Healthy bakers
M.e. Bakkum
Altijd snel geleverd en nog steeds de lekkerste koolhydraad arme producten
G. Roovers
Snelle levering!
Goede en lekkere producten -
Hoe beoordeel je Healthy bakers?
norbert
Deze producten passen goed in mijn Koolhydraatarm eten en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding
Sanny Nederpelt
Goede actie en super snelle levering!
Annette Kooistra
Zalig brood .. super handig even ontdooien in de oven afbakken en genieten
Greetje Groeneveld-Bulthuis
Snelle bezorging, lekker en verantwoord brood eten en de crackers heb ik nu ook. Heerlijk met zuivelspread en aardbei!
Esmiralda
Snelle service, de volgende dag bezorgd.En t brood is heerlijk, eindelijk lekker brood gevonden.
A Schalkx
Heerlijke producten, goede prijs en service
R.F.H. de Leijer
Lekkere smaakvolle en verse producten die een aanvulling zijn op mijn koolhydraat arme dieet.
Wim Janssen
Eerlijk en gezond brood
Kristien Gay
snelle service!
Erik de Man
Het was een snelle bezorging, helaas had het brood een relatief korte houdbaarheidsdatum, wat niet handig is, wij hebben een enorme vriezer maar even 9 broden en 36 bolletjes afbakken en invriezen is niet realistisch. Dit is al vaker gebeurd. Tevens hebben wij uit onze vorige bestelling wéér beschimmeld brood en dat begint echt te irriteren, want je moet echt goed controleren voordat je het brood afbakt. Er is hier in het verleden al communicatie over geweest, helaas geen op zichzelf staand voorval. Het brood wordt na claim wel vervangen en bij je volgende bestelling gevoegd. Ik ga weer mailen
Cor Hoppenbrouwers
Na afbakken gewoon goed brood
Sylvia Fluitsma
Heerlijke producten, snelle levering en goede service
jolanda
Het beste koolhydraatarme brood wat er is. Smaak is top met zero aardbeien jam maar ook met zero stroop of heerlijk kaas en natuurlijk ook vis. Kortom alles smaakt top op dit brood. Bak af, vries in, snij in sneetjes. Ik doe het met vijf tegelijk.
Marion van Kaathoven
Lekker brood, goed verpakt en snel bezorgd
Ilona Broekman Toth
Keurig bezorgd. Wel in veel doosjes! Ieder pakje met crackers zorgzaam appart verpakt. Het koolhydraat arm brood, bolletjes en de crackers zijn verrassend lekker en betaalbaar. Super blij mee.
Ingrid van Zon
goede service
Patricia Musters-Doyer
Snelle levering, de volgende dag had ik het al in huis
Guillano Van Dijk
Elke bestelling goed verpakt ontvangen en ben zeer tevreden over kwaliteit van de bestelling.