Healthy Aging Supplements
PEGGY
Zeer goede service . Had vragen ...via de chat meteen antwoord en achteraf per mail nogmaals meteen geantwoord en dit was al 's avonds na 18u 👍. Heel vriendelijk ook
😁 -
Edgar Huizing
Goed product en snel geleverd
Hoe beoordeel je Healthy Aging Supplements?
A Iburg
Snel en correct
Carla van Steen
Zeer tevreden
Jeffrey
Supersnelle levering en nette afhandeling!
Johan Blom
Wordt met de dag fitter
Ellen Nieuwenhout
Goede prijs kwaliteit verhouding
Frans Jackson
Snelle levering!
Harry Vlottes
Goede service, ook zeer goed telefonisch contact, wordt naar je geluisterd.
Yvonne Witting
Jammer dat het niet in een zakje zit, waardoor het door de brievenbus kan. Nu moest ik dagen wachten totdat ik het kon ophalen bij een postnl punt.
Antwoord van Healthy Aging SupplementsBeste Yvonne,
Dank voor uw aankoop en beoordeling. Helaas bent u niet tevreden over het verloop . Wij zien niets vreemds aan uw verzending. U heeft in de avond van 12 feb besteld. Tijdens de levering op 14 feb was er geen gehoor op uw adres, aan het eind van de middag was uw pakket op te halen bij het PostNL punt. U heeft uw bestelling 18 feb opgehaald. U had uw pakket al 4 dagen eerder kunnen ophalen. Misschien is onze email met track&trace in uw spam folder terecht gekomen? PostNL laat tegenwoordig geen briefje meer achter als u niet thuis bent, ze gaan ervan uit dat u de track&trace link gebruikt om te kijken waar uw pakket is.
We bieden alleen potten aan, geen zakjes. Dit is te zien op onze site, met een foto van de pot die u in uw onze online winkelmand doet, zodat u weet wat u koopt. Deze kunnen alleen als pakket verzonden worden, i.v.m. de afmeting. Als u liever zakjes heeft kunt u contact met ons opnemen, dan kunnen we de capsules voor u in zakjes doen. We raden het alleen niet aan, capsules zijn kwetsbaar in een zakje.
Mocht u nog vragen hebben, horen we het graag.
Met vriendelijk groet,
Healthy Aging Team -
Christianne Wierts
Snelle levering.
Greet Bathoorn
Alles zoals beloofd
k VH
snelle levering, mooie prijzen, volledig assortiment!
Jan van Ginkel
Prima service. Ook de verzending naar ons vakantieadres in Spanje is uitstekend verlopen
Egbert van Leeuwen
Zéér snelle levering en heel tevreden over het product!
Marc
Snel geleverd