeling, op survival of bij het bushcraften.
De zekerheden van https://hartkeks.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.