Haxha Trading
Catiana Rietveld-Antonio
Goede service en betaalbaar.
Super snel bezorgd wat een service. -
Dico Isberta
Prima
Hoe beoordeel je Haxha Trading?
Ben Roos
Mooie prijzen en goede service!
Franky
Top, goedkoper dan elders. Snel geregeld en snel in huis.
Ruud Seegers
Behulpzame klantenservice en snelle levering, goedkoop ook nog!
Patrick
Geweldige service na een telefoontje over ontbrekende snoertjes meteen een setje toegestuurd. Zou de volgende keer hier weer iets kopen.
Luc
Snelle reactie en levering. Goed geadviseerd na mijn vraag. Ik raad hen zeker aan voor uw bestellingen
Marc
Erg voordelig in de outlet, snel geleverd en prima producten.
Anton
Allemaal prima, het product was tweedehands, maar er mist een specifiek fabrieks aansluitkabeltje en dat stond er niet bij.
Hendrik
Prima webwinkel.
Pakket keurig geleverd -
John
Voor de tweede keer een mooie set autospeakers gekocht. Bijzonder scherp geprijsd. Daarnaast op website goed en begrijpelijk beschreven met duidelijke foto’s. Bestelproces is overzichtelijk ,zonder verborgen bijkomende kosten. Communicatie na bestelling is supersnel en geeft goed weer wat je besteld hebt. Spullen worden lekker snel opgestuurd ,waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden wat de status is van de verzending. Beide bestellingen zijn op fatsoenlijke wijze verpakt zodat de spullen onbeschadigd kunnen worden afgeleverd. Ik ben zeer tevreden met Haxha trading !
Koos Keller
Mooie subwoofer gekocht voor de helft van de prijs en ben er erg blij mee speelt echt goed. En ik heb telefonisch nog goed advies gekregen over de bedrading en versterker. Echt een professioneel bedrijf die echt weet waar hij het over heeft. Een echte aanrader ik zou er zo weet iets kopen met een gerust hart.
Richard
Snelle levering, goede en snelle communicatie na vragen omtrent een product.
Dave
Vooraf contact via WhatsApp over het bestelde product gehad, bestellen en verzenden ging allemaal redelijk, alleen word opgestuurd in de originele doos (zonder bescherming), doos had diverse beschadigingen (subwoofer was fabrieksaf al niet goed verpakt), gelukkig niet beschadigd geraakt, maar wellicht een tip om deze in extra (om)doos te versturen! Dit ook direct aangegeven en word (te) makkelijk mee omgegaan/weg gewuifd.
Antwoord van Haxha TradingHi Dave, Bedankt voor je recensie. Jouw klacht over de verpakking is terecht. De subwoofer had vanuit de fabriek beter beschermd kunnen en moeten worden. Je hebt ons na ontvangst foto's gestuurd van de doosschade. De doosschade viel naar onze mening mee en leek op het eerste gezicht onwaarschijnlijk dat er sprake was van inhoudelijke schade. Was er toch wat aan de hand dan hadden we een procedure gestart voor een claim. We proberen altijd in elke situatie snel een oplossing te vinden. Naar ons idee hebben wij, jou goed geholpen via whatsapp zelfs met een versterker voor de subwoofer die we niet op voorraad hadden. Beetje jammer dat ons inzet als ''redelijk'' wordt beschouwd. Veel plezier met de subwoofer en hopelijk tot de volgende !
Rick
Voor de 2e keer hier besteld en de service is perfect. Op tijd geleverd, goed verpakt en precies gekregen wat er in de omschrijving stond. Bedankt
Bart
Super winkel! veel geld bespaard om bij haxha te bestellen. en super snel binnen! echt een aanrader👍
Ricardo Mandersloot
Is niet bezorgd
Antwoord van Haxha TradingBeste Ricardo,
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat er volgens jou geen pakket is afgeleverd. We hebben de tracking voor deze zending er even bij gepakt en zien dat het pakket een dag vertraging heeft gehad maar wel gisteren is afgeleverd om 12:37 uur. Om dit te verifieren hebben we daarom direct contact opgenomen met Postnl om verhaal te halen. Ook zij geven aan dat het pakket correct is geleverd zonder bijzonderheden voor deze zending. Bij geen aflevering krijgen we normaliter pakketten terug of worden deze gemarkeerd als verloren.
We vinden het jammer dat je zonder enige communicatie met ons een 1 ster review hebt geplaatst. Bovendien is deze beoordeling ook niet gebasseerd op onze service. Wij hebben geen invloed op diensten van Postnl. Omdat we klachten heel serieus nemen hebben we vanochtend geprobeerd jou telefonisch te bereiken maar kregen helaas geen gehoor. -
Dirk P.
Tevreden over het product en de kwaliteit!
Topper! -
Yannick Hakkens
Fijne site, snelle service en goede verzending. Zeker een aanraden.
jody visser
Supper snelle levering