HeArtfull Energy holistisch energetisch therapeut
Thea Walstra
Keurig verpakt
Wendy Wulms
Goede service en uitleg van de producten. Zelfs in t weekend en de avond kun je Ellen appen. Altijd heldere en duidelijke uitleg.
Hoe beoordeel je HeArtfull Energy holistisch energetisch therapeut?
Britt
Ik heb onlangs bij Heartfull Energy van Ellen een vlierbessentinctuur besteld en ben ontzettend blij met mijn ervaring! De kleine maat was niet op voorraad en ik kreeg zonder extra kosten de grote, plus een proefpotje slaapzalf erbij. Ellen dacht goed mee toen ik snel beter wilde worden voor een speciaal event. Ze gaf goed advies en binnen een paar uur was het al geleverd op vrijdag, zondag voelde ik me al veel beter! Prachtige service, warme communicatie en producten van hoge kwaliteit. Zeker een aanrader!
M. De Graaff
Een geweldige ervaring! Liefdevol en open ontvangen, er is ruimte en rust. Samen mooie en diepe gesprekken kunnen voeren. Er is kennis en vooral heel veel wijsheid. Ook is er een berg draagkracht en aarding. Je open stellen met een lach en een traan. Het zit allemaal in jezelf!
Tina Temmerman
Uiterst vriendelijk geholpen, top kwaliteit aan een betaalbare prijs!
Eefje Peters
Echte aanrader!
Anja
Fantastische service, goede producten en eerlijke prijzen. Wat wil je nog meer?! De lekkerste puur natuur theemelanges en de enige lippenbalsems die ik nog gebruik, koop ik altijd bij HeArtfull Energy. Als je vragen of speciale wensen hebt, laat dat dan vooral weten, want Ellen denkt altijd met je mee! Tot de volgende keer, want ik kom zeker weer terug!
claudia haex
Snelle levering. Deskundig advies en een hele leuke dame die verstand van zaken heeft en werkt met haar hart.
Anja Zegeling
Zo superfijn als er met je meegedacht wordt! Ik verdraag niet alle ingrediënten van de lippenbalsems door eczeem en Ellen heeft me heel fijn geholpen door aanpassingen in haar receptuur. Nu kan ik mijn favoriete lippenbalsems gewoon blijven gebruiken! Ik kom zeker weer terug!
Lilian Kitzen
Dank je wel voor het brengen
Paula Beeren
alles verloopt soepel en fijn. Leuke kleine verrassing erbij maakt je hart zo blij
Anja Z
Heerlijke puur natuur kruidenthee besteld. Voor een fijne prijs ook nog! Bestelling was snel in huis en zoals altijd feestelijk verpakt en met een extraatje erbij. Ik voel me weer verwend!
Jolanda Guntlisbergen
Ik had iets kleins besteld een soapie met een zakje ik dacht gewoon eens om te proberen.. ik werd helemaal enthousiast van je filmpjes op tiktok, dus daar ging ik.. toen ik mijn bestelling ontving viel mij als eerst de enveloppe op.. die was al mooi.. en toen het bestelde product.. nou dat was echt!!! Mijn mond viel open als ik het voor iemand anders had besteld hoefde ik het zo maar af te geven wat onwijs mooi en schattig verpakt, bijna zonde om uit te pakken. Hartstikke bedankt voor de kleine cadeautjes die erbij zaten🥰 ook weer zooo lief.. ik had niet direct tijd maar ik heb het zeepje in de douche gehangen en ik moest gewoon douche om 16.00 alleen al van de heerlijke geir die in de badkamer hing.. ook de zeep is prima goed bevallen. Ik heb mezelf vanmiddag verwent met een thuis spa... dank je wel Ellen en ik zou willen zeggen tot snel😁❤️
Reny Pattynama
Het zijn fantastische producten die aan al mijn verwachtingen voldoen. Snelle levering en hele goede service. Alles keurig netjes en heel leuk verpakt. Je kunt met al je vragen terecht en je krijgt altijd antworrd.
Marie-Christine Calon
Geweldige service en advies, er wordt goed naar je ziektepatroon gekeken met allergieën en meer.De extra cadeau zo lief.Goed verpakt en snel verstuurt. Helemaal top ,groetjes Marie-Christine, blije klant.
Anja Zegeling
Fantastische service, goede prijzen, snelle verzending en de beste lippenbalsem die er is!
Melisander van Gogh
Mooi verpakt, snelle levering, goed overleg, fijne service en sfeer en heerlijke producten
Antwoord van HeArtfull Energy holistisch energetisch therapeutWat een lieve recensie, dankjewel!
Emma de Wilde
Mijn op maat gemaakte oliën van Ellen zijn echt goed! Ik hou van ze, bedankt. Ik gebruik ze elke dag. De roller staat naast mijn bed en dat helpt me elke ochtend op te staan. De druppels gaan beneden in mijn diffuser. Ze zijn echt prachtig. En de inhalator is fantastisch voor als ik me overweldigd voel. Een snelle snuif en ik voel me weer kalm. Ontzettend bedankt. 😘🥰
Antwoord van HeArtfull Energy holistisch energetisch therapeutSuper om te horen, daar doen we het voor ❤️
Renee Grosfeld
Voor mijn kleine van 6 maanden een chest rub besteld. Hij is heel erg verkouden en zijn neusje zat dicht, waardoor hij moeilijk kon ademhalen en slecht kon slapen in de nacht. Na het gebruik van de chest rub, slaapt hij de nacht weer door (papa en mama ook 😉) en kan hij vrijuit ademen. Een echt aanrader voor alle ouders met verkouden kleintjes!!!
Antwoord van HeArtfull Energy holistisch energetisch therapeutHeel graag gedaan lieverd, hij was vandaag ook weer heerlijk zijn vrolijke zelf.
Op naar de volgende goede nachtrust ❤️ -
Tansel
Ik heb al ruim 15 jaar hardneikkige eczeem. Alles geprobeerd, letterlijk alles, maar niets helpt. Ellen had een olie voor mij samengesteld. En na 15 jaar enorme jeuk en eczeem. Kan ik nu zeggen dat ik jeukvrij ben. Mijn lichaam is nu aan het herstellen door de olie van Ellen. Ik dacht dat de eczeem altijd bij me zou blijven. Ik kan het nog steeds niet geloven! Echt bedankt! Ik gebruik dagelijks haar olie.
Antwoord van HeArtfull Energy holistisch energetisch therapeutGeweldig 🥰 precies dit is de reden waarom ik dit werk zo fantastisch vind om te doen !
Dankjewel voor je review en ik ben heel blij dat het je zo goed helpt.